Isolatietotaalnederland Reviews 21

TrustScore 4 out of 5

4.1

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Adviseur beloofde maandag of dinsdag de offerte te sturen. Op donderdag deze nog niet ontvangen. Mail gestuurd - de adviseur is momenteel in het buitenland hij komt hier zo snel mogelijk op terug.... See more

Company details

1. Insulation Contractor

Written by the company

Bent u van plan om uw woning te laten isoleren? Laat dan eerst door een gecertificeerde merkonafhankelijk isolatiespecialist de mogelijke verbeterpunten op het gebied van isolatie in kaart brengen. U weet dan direct of isoleren van uw huis zinvol is en hoeveel u jaarlijks kunt besparen. Aan het inhuren van een gecertificeerde isolatiespecialist zijn bij Isolatie Totaal Nederland geen kosten en verplichtingen verbonden. Bovendien heeft u de garantie dat Isolatie Totaal Nederland een gerenommeerd isolatiebedrijf is met verstand van duurzaam isoleren in de ruimste zin van het woord. Een gratis isolatie adviesgesprek kunt u aanvragen via contact. Onderstaand treft u een overzicht aan van veel toegepaste isolatiesoorten. Voor een compleet overzicht van al onze gecertificeerde isolatie diensten verwijzen wij u naar het menu, dat u boven elke pagina kunt vinden

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Dakisolatie op zolder laten uitvoeren

Onlangs dakisolatie laten aanbrengen op onze zolder door Isolatie Totaal Nederland en we zijn erg tevreden. Vanaf het eerste contact duidelijke uitleg gekregen en alles werd netjes ingepland. De monteurs werkten vlot en schoon en hielden rekening met de ruimte. Het resultaat merken we direct: de zolder is aangenamer en de temperatuur in huis blijft beter constant. Fijn bedrijf dat afspraken nakomt.

6 November 2025

Hi Alex,

Wat leuk om te lezen dat jullie zo blij zijn met de dakisolatie!
Fijn dat alles duidelijk werd uitgelegd en netjes werd ingepland, en dat onze monteurs vlot en schoon te werk gingen.

Super dat je het resultaat meteen merkt, een aangenamere zolder en een lekker constante temperatuur in huis.

Daar doen we het voor!

Rated 5 out of 5 stars

Een kundig team met kennis van zaken

Mijn buurman raadde Isolatie Totaal Nederland B.V. aan voor vloerisolatie in ons huis in Elshout. De adviseur kwam langs voor een gratis check en gaf uitgebreide uitleg. De isolatiespecialisten werkten snel en lieten geen troep achter wat ik belangrijk vond. Ze ontdekten nog dat een oude ventilatieopening niet goed zat en hebben dat meteen verholpen zonder extra kosten. Dat is pas service. Onze energierekening gaat hierdoor zeker omlaag. Een kundig team met kennis van zaken.

17 October 2025

Beste Arda,

Hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve review! Geweldig om te horen dat je via je buurman bij ons terechtkwam en dat onze adviseur je een duidelijke uitleg heeft kunnen geven tijdens de gratis check.

We zijn trots op ons kundige team en vinden het altijd belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over zowel het advies als de uitvoering.

Veel plezier met je goed geïsoleerde woning!

Nooit meer Isolatie Totaal

Als ik van te voren had geweten hoeveel tijd en stress dit bedrijf mij zou kosten , dan had ik ze nooit genomen. In maart hadden we een gesprek. Schoonmaken, nieuwe voegen, impregneren, de schoorsteen doen en een dakpan terugleggen en een gat repareren. Er was 1 dak waar niet op gelopen kon worden. In april € 1812 aanbetaling gedaan. Na een , van hun kant, gecanselde afspraak en vele telefoontjes van mijn kant en vele loze beloftes van hun kant, kwamen ze op 15 oktober!!! eindelijk werken. Voegen uithakken , schoonspoelen ( iedere huis tuin en keuken kärcher doet beter werk) en opnieuw voegen. Hierbij werd er flinke schade gemaakt ( niet even gemeld natuurlijk) , een stuk muur was niet gedaan en de dakpan en het gat waren ook vergeten. Na veel telefoontjes van mijn kant werd uiteindelijk de schade gerepareerd. Na weer een aantal gecanselde afspraken ( het was mooi weer dus??) kwamen de zelfde beunhazen van de vorige keer. Het was dat ik de lader gelijk liet weghalen anders hadden ze de aluminium ombouw van mijn markies ook nog beschadigd . Iets waar ik na mijn ervaring met dit bedrijf niet op zat te wachten. Waar dit bedrijf wél heel snel in is om de factuur te sturen . Een paar uur nadat het werk klaar was zat deze al in mijn inbox. De belofte dat mijn huis er weer mooi uit zou zien is absoluut niet waar. Je ziet dat de voegen vernieuwd zijn, de rest is nog exact hetzelfde. Voor mij nooit meer Isolatie Totaal Nederland . Ik vraag me af hoe ze reageren als ik ze net zolang op hun centen laat wachten als dat ik op hun werk heb moeten wachten.

