Kloakservicekbh Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Karsten fra KloakService Kbh gav et meget hurtigt, grundigt og fagligt svar på min henvendelse. Virkelig god service og stor hjælpsomhed - man mærker tydeligt, at der bliver taget tid til at sæt... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har haft besøg af Kloakservicekbh 2 gange til rens af pumpebrønd. De har efterladt et nydeligt stykke arbejde uden pletter/mærker på fliser. Pumpebrønden er "som ny" efter hvert besøg.

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig fantastisk service! En ting er at de er utrolig dygtige til det de laver, men de sørger også for at møde kunden præcis der hvor de har behov for! Vi stod op til en påske med et nyt hu... See more

Rated 2 out of 5 stars

Egentlig var ham der fiksede afløbet cool, men et gebyr på 10% på HELE regningen fordi benzinprisen er steget med få kroner? "På grund af den aktuelle situation i Mellemøsten og de deraf kraftigt sti... See more

1. Gutter Cleaning Service
  2. also in
  3. Pressure Washing Service
  4. Septic System Service

Written by the company

Som dit lokale kloakfirma kan du være sikker på at vi kan klare alle former for kloakrensning, slamsugeropgaver, tv inspektion etc. Uanset størrelsen på din opgave, har vi den helt rette faglige ekspertise og erfaring til at kunne hjælpe dig. Vi har en lang række samarbejdspartnere, hvilket betyder, at vi også er i stand til at varetage større kloak- og vvs opgaver. Det betyder, at du som kunde ikke skal bekymre dig om processen, da vi tager os af det hele fra start til slut. Vi udfører kloakrensning for private, erhverv og offentlige institutioner – Mangler du et uforpligtende tilbud på en kloakrensning eller anden kloakrelateret opgave? Så kontakt os i dag! Vi træffes døgnet rundt, 365 dage om året.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

All reviews

13 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig udrykning, god pris og fantastisk service

Hurtig udrykning, fantastisk service og opgaven blev udført til en god pris
Stor ros til Sebastian, som udførte opgaven.
Han var imødekommende, venlig og informativ :)

8 December 2023

Kære Ditte

Tak for de flotte ord. Vi ser frem til at kunne betjene dig en anden gang.

Dbh

Karsten

Rated 5 out of 5 stars

Suveræn service, utrolig venlige og hjælpsomme

Vi har brugt Kloakservice Kbh flere gange, da vi skulle have repareret og omlægge vores kloak flere forskellige steder på vores grund.

Udover en stor ekspertise yder Kloakservice København en fortrinlig service. Karsten som er chef er utrolig venlig og hjælpsom, aftaler overholdes og Stephen som har været ude ved os mange gange har altid gået den ekstra mil i sit arbejde.

Det er sådan det skal være når du beder om og betaler for en service. Verdensklasse firma. Ville ønske mange andre firmaer forstod princippet i at sætte kunden i forreste række, det er 10 ud af 10 stjerner, intet mindre.

16 November 2023

Hej Mikkel

Tusind tak for den helt fantastiske anmeldelse.

Det glæder os virkelig, at I gennem flere opgaver har oplevet både høj faglighed, god service og medarbejdere, der tager ansvar hele vejen. Vi arbejder hver dag for netop at levere den oplevelse, du beskriver nemlig at kunden føler sig hørt, hjulpet og prioriteret.

Jeg giver med stor glæde dine pæne ord videre til Stephen, han vil uden tvivl sætte stor pris på anerkendelsen og tusind tak også for de flotte ord om Karsten og hele virksomheden.

At du kalder os et “verdensklasse firma” og giver os 10 ud af 10 stjerner er noget, vi er både stolte og ydmyge over 🙏

Tusind tak for tilliden og fordi I har valgt os flere gange.

KloakServiceKbh
“Vi starter, når det stopper” 💛

Hurtig udrykning

Hurtig udrykning, også selvom opgaven ikke var akut. Sebastian vidste, hvad han talte om. Anbefalede os en rottespærre, som ikke var installeret på vores system. Vi accepterede, og han ringede straks til mester, som kom inden for et par timer. Mester kunne så også give yderligere vejledning vedr. spuling af vore gamle cementrør.

5 September 2023

Reply from Kloakservicekbh

Hej Bjarne, tak fordi du gav dig tid til at sende en flot anmeldelse. Det er vi meget glade for. Ros er givet videre til de rette personer.

Arbejde udført til perfektion

Vi havde fået et påbud om rensning af kloak med kort varsel. Jeg ringede til KloakserviceKBH, som kom hurtigt og løste opgaven til perfektion.
Rigtig god kommunikation og et virkelig fint stykke arbejde. Jeg fik kyndig rådgivning og information undervejs, som jeg kan tage med mig videre. Jeg vil uden tvivl anbefale at bruge KloakserviceKBH og vil helt sikkert bruge dem igen, hvis der skulle blive brug for det.

21 August 2023

Reply from Kloakservicekbh

1000 tak for den flotte anmeldelse. Den er vi meget glade for.

