Marcel is rustig,luistert en is snel in mailreactie ,erg prettig. Hij is efficient en bijzonder correct,een zeer prettige ervaring in een echtscheiding. De revieuws die er stonden ,waardoor ik hem k... See more
Company replied
Beste Marcel, bedankt voor alles. Het was geen makkelijke periode, maar door jouw rustige aanpak, eerlijkheid en geduld hebben we samen goede afspraken kunnen maken. Je bleef altijd respectvol naar... See more
Company replied
Marcel heeft ons professioneel geholpen. Staat je altijd snel te woord met raad en daad. Wij zijn zeer tevreden over zijn kennis en vaardigheden en goede hulp tijdens het proces van de scheiding.
Company replied
Ik vond Marcel erg geduldig en vooral ook neutraal. Wat erg belangrijk is in het proces als je uit elkaar gaat. Ik voelde me goed begrepen. Daarnaast was Marcel ook erg flexibel en goed bereikb... See more
Hoge Riem 39, 6666 JA, Heteren, Netherlands
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Marcel is rustig,luistert en is snel in mailreactie ,erg prettig.
De revieuws die er stonden ,waardoor ik hem koos waren zeer positief,hetgeen ik nu ook ervaren heb.

Reply from Kiem Mediation en Coaching
Daarnaast was Marcel ook erg flexibel en goed bereikbaar, zelfs als hij niet werkte en ook op vakantie was.
Enige minpunt vind ik, dat het mediator traject word afgesloten bij het tekenen van het convenant. En dat er dan geen nazorg is. Dan loopt alles nog niet meteen, het zou fijn zijn als daar nog wel ruimte aan word gegeven om bv nog een gesprek te plannen, over paar weken hoe het gaat.
Bedankt Marcel voor je prettige samenwerking en groetjes
Beste Marcel,
bedankt voor alles. Het was geen makkelijke periode, maar door jouw rustige aanpak, eerlijkheid en geduld hebben we samen goede afspraken kunnen maken. Je bleef altijd respectvol naar beide kanten en hield het belang van de kinderen centraal. Daar heb ik veel waardering voor. Nogmaals bedankt voor je hulp en begeleiding.

Reply from Kiem Mediation en Coaching
Duidelijkheid en snelle korte lijnen.

Reply from Kiem Mediation en Coaching
Snelle afhandeling en goede service.

Reply from Kiem Mediation en Coaching
We waren snel geholpen, als we vragen hadden kregen we ook heel snel een terugkoppeling. Traject was ook snel voorbij.

Reply from Kiem Mediation en Coaching
Het was een fijne ervaring. Er werd goed naar beide kanten geluisterd.

Reply from Kiem Mediation en Coaching
Ik had Marcel gekozen omdat hij mij het gevoel gaf dat hij het beste bij ons zou passen.
Hij kon vooral rustig alles uitleggen hoe en wat.
Kon altijd terecht met vragen die ik had.
Vriendelijk en zeer behulpzaam als ik het even niet zag zitten.
Kortom een geweldige mediator.

Reply from Kiem Mediation en Coaching
Met rust en erg duidelijk en laat geen vraag onbeantwoord

Reply from Kiem Mediation en Coaching
Marcel is er rustig en prettig in de omgang. Verstaat zijn vak goed en is onpartijdig dus zeer professioneel.
Het voelde erg goed hoe jij ons heb begeleid naar een beëindigen van onze relatie en waar we allebei tevreden mee zijn.
Ik raad je zeker aan als mediator.
Bedankt.

Reply from Kiem Mediation en Coaching
Ervaren en rustige mediator die alles duidelijk uitlegt en bespreekbaar maakt.
Alles kan niets moet.

Reply from Kiem Mediation en Coaching
Zeer fijne, prettige, rustige en duidelijke uitleg gekregen over het reilen en zeilen rondom een scheiding.
Er werd naar onze wensen geluisterd en gehoor aan gegeven.
Na nog geen 2 maanden te hebben samengewerkt, alles kunnen regelen.

Reply from Kiem Mediation en Coaching
Marcel was als mediator erg prettig.contact verliep soepel en de informatie was helder.
Kwam zeer vertrouwd over, en altijd bereikbaar
Ik heb de samenwerking met Marcel als zeer prettig ervaren. Hij is een fijne persoon die rust en vertrouwen uitstraalt, wat in een mediationproces ontzettend belangrijk is. Marcel luistert goed, geeft heldere uitleg en komt snel met reacties en oplossingen. Dankzij zijn betrokkenheid en deskundigheid voelde ik me goed begeleid. Absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar professionele en empathische ondersteuning bij conflicten.
Mijn ervaring kan ik beschrijven als uitstekend.Ze zijn heel duidelijk denken mee en zijn objectief.Met name Marcel gaat nog een stap verder, en staat altijd voor je klaar.Zelfs in de weekenden en noodgevallen kon ik bij hem terecht.Super ervaring enorm bedankt.Groetjes Jusuf
Duidelijk, snel, vriendelijk, meedenkend...... ook al is scheiden niet de leukste bezigheid, met behulp van Marcel, was het snel en goed geregeld!
Learn more about other kinds of reviews.