15 December 2025

Beste Familie Teesink,

Bedankt dat jullie de tijd hebben genomen om jullie ervaring te delen. Wij begrijpen dat er meerdere telefoontjes en berichtenuitwisselingen hebben plaatsgevonden, wat voor enige verwarring en frustratie kan hebben gezorgd. Toch willen we graag benadrukken dat alle openstaande zaken volledig en zorgvuldig zijn afgehandeld.

Er is zelfs een aanzienlijk bedrag als compensatie berekend om de situatie recht te zetten, zodat alles netjes is afgerond.

Het bevreemdt ons ook dat deze review nu alsnog wordt geplaatst, terwijl er te allen tijde netjes en correct door ons is gehandeld om alles op te lossen. Graag vernemen wij dan ook van jullie wat de reden is om deze review alsnog te plaatsen.

Het is voor ons erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en vertrouwen hebben in onze service.

Rated 1 out of 5 stars

Tot een opdracht zijn we niet gekomen

Tot een opdracht zijn we niet gekomen. Dus over het daadwerkelijke werk kan ik geen oordeel geven. Maar ik had een afspraak om een offerte op te laten maken en dit is zo'n bedrijf die dan gewoon niet op komt dagen. Dit lijkt een trend te worden bij klus bedrijven. Blijkbaar hebben ze genoeg klanten om andere relaties te verwateren

21 November 2025

Beste Tom,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Deze review bevreemdt ons, omdat dit absoluut niet past bij hoe wij normaal werken. Onze adviseurs komen altijd op de afgesproken momenten en laten nooit een klant in de steek.

Bij intern nakijken zien we dat er onder jouw naam zelfs een offerte is uitgebracht, die akkoord bevonden is. Misschien mis ik iets hierin?

Om dit goed uit te zoeken en te achterhalen wat er precies is gebeurd, ontvangen we graag via info@isolatietotaalnederland.nl jouw gegevens, zodat we contact met je kunnen opnemen.

We nemen je feedback zeer serieus en vinden het belangrijk dat iedere klant een betrouwbare en correcte afspraak ervaart. Hopelijk kunnen we dit samen op een passende manier rechtzetten.

Een prachtig resultaat.

Onze buitenmuren waren toe aan een renovatie, Via internet zijn wij bij Isolatie Totaal Nederland terecht gekomen. Vrij snel kwam er een adviseur die ons eerlijk en goed informeerde betreffende de mogelijkheden. Na enige weken startte het werk. Het personeel was netjes, vriendelijk en vakkundig. Het uiteindelijke resultaat mag er wezen. Ons huis is goed opgeknapt.

11 July 2025

Beste Steef,

Wat geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent! Fijn dat onze adviseur je eerlijk en duidelijk heeft kunnen informeren over de mogelijkheden en dat je dit als prettig hebt ervaren. Het is ook fantastisch om te horen dat het team netjes, vriendelijk en vakkundig te werk is gegaan en dat je huis er uiteindelijk zo goed opgeknapt uitziet.

We vinden het belangrijk dat onze klanten niet alleen tevreden zijn over het resultaat, maar ook over het hele proces, van advies tot uitvoering. Het is altijd fijn om te horen dat dit bij jou goed is verlopen.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te delen!

Rated 5 out of 5 stars

Eerlijk bedrijf en eerlijk advies…

Eerlijk bedrijf en eerlijk advies gekregen. Komen afspraken na en leveren net werk. Harde werkers, denken actief met je mee.

Goedendag,

Bedankt voor deze 5 -sterren review.

Fijn en betrouwbaar bedrijf

Fijn en betrouwbaar bedrijf. Erg professioneel en goede communicatie! Thanks ITN voor de mooie frisse gevel!

14 May 2025

Beste Tamara,

Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring.

Fijn bedrijf, goed geholpen

Via vrienden hoorden we goede verhalen over Isolatie totaal Nederland, dus we besloten contact op te nemen. Daan Holman kwam zelf langs voor een opname en gaf duidelijk uitleg over wat er mogelijk was. Geen verkooppraatjes, gewoon eerlijk advies.

De klus (spouwmuurisolatie) werd snel ingepland en het team werkte netjes en efficiënt. Alles was binnen een paar uur klaar en ze hebben de boel ook keurig achtergelaten.

We merken echt verschil: het huis houdt de warmte beter vast en voelt minder tochtig. Ook de energierekening begint al iets te zakken, dus we zijn blij dat we het hebben gedaan.

Aanrader als je op zoek bent naar een betrouwbaar isolatiebedrijf.

23 May 2025

Beste Nick,

Hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve review! Geweldig om te horen dat je via vrienden bij ons terechtkwam en dat Daan je duidelijk en eerlijk heeft kunnen adviseren. We vinden het belangrijk dat onze klanten precies weten wat mogelijk is, zonder verkooppraatjes, en fijn dat je dit zo hebt ervaren.

Het is ook fantastisch om te horen dat de spouwmuurisolatie snel en netjes is uitgevoerd en dat je huis nu warmer en minder tochtig aanvoelt. Dat je daarnaast al een verschil merkt op de energierekening is natuurlijk extra mooi om te horen!

