Karsten fra KloakService Kbh gav et meget hurtigt, grundigt og fagligt svar på min henvendelse. Virkelig god service og stor hjælpsomhed - man mærker tydeligt, at der bliver taget tid til at sæt... See more
Company replied
Har haft besøg af Kloakservicekbh 2 gange til rens af pumpebrønd. De har efterladt et nydeligt stykke arbejde uden pletter/mærker på fliser. Pumpebrønden er "som ny" efter hvert besøg.
Company replied
Virkelig fantastisk service! En ting er at de er utrolig dygtige til det de laver, men de sørger også for at møde kunden præcis der hvor de har behov for! Vi stod op til en påske med et nyt hu... See more
Company replied
Egentlig var ham der fiksede afløbet cool, men et gebyr på 10% på HELE regningen fordi benzinprisen er steget med få kroner? "På grund af den aktuelle situation i Mellemøsten og de deraf kraftigt sti... See more
Company replied
Som dit lokale kloakfirma kan du være sikker på at vi kan klare alle former for kloakrensning, slamsugeropgaver, tv inspektion etc. Uanset størrelsen på din opgave, har vi den helt rette faglige ekspertise og erfaring til at kunne hjælpe dig. Vi har en lang række samarbejdspartnere, hvilket betyder, at vi også er i stand til at varetage større kloak- og vvs opgaver. Det betyder, at du som kunde ikke skal bekymre dig om processen, da vi tager os af det hele fra start til slut. Vi udfører kloakrensning for private, erhverv og offentlige institutioner – Mangler du et uforpligtende tilbud på en kloakrensning eller anden kloakrelateret opgave? Så kontakt os i dag! Vi træffes døgnet rundt, 365 dage om året.
Kildeager 3, 2680, Solrød Strand, Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
Hurtig udrykning, fantastisk service og opgaven blev udført til en god pris
Stor ros til Sebastian, som udførte opgaven.
Han var imødekommende, venlig og informativ :)

Reply from Kloakservicekbh
Vi har brugt Kloakservice Kbh flere gange, da vi skulle have repareret og omlægge vores kloak flere forskellige steder på vores grund.
Udover en stor ekspertise yder Kloakservice København en fortrinlig service. Karsten som er chef er utrolig venlig og hjælpsom, aftaler overholdes og Stephen som har været ude ved os mange gange har altid gået den ekstra mil i sit arbejde.
Det er sådan det skal være når du beder om og betaler for en service. Verdensklasse firma. Ville ønske mange andre firmaer forstod princippet i at sætte kunden i forreste række, det er 10 ud af 10 stjerner, intet mindre.

Reply from Kloakservicekbh
Super god service. Hurtig udrykning og meget behageligt personale.

Reply from Kloakservicekbh
Hurtig udrykning, også selvom opgaven ikke var akut. Sebastian vidste, hvad han talte om. Anbefalede os en rottespærre, som ikke var installeret på vores system. Vi accepterede, og han ringede straks til mester, som kom inden for et par timer. Mester kunne så også give yderligere vejledning vedr. spuling af vore gamle cementrør.

Reply from Kloakservicekbh
Vi havde fået et påbud om rensning af kloak med kort varsel. Jeg ringede til KloakserviceKBH, som kom hurtigt og løste opgaven til perfektion.
Rigtig god kommunikation og et virkelig fint stykke arbejde. Jeg fik kyndig rådgivning og information undervejs, som jeg kan tage med mig videre. Jeg vil uden tvivl anbefale at bruge KloakserviceKBH og vil helt sikkert bruge dem igen, hvis der skulle blive brug for det.

Reply from Kloakservicekbh
Super hurtigt service, jeg vil give dem 6 stjerne for kommunikation og 6 stjerne for at være super hurtigt.
Kan kun anbefale dem

Reply from Kloakservicekbh
Kan kun anbefale KloakServiceKb.De løste vores problem hurtigt og effektivt. Super service hele vejen igennem. Venlig, sød behandling. Helt fantastisk oplevelse, dem skal vi helt sikkert bruge igen.
Jeg skal ikke have besøg af andre kloakfirmaer fremadrettet.

Reply from Kloakservicekbh
Hurtige, dygtige og selvstændige. Og billigere end de andre.
Tak.

Reply from Kloakservicekbh
Kan kun anbefale KloakServiceKbh👍👍👍De kom indenfor 30 min. og løste vores problem hurtigt og effektivt. Super service hele vejen igennem.
Jeg skal ikke have besøg af andre kloakfirmaer fremadrettet. Fem STORE ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra.

Reply from Kloakservicekbh
Stoppet gulvafløb i badeværelse blev ordnet samme dag, vi ringede. Hurtig betjening og servicemindede medarbejdere.

Reply from Kloakservicekbh
Super god service og enormt venlige. Kan kun anbefales! Klart mit go-to firma til alt fremtidigt kloak arbejde.

Reply from Kloakservicekbh
Virkelig god og informativ service. Ringede til Kloakservicekbh om morgenen, hvor vi havde en håndvask der var totalt tilstoppet. De kunne allerede komme et par timer efter, hvor vi fik besøg af Patrick, som var meget imødekommende. På under en halv time var problemet løst.
Vi er meget tilfredse og kan kun give de varmeste anbefalinger.

Reply from Kloakservicekbh
Hurtig udrykning, super god service. Og veludført arbejde.

Reply from Kloakservicekbh
Ung knægt, har glemt hans navn..
fantastisk energi og klare opgaven til punkt og prikke selvom jeg snakker som et vandfald !
Vi ringer helt klart når tanken skal tømmes igen :)
-Jens

Reply from Kloakservicekbh
Rykkede hurtigt ud. Løste problemet til en fornuftig pris.
5 stjerner til Mathias og Patrick

Reply from Kloakservicekbh
Fantastisk oplevelse. Har haft mange dårlige oplevelser med kloak service firmaer, men Kloakservice Kbh er uden tvivl den bedste service og kvalitet jeg har fået for penge. Kan Varmt anbefales

Fantastisk service ✅️
Gode til deres arbejde ✅️
Kommer til tiden ✅️
Altid friske på arbejde ✅️
Vil altid anbefale dem til dem der har brug for den fantastisk service ✅️

Fantastisk service.
Hurtig udrykning, gode til at fortælle, vise, rådgive og guide..
Vi har benyttet dem til flere forskellige sager nu, og der er ingen tvivl om at de er fantastiske til deres arbejde og til mennesker.. vil anbefale dem til enhver der har behov for kloakarbejde, TV inspektion, rottespær eller bare spuling..
Det bedste firma, kun ros og 5 stjerner herfra.

Reply from Kloakservicekbh
Super hurtig "udrykning" til en hastesag. Fuld information fra teamet igennem hele processen og excellent opfoelgning og anbefalinger, til at undgaa lignende situationer. Mine varmeste anbefalinger til KloakServiceKbh v/Karsten & Team.