Jaloezieën.nl

Kleurverschil door goedkope verf

Wij hebben aan de achterzijde een raamstel en hiernaast een deur (naar de tuin) de jaloezie voor het raamstel hangt altijd tot op de grond en die voor de deur zit vaak naar boven om naar buiten te kunnen.
Nu hebben we al 2x achtereenvolgens dat na een paar maanden het kleurverschil zo groot is dat het niet meer om aan te zien is.
Na de eerste keer heb ik een oplossing gekregen dat 1 jaloezie vergoed werd en de ander heb ik zelf bij moeten betalen. Kleur taupe werd paars!
Dus de 2e keer wit gekozen in de hoop dat het hiermee niet zou gebeuren, maar helaas ook weer binnen een jaar een kleurverschil en na anderhalf jaar zo extreem dat het er weer niet uit zag.
Nu was de oplossing van jaloezieen.nl om de jaloezieen beiden op te sturen zonder dat een termijn van teruglevering bekend was en de lamellen zouden vervangen worden.
Nou wat een geweldige oplossing. Weken zonder raambekleding en dezelfde rotzooi weer terug wat zeker na een paar maanden weer verkleurt.

Doe het niet als je soms je jaloezieen naar boven hebt of deels naar boven hebt want ze gebruiken goedkope verf en het is niet om aan te zien na een tijdje!

25 February 2022

doorschijnend en slechte service

Zowel abachi als bamboe jaloezieën gekocht. De bamboe versie is zo dun dat deze doorschijnt! Foto's gestuurd en veelvuldig gemaild, echter klantenservice zien zelf geen probleem op de foto's. Terwijl je dus letterlijk mijn vingers er door heen ziet!!
De 'oplossing' zou zijn het op eigen verantwoordelijkheid terugsturen van de jaloezieën zodat ze zelf kunnen testen of er iets mis is. Je snapt dat ik daar als consument totaal geen vertrouwen in heb.
Mijn eigen voorstellen van vergoeding of korting op een volgende bestelling wordt niet eens op ingegaan.
Slecht bedrijf als je geen verantwoordelijkheid neemt voor je eigen producten. Lijkt mij niet meer dan reëel dat je als consument verwacht dat je raambekleding niet doorschijnt!

24 August 2021

Hele slechte ervaring

Ik sluit mij volledig aan bij de slechte ervaringen. Wij hebben in Mei een bestelling gedaan en toen deze in Juni werd geleverd, was deze 1 cm te kort geleverd. Het bedrijf blijft zeggen dat deze altijd zal zweven, omdat wij hebben aangegeven dat ons raamkozijn schuin afloopt. Het grappige is dat wij juist aan de hand van hun instructies op 3 punten hebben gemeten en daardoor de langste lengte hebben besteld. Met foto’s en video’s en een meetlint ernaast hebben wij op meerdere duidelijke manieren laten zien dat de levering echt wel 1cm korter is dan op onze order staat. Zij blijven weigeren dat ze het niet duidelijk kunnen zien en weigeren langs te komen als wij dat voorstellen. Zij blijven erbij dat zij de bestelling ophalen en zelf onderzoeken en als blijkt dat deze niet te kort is, de kosten voor verlenging en transport voor ons komen en niet voor hen. Hoe kan je als klant nog langer vertrouwen in dit bedrijf hebben als je ook nog een fictief e-mailadres krijgt wanneer wij vervolgens vragen om de contactgroepen van de directie. Het e-mailadres bevatte alleen een voornaam en wij kregen steeds postermaster failures terug. Vervolgens hebben wij aangegeven dat het adres van de directie niet klopt en dat wij graag het juiste adres willen, maar tot de dag (1 week verder) nog steeds niets vernomen. Daarnaast zijn er 1 man en 1 vrouw die de communicatie heen en weer doen en volgens de vrouw vond hun leverancier het niet duidelijk en volgens de man was het hun productie afdeling. Kortom, dozenschuivers, waar je als klant behoorlijk gedupeerd bent.

27 June 2021

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look