See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Mogę z czystym sercem polecić tego dostawcę. Zaczynałem od boxów teraz kupuję już palety. Jako wskazówkę mogę podać że warto się konsultować z chłopakami przed zakupem. Zawsze coś doradzą

Rated 1 out of 5 stars

Zakupiona paleta ze specyfikacją , podobno ABC, nic nie było z kategorii A. Od razu widać , że ruszone i przesortowane równo. Praktycznie wszystko używane , niekompletne lub niesprawne. W sum... See more

3.0

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 2 out of 5 stars

Zdecydowanie odradzam zakupy na…

Zdecydowanie odradzam zakupy na Kaufnet, szczególnie jeśli ktoś liczy na realny zarobek na paletach. Opisy produktów i ich „wartość” są bardzo mylące – na papierze wygląda to dobrze, ale w praktyce większość to drobnica o niskiej wartości, często uszkodzona lub niekompletna.

W moim przypadku duża część towaru była niesprawna (np. sprzęt audio, akcesoria), a reszta to rzeczy, które bardzo ciężko sprzedać lub mają realną wartość znacznie niższą niż sugerowana. Finalnie wychodzi, że marża jest minimalna albo żadna, a pracy przy sprzedaży jest bardzo dużo.

Największy problem to brak przejrzystości – nie wiadomo w jakim stanie faktycznie jest towar, a lista produktów daje złudne poczucie wysokiej wartości.

Podsumowując: dużo ryzyka, dużo pracy i bardzo przeciętny efekt.

2 April 2026

Porażka

Porażka, towar ewidentnie przetrzepany, niekompletny chłam. Z 17 przedmiotów kilka od razu do śmieci, udało się sprzedać dwa, na szczęście sprawne i udało się odzyskać trochę ponad połowę wydanych pieniędzy. Reszta to niewiele warte coś. Nie polecam, szkoda kasy

1 February 2026

Ostrzegam

Zakupiona paleta ze specyfikacją , podobno ABC, nic nie było z kategorii A.
Od razu widać , że ruszone i przesortowane równo.
Praktycznie wszystko używane , niekompletne lub niesprawne.
W sumie dobry pomysł na biznes , utylizacja śmieci gratis i jeszcze Ci co to kupują za to zapłacą.
Nigdy więcej :)
Ostrzegam.

18 February 2026

90% kat C

Nie polecam. Kupione trzy palety ABC, ale nie ma nic z kategorii A. 90% to C, rozumiem ryzyko itd, ale na paletach z tej firmy nie da się zarobić.

1 February 2026
Rated 2 out of 5 stars

Nawiązując do jednej z opinii na temat…

Nawiązując do jednej z opinii na temat firmy Kaufnet.pl chciałbym potwierdzić że towary są bardzo wątpliwej jakości .Kupiłem tam kilka palet i boxów i również zdarzyło mi się napotkać towary zwrócone z firmy Pro Price Outlet który tak zachwala kaufnet z którym współpracował czy współpracuje.
Kupując paletę za około 2500 tysiąca której wartość rynkowa wynosi około 10000 zwrot poniesionych kosztów zakupu palety graniczy z cudem.
Dałem dwie gwiazdki bo raz jakimś cudem udało mi się zarobić przysłowiowe 5 zł .Ale raczej nie polecam firmy i tej formy biznesu.Jesli jednak ktoś chce spróbować polecam kupić coś ABC ze specyfikacją do 1500 zł max. Jest szansa że odrobicie zakup ;) Pozdrawiam

4 November 2025
Rated 5 out of 5 stars

Polecam, fajna i miła obsługa, wygrana licytacja kategorii dom pozytywnie mnie zaskoczyła, oby więcej takich dostawców

17 October 2025
Rated 5 out of 5 stars

Polecam, zacząłem współpracę od boxów za 500 i 1000 zł. Przeważnie zysk wychodził x2. Teraz kupuję całe palety, jest różnie ale patrząc całościowo jestem zadowolony

21 October 2025
Rated 1 out of 5 stars

Nie polecam z 13tys asortyment realnie…

Nie polecam z 13tys asortyment realnie wart 5000zl z czego 90% uszkodzona, a pozostałe i w większości jakieś niemieckie telefony, klawiatury i tp bez języka polskiego co ciężko sprzedać.

