Fantastisk arbejde
Fantastisk arbejde, godt produkt og hurtig udførsel. Kan varmt anbefales✌️

Reply from J Byg Tømrer og Montage
Tømrer-og snedkermester med mange års erfaring.
Gadevænget 5, 3320, Skævinge , Denmark
Fantastisk arbejde, godt produkt og hurtig udførsel. Kan varmt anbefales✌️

Reply from J Byg Tømrer og Montage
Rigtig god kommunikation før og under arbejdet og gode forslag til det skab vi skulle have specialbygget. Jacob overholdt alle aftaler til punkt og prikke og sikrede sig flere gange undervejs at vi var tilfredse med resultatet. Oprydningen efterfølgende var i top.

Reply from J Byg Tømrer og Montage
5 stjernet oplevelse. Jakob er virkelig dygtig og rar at snakke med. Han var god til jobbet og til at rydde alt pænt op. Han tilbød os yderligere lige at rette på vores tagrender. Alt i alt en super oplevelse, og vi vil med glæde overveje at bruge Jakob en anden gang.
Skulle have skiftet en tagsten og dialog om andre projekter - rigtig god oplevelse

Reply from J Byg Tømrer og Montage
Veludført arbejde. Tidsplan passede. God kommunikation.
Jeg fik skiftet tagplader på garagen.

Reply from J Byg Tømrer og Montage
Vi fik 3 tilbud fra forskellig tømre og læst Trust pilot før vi tag beslutning.
J Byg har 5 stjerne!
Meget rimelig pris( billig end andre )
Vi er meget glad og tilfreds hvad Jacob har fix.
Super dygtig, Super sød og venlig og vi vil gerne anbefale hvis I søge en til lave næst projekt.
5+5 stars til J Byg.
Mvh
Kate og Andre
Hilversumvej
2791 Dragør

Reply from J Byg Tømrer og Montage
En hurtig og effektiv håndværker med en fornuftig pris.
Venlig hilsen Mogens Bruhn

Reply from J Byg Tømrer og Montage
Vores bedste anbefalinger — flot arbejde, overholdt tidsplanen og ryddede pænt op efter sig

Reply from J Byg Tømrer og Montage
Kom som lovet og udførte et flot stykke arbejde som aftalt.

Reply from J Byg Tømrer og Montage
Super dygtig og sympatisk tømmer. Dejligt med en håndværker der går op i kvalitet og finish. Næste gang vi skal bruge en tømmer vil vi vælge Jakob og han får de største anbefalinger med herfra.

Reply from J Byg Tømrer og Montage
Super pålidelig og dygtig tømrer
Virkelig dygtig, rar og pålidelig tømrer. Har sans for detaljer og løsningsorienteret, rummelig og forstående ved spørgsmål og ønsker. Nok ikke billigst, men vores gamle hus havde godt af SÅ dygtig en mand.

Reply from J Byg Tømrer og Montage
Stor ekspertise, hurtig og reel. Jacob er så nem at samarbejde med - og jeg overlader trygt opgaverne til ham 😊

Reply from J Byg Tømrer og Montage
Høj kvalitet, stor præcision i aftaler og behagelig person. Klar anbefaling.