Inknart Reviews 16

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Mig og min kæreste fik nogle…

Mig og min kæreste fik nogle tattooveringer den 28 november 2025 også lovet han os en gratis op tegning inden 3 mdr så kom vi for ca 7 dage siden og ville ha dem tegninget op igen også kommer han med den sygeste attitude og siger det er 4 mdr siden osv og nu skal vi betale vores optegning selv og som jeg kan tælle fra 28 november til 28 februar det er 3 mdr så jeg kommer aldrig til at bruge den tattoovør igen og det gør min kæreste heller ikk selvom vi lavet en god anmeldelse da vi blev tusset men nu skriver jeg det her fordi det er så dårligt stil og manden tænker kun på penge og vi måtte heller ikk betale med kort vi skulle betale kontant da det blev 3600kr i alt måtte vi ikk betale med kort men min niece og min bonus datter der os blev tusset måtte godt betale med kort fordi det kun var på 600kr jeg sys det er så dårligt stil osv, og da vi var i butikken kom han hen og spurgte om vi ikk vil lave en god anmeldelse den trækker jeg så tilbage nu efter vores behandling sidste gang vi var dernede.

12 February 2026

En tatovør for folket

Det er en fantastisk biks med smadder god service, specielt for nye der gerne vil have tatoveret for første gang.
De er glade og engegeret for at hjælpe med at få præcis det man har i tankerne og med god musik i ørene bliver oplevelsen løftet til en 10/10

2 May 2025
Rated 5 out of 5 stars

Enormt dygtig og grundig tatovør

Enormt dygtig og grundig tatovør, jeg er så lykkelig over min tatovering!
Virkelig rare mennesker i butikken, seriøst god service og voldsomt hyggeligt at være her i timevis ❤️

Jeg kommer tilbage så snart jeg har flere penge lol

24 March 2025

Utrolig god!

Utroligt mega søde!!!!! Det fedteste sted at komme hen. Mega rent og rar sted at komme. Føler der blev sat stort fokus på kig mig så snart jeg kom ind. Stedet ved hvad de gør og det er meget ordentligt og professionelt!!

22 March 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look