Innofires Reviews 2

TrustScore 3.5 out of 5

3.4

Written by the company

InnoFires designer biopejse i enkelt, skandinavisk udtryk til hjem, lejligheder og sommerhuse. Vores pejse brænder på bioethanol i et brændkar og giver rigtig flamme uden røg, sod eller aske – og kræver ingen skorsten. Fokus er på sikkerhed, nem montering og vedligehold. Dansk support, hurtig levering og 30 dages retur. Skab hygge og stemning med en stilren biopejs fra InnoFires.

3.4

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 1 out of 5 stars

Tror det er en fake virksomhed

Tror det er en fake virksomhed! Ingen oplysninger på Facebook eller Instagram. En hver virksomhed vil have 100 af billeder af deres produkt osv, de har ingen.
Har forsøgt at ringe, men ingen tog den.

16 December 2025
Unprompted review
Innofires logo

Reply from Innofires

Hej Mathilde,

Vi er en ny virksomhed, og vi forstår godt, at det kan skabe usikkerhed, når man endnu ikke kender os.

Vi vil dog gerne nævne, at det er lidt unfair at give en negativ anmeldelse uden at have været kunde hos os, og udelukkende på baggrund af en antagelse – særligt når der ikke er forsøgt kontakt via mail, som er vores primære kontaktkanal.

Vi er i øjeblikket i udlandet i forbindelse med produktion og kvalitetssikring og har derfor valgt ikke at tage telefonen, da det kan koste den, der ringer, penge. Vi svarer altid på mails.

Alle ordrer er forudbestillinger, betaling trækkes først ved afsendelse, og man kan til enhver tid få sine penge retur.

InnoFires

Take a closer look