We waarderen het enorm dat je ons aanbeveelt en kijken ernaar uit om je, indien nodig, in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Rated 5 out of 5 stars

Fijn om met een bedrijf te werken dat doet wat het belooft!

Wij hebben onlangs vloerisolatie laten aanbrengen door Isolatie Totaal Nederland en zijn supertevreden. De communicatie was duidelijk, ze kwamen op tijd en het werk is netjes gedaan. Sindsdien zijn de vloeren merkbaar warmer en voelt ons huis veel comfortabeler aan. Fijn om met een bedrijf te werken dat doet wat het belooft!

6 May 2025

Hi Vera,

Wat fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent! Fijn dat de vloerisolatie een merkbaar verschil maakt en dat jouw huis nu warmer en comfortabeler aanvoelt.

We vinden het geweldig om te werken met klanten die onze service waarderen en kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te zijn!

Rated 5 out of 5 stars

Top kwaliteit snelle service en zijn…

Top kwaliteit snelle service en zijn netjes te werk gegaan zou ze vaker aanbevelen

Reply from Isolatietotaalnederland

Dank voor uw positieve review!

Fijn dat u tevreden bent.

Top bedrijf

Top bedrijf, prijs kwaliteit perfect in verhouding.
Heel mooi Eindresultaat.

Beste Lars,

Dank u wel voor deze mooie review!
Fijn om te horen datje tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding en het eindresultaat. Dank voor het vertrouwen!

Wat een topbedrijf!

Wat een topbedrijf! Vanaf het eerste contact tot de afronding van de isolatie verliep alles vlekkeloos. Vriendelijke en vakkundige medewerkers, duidelijke communicatie en een prachtig resultaat. Ons huis is merkbaar warmer en energiezuiniger. Absolute aanrader voor wie op zoek is naar kwaliteit en service!

11 June 2024

Beste D,

Hartelijk dank voor deze geweldige review! Fantastisch om te horen dat alles van begin tot eind vlekkeloos is verlopen en dat u het verschil in warmte en energiezuinigheid duidelijk merkt. Dank voor het vertrouwen en voor de mooie aanbeveling!

Goed contact

Goed contact. Snelle levering en een prachtig resultaat

10 June 2025

Goedendag,

Hartelijk dank voor deze review.

Spouwmuur isolatie

Onlangs de spouwmuur laten isoleren. Was vrij snel gefixt in een middagje. Relaxte werklui, ze denken met je mee en geven vakkundig advies. Klantenservice is vriendelijk en goed bereikbaar.

De afspraak voor de uitvoering was ook snel gemaakt. Ik wilde het nog dit jaar voor de winter laten doen en dat is gelukkig gebeurd.

En met het resultaat van de spouwmuurisolatie ben ik erg blij mee. Ik merk wel degelijk verschil. De warmte blijft een stuk langer binnenshuis. Vooral 's morgens merk ik dat de temperatuur een stuk hoger is dan normaal.

12 December 2023

Goedendag,

Hartelijk dank voor deze mooie en uitgebreide review! Fijn om te horen dat de spouwmuurisolatie snel kon worden uitgevoerd en dat u onze medewerkers als relaxed en meedenkend heeft ervaren. Ook leuk om te lezen dat de klantenservice als prettig en goed bereikbaar werd ervaren.

Mooi dat het nog voor de winter is gelukt en dat u nu duidelijk verschil merkt in comfort en warmtebehoud. Dat is precies het resultaat waar we het voor doen. Dank voor het vertrouwen.

Met vriendelijk groeten,

Vakkundig werk, vriendelijk personeel

Eigenlijk ging in het begin alles snel. Snel een huisbezoek na een eerste keer gebeld te hebben om de kruipruimte te isoleren. De offerte snel ontvangen en vervolgens snel een afspraak kunnen maken. Daarbij een prima prijs afgesproken.

De twee mannen die langskwamen waren erg vriendelijk en hebben vakkundig werk geleverd. Niks te klagen dus.

16 November 2023

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles vanaf het eerste contact snel en prettig is verlopen en dat u tevreden bent over zowel de prijs als het uitgevoerde werk. Het is leuk om te lezen dat onze collega’s als vriendelijk en vakkundig zijn ervaren. Dank voor het vertrouwen en veel wooncomfort gewenst!

Goed werk verricht

Goed werk verricht , er waren een paar dingentjes die mis gingen maar werd goed verholpen
Personeel was vriendelijk en behulpzaam

groet harmke

26 October 2023

Beste,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat het werk naar tevredenheid is uitgevoerd. Jammer dat er een paar kleine dingen misgingen, maar goed dat we die snel hebben kunnen oplossen. Dank voor het compliment aan ons personeel!

Rated 5 out of 5 stars

Hele goede advies en werk op maat…

Hele goede advies en werk op maat geleverd zeer vak kundige werk volk en netjes in om gang nemen netjes de tijd er voor

6 October 2023

Beste,

Bedankt voor de 5 sterren review.

Met vriendelijke groeten,
Isolatie Totaal Nederland B.V.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look