Nu har jeg købt derinde to gange, og de har reddet mig hver gang. Man kommer i tanke om det i sidste øjeblik, og så er det fedt, at du kan vælge at bare hente det et sted i nærheden. Så 5 ud af 5 herf... See more
See what reviewers are saying
Mega fedt koncept! Helt perfekt med både masser af kanel men også pakkeløsninger med både masker og briller til. Var sent ude og bestilte i sidste øjeblik før det skulle bruges. Thomas gjorde det dejl... See more
Rigtig god oplevelse! Jeg havde bestilt noget kanel som jeg desværre ikke nåede at afhente inden det blev sendt tilbage, hvor kundeservice fra Thomas var helt i top, og jeg derfor havde mulighed fo... See more
Fantastisk service! Der var sket en fejl med min levering, så jeg kontaktede Kanel25 og Thomas ville undersøge sagen for mig og ringe tilbage. Jeg blev kontaktet kort tid efter vores samtale, og Th... See more
Company replied
Company details
Information provided by various external sources
Danmarks billigste leverandør af kanel og udstyr til 25 års fødselsdag. Vi hjælper dig med at give fødselaren en uforglemmelig dag.
Hans Hartvig Seedorffs Stræde 18d St, 8000, Århus C, Denmark
- info@kanel25aar.dk
- kanel25aar.dk
Fantastisk god service!
Fantastisk god service og de sødeste medarbejdere. Var sent ude med at få kanel hjem til en fødselsdag men drengene hos kanel25 klare jobbet uden problem!

Reply from Kanel25år
Lyn-levering og god pris!
Hurtig levering - og umiddelbart også den bedste pris på markedet (jeg fandt hvertfald ikke noget, som kunne måle sig med det tilbud jeg fik).
Tak for en god oplevelse - også fra fødselaren. :-)

Reply from Kanel25år
Køber kun kanel her - mega god service
5 gange jeg handler med Thomas! Mega flink og hjælpsom mand☺️ Har der været nogen udfordringer har vi hurtigt fundet en løsning☺️
Kan varmt anbefale dig at købe kanel her!!🤟🏻
Emil
Helt kanon service og mega…
Helt kanon service og mega behjælpelige. Kan kun anbefales

Alt spillede perfekt
Alt spillede perfekt! Hurtig levering og god kundeservice🙌🏼
+ manden fik 10 kg kanel 😂😆🙌🏼

Skide god kundeservice!
Min bestilling var desværre gået i stykker da den ankom, så jeg ringede til kundeservice med det samme og fik Thomas i røret og jeg fik simpelthen den bedste service! Jeg har lige modtaget min nye sending, med et helt nyt produkt - kun stor tilfredshed herfra både på produkt og service🤩

Reply from Kanel25år
Nok det bedste sted jeg har handlet
Nok det bedste sted jeg har handlet på nettet! De står altid klar på at hjælpe en og ekstremt søde og behagelige at snakke med.
En klar anbefaling her fra

Reply from Kanel25år
Var presset en søndag eftermiddag hvor…
Var presset en søndag eftermiddag hvor jeg skulle bruge kanelen om aftenen. Kunne købe og afhente samme dag i Esbjerg. Personlig og hurtig betjening på SMS’en. Klasse service.

Konge service
Super nem og hurtig service som altid 🤩 Har handlet der et par gange og hver gang levering indenfor 24 timer det kalder jeg klasse arbejde! 🤩 Jeg vil altid anbefale kanel25år til alle der mangler ekstra krydderi til festen 🥳

God oplevelse
Nemt, hurtigt og lige til. Vil klart købe her igen til de næste fødselsdage, der er rundt om hjørnet.

Fremragende service
Fremragende service. Klart et sted vi bestiller fra igen.

Super venlig kundeservice
Super venlig kundeservice, samt super leveringsmuligheder.
Alt i alt en god oplevelse.

Reply from Kanel25år
Super god og hurtig service
Fantastisk god service og der er fuldstændig styr på hvor og hvornår levering skal ske. Forhandler er let kontaktbar ift. Spørgsmål mm. Kan klart anbefales at bestille her fra!!

Super firma…
Super flink mand som gav god service hele vejen og var behjælpelig med spørgsmål.
Her kan man rolig handle og føle sig tryg.
Ikke sidste gang jeg køber kanel her💪
-Simon

Reply from Kanel25år
Intet mindre end fantastisk service!
Intet mindre end fantastisk kundeservice!
Vi var sent ude, til en 30 års der skulle holdes om Søndagen, og pga leverings mangel på det tætteste sted med manuel afhentning, så de havde ikke nok på lager, MEN! Hurtig snak over SMS, så vælger han at ekspres sende med DAO til det lokale lager, tæt på mig!
Vi har nu afhentet på den tætteste afhentnings adresse, og er mega klar til Søndag, med masser af peber 🤣
Virkelig imponeret over den service !
Vi er meget taknemmelige!
Vi handler med garanti her igen!!
Igen.. tusind tak for at gi den lidt ekstra til en som mig som var sent ude :/
Hilsen Morten Rasmussen