Bra!
Jag kan ingeting om boxning osv men vågade beställa ett par shorts åt en kompis efter att ha kikat här på trustpilot. Gick snabbt, var kvalitén/material man tänkt sig etc, inga anmärkningar.
Välkommen till Sveriges största kampsportsbutik. Vi erbjuder utrustning för MMA, BJJ, thaiboxning, kosttillskott m.m – Alltid bra pris med snabba leveranser!
Kärrtorpsplan 1, 121 55, Johanneshov, Sweden
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
De beskrivit passformen för en produkt fel. Jag måste betala 118 kr för retur.
Sista gång beställa från er.
Plocka er

Reply from Jabb.se
Snabb leverans, mycket bra kundbemötande och service. Webbplatsen är dessutom lättnavigerad och enkel att använda. Jag är väldigt nöjd och kan varmt rekommendera dem.
Besökte deras butik vid Globen för att prova ut en gi för BJJ. Väldigt trevlig och bemötande personal som gav kanonservice. Jag kommer tillbaka! 🙌
Bästa sidan för kampsporter. Blev fel på en tandskydd, och dom skickade ett nytt till mig så gratis.
Dåligt kundbemötande, dåliga returer. Skulle ha 120kr i returkostnad när de beskrivit passformen för en produkt fel.

Reply from Jabb.se
jabb är en sida man kan lita på väldigt bra och fina grejer finns där.snabb och smidig leverans samt bra priser!
Bra nätbutik, men att först ta 59 i leverans och sen 59 kr i retur, är väl saftigt för en nätbutik idag. Så säkerställ att ni inte behöver returnera.

Reply from Jabb.se
Snabba leveranser, blev fel i en order men rättades till otroligt smidigt. Plus snabba svarstider.
Även om jag inte håller på med kampsport har jag hittat bra produkter som jag köpt. Bra utbud och snabb leverans (förra beställningen levererades hem på <24h!).
Man kan inget annat än att älska jabb.se deras kläder för träning är perfekta och utbudet av deras sortiment är ju klockrent. Finns allt något man kan hitta hos dem. Frakten gick snabbt och allt gick bara bra jag är iallafall jätte nöjda med dem, beställer hos dem jämt när jag behöver något till träningen!
Grym kundservice online/telefon samt extremt snabb service vid byte. Kommer definitivt återkomma.
Sveriges mest välsorterade kampsportsbutik. Kunnig och hjälpsam personal!
Utomordentligt bra!
Som vanligt snabba svar från kundtjänst, extremt snabba leveranser. Beställde en söndag hade varorna på tisdagen.
Kan inte annat än att rekommendera jabb.se
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.