Super hurtigt service + kommunikation

Super hurtigt service, jeg vil give dem 6 stjerne for kommunikation og 6 stjerne for at være super hurtigt.
Kan kun anbefale dem

11 August 2023

Reply from Kloakservicekbh

Mange tak Tony. Vi værdsætter din flotte anmeldelse.

Rated 5 out of 5 stars

dygtige, venlig og fantastisk service

Kan kun anbefale KloakServiceKb.De løste vores problem hurtigt og effektivt. Super service hele vejen igennem. Venlig, sød behandling. Helt fantastisk oplevelse, dem skal vi helt sikkert bruge igen.
Jeg skal ikke have besøg af andre kloakfirmaer fremadrettet.

16 March 2023

Reply from Kloakservicekbh

Vi er glade for at du har fundet os:-) Tak for din flotte anmeldelse.

Hurtigt og godt

Hurtige, dygtige og selvstændige. Og billigere end de andre.
Tak.

6 March 2023

Reply from Kloakservicekbh

1000 tak for de pæne ord.

Kan klart anbefalde KloakServiceKbh

Kan kun anbefale KloakServiceKbh👍👍👍De kom indenfor 30 min. og løste vores problem hurtigt og effektivt. Super service hele vejen igennem.
Jeg skal ikke have besøg af andre kloakfirmaer fremadrettet. Fem STORE ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra.

19 November 2022

Reply from Kloakservicekbh

Hej Julie, tak fordi du gav dig tid til at sende os en anmeldelse og 1000 tak for de flotte ord.

Hurtigt og effektivt

Stoppet gulvafløb i badeværelse blev ordnet samme dag, vi ringede. Hurtig betjening og servicemindede medarbejdere.

5 September 2022

Reply from Kloakservicekbh

Mange tak for din anmeldelse, den er vi meget glad for.

Rated 5 out of 5 stars

Super god service og enormt venlige

Super god service og enormt venlige. Kan kun anbefales! Klart mit go-to firma til alt fremtidigt kloak arbejde.

13 August 2022

Reply from Kloakservicekbh

1000 tak Fie, det vil glæde os at betjene dig fremadrettet.

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god og informativ service

Virkelig god og informativ service. Ringede til Kloakservicekbh om morgenen, hvor vi havde en håndvask der var totalt tilstoppet. De kunne allerede komme et par timer efter, hvor vi fik besøg af Patrick, som var meget imødekommende. På under en halv time var problemet løst.

Vi er meget tilfredse og kan kun give de varmeste anbefalinger.

12 August 2022

Reply from Kloakservicekbh

Tak for de 5 stjerner Andrew. Vi er glade for at du kunne lide vores service.

Super god service.

Ung knægt, har glemt hans navn..
fantastisk energi og klare opgaven til punkt og prikke selvom jeg snakker som et vandfald !

Vi ringer helt klart når tanken skal tømmes igen :)

-Jens

28 April 2022

Reply from Kloakservicekbh

Mange tak for den fine anmeldelse.

Rykkede hurtigt ud

Rykkede hurtigt ud. Løste problemet til en fornuftig pris.
5 stjerner til Mathias og Patrick

28 April 2022

Reply from Kloakservicekbh

Kæmpe tak for de 5 stjerner Dan.

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Har haft mange dårlige oplevelser med kloak service firmaer, men Kloakservice Kbh er uden tvivl den bedste service og kvalitet jeg har fået for penge. Kan Varmt anbefales

3 April 2022

Reply from Kloakservicekbh

1000 tak Nikolaj, vi er glade for at du føler du har haft en god oplevelse med KloakServiceKbh, både hvad angår kvalitet og service.

Fantastisk ✅️

Fantastisk service ✅️
Gode til deres arbejde ✅️
Kommer til tiden ✅️
Altid friske på arbejde ✅️
Vil altid anbefale dem til dem der har brug for den fantastisk service ✅️

2 April 2022

1000 tak Sebastian :-)

Fantastisk service.
Hurtig udrykning, gode til at fortælle, vise, rådgive og guide..

Vi har benyttet dem til flere forskellige sager nu, og der er ingen tvivl om at de er fantastiske til deres arbejde og til mennesker.. vil anbefale dem til enhver der har behov for kloakarbejde, TV inspektion, rottespær eller bare spuling..

Det bedste firma, kun ros og 5 stjerner herfra.

31 March 2022

Reply from Kloakservicekbh

Mange tak Mia, vi er helt væltet bagover af de mange flotte ord.

Fantastisk service.

Super hurtig "udrykning" til en hastesag. Fuld information fra teamet igennem hele processen og excellent opfoelgning og anbefalinger, til at undgaa lignende situationer. Mine varmeste anbefalinger til KloakServiceKbh v/Karsten & Team.

1 December 2021

Reply from Kloakservicekbh

1000 tak for den flotte anmeldelse Klaus, den sætter vi stor pris på.

Take a closer look