8 October 2025
Rated 5 out of 5 stars

Solidna firma, współpracuje z nimi ponad dwa lata.

Kupuję regularnie (średnio raz na dwa tygodnie) palety ABC z elektroniką, sportem, małym AGD i kuchnią. Biorę zawsze palety z dużą ilością drobniejszych przedmiotów aby było łatwiej z wysyłką. Sprzedaje tylko w allegro, średni zarobek wychodzi na poziomie 100% czasem trafia się lepiej, czasem nieco gorzej. Działam od ponad dwóch lat i jestem bardzo zadowolony z obsługi, jak trafiłem gorzej to otrzymałem dodatkowy rabat na kolejne zakupy. Współpracuje tylko z nimi i jestem mega zadowolony z obsługi, zawsze odbierają o pomagają w wyborze.

5 October 2025

Oszuści i złodzieje

Oszuści i złodzieje. Boksy z kategorii ABC więc byłem świadomy ryzyka ale nie wiedziałem że są w stanie aż tak bardzo iść po bandzie- widać że sortują towar przed wystawieniem i wybierają sobie najlepsze a konsumentom pchają syf w najgorszej postaci. Łapaczem atencji mają być markowe produkty za grube pieniądze. Co z tego że ŻADEN NIE DZIAŁA a cała reszta to chłam za 5 zł

5 September 2025

Box z zabawkami ABC

Box z zabawkami ABC: zabawki ktòre mogły przynieść zysk czyli te 3 droższe okazały się akurat zepsute, reszta mówią po niemiecku, jedna niekompletna. Brak w przesyłce jednej pozycji I to tej ktora mogła się szybko sprzedać - przypadek? Pewnie wyjdę na minus. Na szczęście kupilem na test box a nie jak u innych 9-15 palet. Wiecej nie zamierzam. A teraz hit: sprzedałem limitowany zestaw kart za który zaplacilem 199zľ. W środku zafoliowane pudelko. Po otrzymaniu klient dzwoni do mnie że w środku jest puste. Nie tylko syf sprzedaja w Boxach ale też przywłaszczaja sobie to co cenne. Kat A nie bylo wcale, B 40 % A reszta beznadziejny syf.

4 June 2025
Rated 1 out of 5 stars

Nie kupujcie od nich nic to co…

Nie kupujcie od nich nic to co otrzymałem nie jest warte nawet połowy tego co zapłaciłem brak możliwości zwrotu który nie jest nawet opisany w regulaminie . Ręce opadają jak można w taki sposób oszukiwać ludzi odradzam zdecydowanie.

16 April 2025

Zamówiłam paletę abc

Zamówiłam paletę abc - jedna rzecz A, jedna B, a tak to reszta C dodatkowo 3 rzeczy w ogóle do wyrzucenia. Odradzam zakupu…jeśli ktoś się zastanawia, mimo czytania negatywnych komentarzy to naprawdę jeśli nie chcesz stracić kasy wybierz inny magazyn. Chciałam spróbować czegoś innego jak dotąd kupowałam w Jaworznie i tam pozostanę jeszcze nigdy się nie zawiodłam.

11 March 2025

Box na próbę za 1000zł kat.A

Box na próbę za 1000zł kat. A, a w środku małego kartona połowa zawartości. Wartość towaru połowa z tego co zapłaciłam. Zawartość wygląda dobrze, wszystko nowe ale tak jakby ktoś pozbawił karton wartościowych rzeczy. Nigdy więcej tam nic nie kupię. Pieniądze w błoto! Kpina i żenada ten Kaufnet! Przestrzegam, zastanówcie się dwa razy zanim coś kupicie, bo to czyste oszustwo!!!

18 February 2025

Zamówiona paleta ABC personalne

Zamówiona paleta ABC personalne. Połowa to C nie nadające się nawet żeby oddać komuś za darmo. Mało tego. C to prawie wszystkie najdroższe rzeczy. AB to sama taniocha. Nie polecam. Wręcz odradzam.

12 December 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look