I havde varen jeg søgte og som jeg har i forvejen. En virkelig lækker kvalitet og til en meget god pris. Varen kom hurtigt og jeg blev meget glad for I også havde pakket det ekstra ind. Bestemt ikke mit sidste køb hos jer.
Kisana.dk er en dansk webshop der tilbyder boligtekstiler som sengetøj, dyner og hovedpuder i høj kvalitet. Her finder du et bredt udvalg i forskellige designs og materialer, så du nemt kan skabe hygge og stil i dit hjem. Alle produkter er Oeko-tex certificerede, hvilket sikrer, at de er fri for skadelige kemikalier og produceret med omtanke for både dig og miljøet. Webshoppen har fokus på både moderne og klassiske designs, så du kan finde tekstiler, der passer til netop din indretning. Kisana.dk tilbyder konkurrencedygtige priser, hyppige tilbud og en kundeklub, hvor du får 10% rabat på hele dit køb. Den brugervenlige hjemmeside gør det let at finde de rette produkter, og du får altid hurtig levering og sikker betaling. Kisana.dk er mere end bare en webshop – her får du også inspiration og rådgivning til at vælge de bedste tekstiler til dit hjem. Med fokus på kvalitet, bæredygtighed og personlig service er Kisana.dk det oplagte valg, når du vil opgradere dit hjem med boligtekstiler, der gør en forskel.
5690, Tommerup, Denmark
Lækre produkter, god kvalitet og mega hurtigt levering.

Reply from Kisana.dk
Købte lagen og sengetøj og er meget tilfreds. Meget god kvalitet. Stor anbefaling herfra.

Reply from Kisana.dk
Rigtig hurtig og fin levering, god kvalitet.

Reply from Kisana.dk
Fremragende kvalitet og hurtig levering

Reply from Kisana.dk
Jeg modtog mit sengetøj med god besked. Farven var ikke lige som forventet, så sendte retur. Oplevede kun god service og venlighed.

Reply from Kisana.dk
Jeg oplevede særdeles god og hurtig service. Bestilte 2 sengesæt. Pakken havde fået en lidt hård behandling under fragt og det ene sæt var blevet beskadiget.
Sender en reklamation og få dage efter modtager jeg nyt sæt - uden beregning!
Kæmpestort tak 🙏

Reply from Kisana.dk
Virkelig gode varer og perfekt kundeservice. Meget god betjening , da jeg også har haft kontaktet firmaet.
Jeg handler der gerne igen.

Reply from Kisana.dk
Det var en meget informativ og god oplevelse jeg havde i en tlf samtale om produktet. Det gjorde at jeg valgte at handle og har fået et godt sæt sengetøj . Vil absolut anbefale denne hjemmeside

Reply from Kisana.dk
Rigtig lækkert sengetøj i god kvalitet. Hurtig levering. De får min varmeste anbefaling.

Reply from Kisana.dk
Super service og hurtig levering samt rigtig gode produkter

Reply from Kisana.dk
Hurtig levering ,lækker kvalitet ,elsker det .

Reply from Kisana.dk
Jeg har netop lige modtaget det lækreste bambus sengetøj. Hurtig levering og fantastisk service. KÆMPE anbefaling herfra.

Reply from Kisana.dk
Flot og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering og gode priser. Bestilte 2 sengesæt som fuldt ud levede op til beskrivelsen. Ikke sidste gang jeg handler her 😊