Company replied
Den smukkeste detaljerede ugle på personligt landkort - alle ønsker opfyldt og lyttet til. Alt er perfekt og har bragt megen glæde☺️
Company replied
Jeg kontaktede Malene/Klintart i sidste øjeblik; en uge før min fars firs års fødselsdag og spurgte om muligheden for at få malet en særlig fugl på et særligt område som gave til ham. Malene gik ti... See more
Company replied
I mit atelier i naturskønne omgivelser arbejder jeg med fugleillustrationer. Primært på gamle originale søkort. Desuden maler jeg også med olie og akryl på lærred. Her finder jeg oftest inspiration i naturen og hos menneskene omkring mig. Jeg modtager meget gerne bestillingsopgaver, hvis du har ønske om en særlig fugl malet på et kort over et bestemt område. Foruden billedkunst arbejder jeg også med keramik. Mine skåle, vaser og kopper er ligesom min billedkunst præget af min kærlighed til den vilde natur, og motiverne er ofte fugle, insekter og vilde planter. Besøg er meget velkomne efter aftale. :-)
Denmark
Fantastisk service, glæder mig til at få de smukke kort hængt op i sommerhuset

Reply from Klintart | Malene Klint Vejlby
Det var en stor oplevelse for min bror og mig at være med fra starten af processen - fra valget mellem flere forskellige kort til valg af fuglen og dennes placering på kortet. Resultatet var rigtig flot ❤️ Vi valgte at tage til Sydfyn for at hente billedet og det var en kæmpe fornøjelse at møde Malene 😃

Reply from Klintart | Malene Klint Vejlby
Super god personlig kontakt. Hurtig levering. Er vild glad for min kop, bruger den hver dag, virkelig godt lavet. Tak...

Reply from Klintart | Malene Klint Vejlby
Rigtig fint at handle med Malene, som laver de fineste ting.

Reply from Klintart | Malene Klint Vejlby
Utrolig smukke keramik kopper og skåle, som er en nydelse at se på. Da der var en vare, jeg ikke kunne finde ud af at lægge i kurven, blev min mail hurtigt besvaret, så hele min bestilling kunne sendes samlet. Top service.

Reply from Klintart | Malene Klint Vejlby
Inden det færdige kort med 5 fugle havde jeg en super god dialog med Malene. Og det er blevet et virkelig smukt resultat

Reply from Klintart | Malene Klint Vejlby
Altid de flotteste varer og super hurtig levering

Reply from Klintart | Malene Klint Vejlby
Alt ved handlen med Malene, var skønt roligt og imødekommende.
Hun er ganske simpelt så sød, rar og serviceminded.
Hun gør alt for kunden får en god oplevelse og så er hun virkelig behagelig.
5 stjerner herfra.
Gitte

Reply from Klintart | Malene Klint Vejlby
Hyggeligt inspirerende besøg. Fik lavet det fineste billede og købt smukt keramik.

Reply from Klintart | Malene Klint Vejlby
Flotteste produkt og med fine kort i pakken til venner og familie.

Lynhurtig ekspedition 😊
Fik derudover tilføjet ekstra vare uden problemer.
Meget tilfreds med mit køb 😊
Det er skønne ting Malene laver !

Reply from Klintart | Malene Klint Vejlby
Fin og overskuelig hjemmeside.
God kommunikation om køb og forsendelse.

Reply from Klintart | Malene Klint Vejlby
Malene gik til sagen med stor ildhu og imødekommenhed, hun løste opgaven med bravour - og endda til levering dagen før fødselsdagsfesten.
Min far blev MEGET glad for det smukke, unikke og meget personlige billede, der er garanteret en hædersplads i hans nye hjem.
Jeg har KUN gode ting at sige om kontakten med Malene og hendes fine værker.