Jydsk Flytteforretning Reviews 40

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg benyttede Jydsk Flytteforretning til at flytte mit indbo med over 40 kasser, møbler og meget andet. Inden flytningen mødte de op og vurderede det hele. På selve dagen kom de i god tid, og flyt... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fik flytte for min far i marts mrd. Det hele kørte på skinner, kom som aftalt, behandlende hans indbo rigtig godt og tingene blev efter aftale sat, hvor de skulle. Det gik nemmere og hurtigere end j... See more

4.8

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Alt spillede

Alt spillede, lige fra den første telefonkontakt til aflevering af lånte flyttekasser. Venlige og megadygtige medarbejdere!! Kan absolut varmt anbefales.

15 April 2026

Perfekt

Super service, alt efter bogen - alt perfekt - passer godt på tingene - vil bruge dem igen! 5 store stjerner

17 April 2026

Hjælp til flytning fra Randers til Søften

Vi har fået hjælp af Jydsk Flytteforretning til at flytte fra Randers til Søften. Vi var sent ude for at finde flyttefirma, men Jydsk Flytteservice fik hurtigt tilpasset kalenderen efter vores behov. Dernæst fuldt tilfredse med selve flytningen der gik hurtigt uden en eneste skramme. Tak for hjælpen😊

13 April 2026
Rated 5 out of 5 stars

Flytteforretning med høj kvalitet!

Som sædvanligt har vi haft en super oplevelse med Jydsk Flytteforretning! Hurtigt - præcist og med medarbejdere der tager deres opgave alvorligt og er service-minded! Vi kan stærkt anbefale Jydsk Flytteforretning!

31 March 2026

Professionel og velorganiseret flytning

Jeg fik hjælp til flytning den 5. januar 2026 fra 3. sal til 3. sal, herunder meget tunge møbler som et klaver og et stort, tungt spisebord.

Inden booking havde jeg læst de få negative anmeldelser på Trustpilot, men de blev fuldstændig gjort til skamme. Jeg har haft en gennemført professionel og tryg oplevelse fra start til slut.

Flytningen begyndte med et kort forbesøg ca. 14 dage forinden, hvor inventar og behovet for flyttekasser blev gennemgået grundigt. Som aftalt blev flyttekasserne leveret et par dage senere.

På selve flyttedagen mødte de tre flyttemænd allerede kl. 7, endda før tid, friske og veloplagte. De arbejdede effektivt og struktureret med stor respekt for både møbler og bygning. Selv de tunge og besværlige genstande blev håndteret sikkert og professionelt, og lidt over en time senere stod alle møbler på plads i min nye lejlighed. De tomme flyttekasser blev som aftalt afhentet ved hoveddøren en uge senere.

Alt i alt en særdeles positiv oplevelse. Jeg kan varmt anbefale Jydsk Flytteforretning til andre, der ønsker en seriøs, effektiv og professionel flytning, og jeg ved allerede nu, hvem jeg kontakter næste gang, jeg skal flytte :)

5 January 2026

Pålidelige og ordentlige

Vi har brugt Jydsk Flytteforretning to gange. Pålidelige og ordentlige med det rette ustyr til flytning til/fra 2. sal :-)
Jydsk - med "D" - de får det til at ske!

1 December 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look