Kattensupplement Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Sneeziz besteld voor mijn oudere halfwilde lapjespoes die erg aan het niezen was. Ik heb haar de snoepjes gegeven, maar ze zijn niet zo zacht als vermeld en daardoor had ze moeite om ze te eten . Daa... See more

Rated 5 out of 5 stars

Onze kat Ziggy heeft o.a een pollen en huismijt allergie en ze kan ook niet alles eten. Al van alles geprobeerd maar niks helpt. Tot dat we Contrallergy van K9 Laboratories bestelde. Binnen enkele wek... See more

Rated 4 out of 5 stars

Ik had joint mobility besteld voor de 16 jaar oude poes van mijn dochter, die moeite kreeg met lopen. Ik had het product snel in huis. Na enkele weken gebruik zag mujn dochter dat haar poes steeds wat... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben erg tevreden over K9 Laboratories. Mijn poes Tijgertje is 19 jaar oud, dus ik vind het extra belangrijk om bewust en zorgvuldig te kiezen. Wat mij aanspreekt is de natuurlijke visie van dit bed... See more

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

118 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Sinds korte tijd gebruiken wij de Calming complex cat

Sinds korte tijd gebruiken wij de supplementen van Kattensupplement.nl en zijn zeer tevreden. Onze onrustige schrikachtige kat is een stuk relaxter maar ook vriendelijker naar ons toe. We hebben van het weekend weer een bestelling gedaan en ook andere soorten besteld om uit te proberen. De Calming complex cat bevalt ons zo wie zo prima en doet zijn werk.
Je moet het wel de tijd geven zoals op de website staat vermeld. Het heeft tijd nodig om effect te krijgen, maar als die er eenmaal is dan profiteer je er alleen maar van.

1 December 2025

Wondermiddel

Producten die helpen.
Snelle verzending.
Hoge prijzen maar goede kwaliteit, maar vaak aanbiedingen waardoor het betaalbaar blijft

30 November 2025

Tevreden klant

Na een eerdere bestelling van de anti haarbal snoepjes, waar ik heel tevreden over was, nu de aanbieding van 3 =1 besteld voor Queenie omdat zij heel erg tobt met artrose. Zij geeft inmiddels 3 injecties Solensia gehad zonder veel resultaat, dus mijn hoop is nu op de joint mobility gevestigd! Hopelijk met net zoveel succes als de anti haarbal!

25 November 2025

Mijn katten

Mijn katten, maar vooral de jongste, waren aardig gestresst. Dat is een stuk minder geworden met het supplement wat ik beide katten nu geef.

24 November 2025

Beste!

Beste,
Ik heb een speciale kat(Simba) hij heeft vanallees meegemaakt vanaf dat wij verhuisd zijn (3jaar)en natuurlijk een prachtige tuin maar ja daarbij komt stress/jeuk… ben deze product tegengekomen en dacht wij gaan eens proberen. Moet zeggen Wauw!!!! Top mijn kater is rustiger geworden en is lief en geniet zelf nu van de tuin.
Ik raad iedereen om deze producten te proberen!!!
Top

15 September 2025

Help ons dementerende kat

Heb een dementerende kat. Hij vindt deze snoeojes niet echt lekker maar ik meng het met zijn eten en het gaat aardig. Ik heb het gevoel dat hij minder angstig is en hij huilt veel minder s'nachts. Ik heb het toch nog een keer besteld. Ik wil het ook oud en nieuw proberen omdat ons andere kat heel bang is voor vuurwerk. Ben benieuwd.

1 November 2025
Rated 3 out of 5 stars

De snoepjes vindt hij lekker

De snoepjes vindt hij lekker. Gebruik het nu 2 weken maar het mauwen is nog niet minder geworden. Oud en Nieuw wordt de grote test,door de hevige knallen kruipt hij elk jaar overal onder is echt in paniek. Hoop dat het met deze snoepjes dan beter gaat

17 November 2025
Rated 5 out of 5 stars

Ik heb nu net voor de tweede keer…

Ik heb nu net voor de tweede keer besteld. Onze Jip is super gestrest al van alles geprobeerd en geen enkel resultaat, plast in huis schrikt van de deurbel ga zo maar door.
Kan nu ook nog niet iets merken maar wil het iig 3 maanden proberen.
Verder is het een mooi bedrijf

13 November 2025

Is this your company?