Kleurverschil door goedkope verf
Wij hebben aan de achterzijde een raamstel en hiernaast een deur (naar de tuin) de jaloezie voor het raamstel hangt altijd tot op de grond en die voor de deur zit vaak naar boven om naar buiten te kunnen.
Nu hebben we al 2x achtereenvolgens dat na een paar maanden het kleurverschil zo groot is dat het niet meer om aan te zien is.
Na de eerste keer heb ik een oplossing gekregen dat 1 jaloezie vergoed werd en de ander heb ik zelf bij moeten betalen. Kleur taupe werd paars!
Dus de 2e keer wit gekozen in de hoop dat het hiermee niet zou gebeuren, maar helaas ook weer binnen een jaar een kleurverschil en na anderhalf jaar zo extreem dat het er weer niet uit zag.
Nu was de oplossing van jaloezieen.nl om de jaloezieen beiden op te sturen zonder dat een termijn van teruglevering bekend was en de lamellen zouden vervangen worden.
Nou wat een geweldige oplossing. Weken zonder raambekleding en dezelfde rotzooi weer terug wat zeker na een paar maanden weer verkleurt.
Doe het niet als je soms je jaloezieen naar boven hebt of deels naar boven hebt want ze gebruiken goedkope verf en het is niet om aan te zien na een tijdje!