Mig og min kæreste fik nogle…
Mig og min kæreste fik nogle tattooveringer den 28 november 2025 også lovet han os en gratis op tegning inden 3 mdr så kom vi for ca 7 dage siden og ville ha dem tegninget op igen også kommer han med den sygeste attitude og siger det er 4 mdr siden osv og nu skal vi betale vores optegning selv og som jeg kan tælle fra 28 november til 28 februar det er 3 mdr så jeg kommer aldrig til at bruge den tattoovør igen og det gør min kæreste heller ikk selvom vi lavet en god anmeldelse da vi blev tusset men nu skriver jeg det her fordi det er så dårligt stil og manden tænker kun på penge og vi måtte heller ikk betale med kort vi skulle betale kontant da det blev 3600kr i alt måtte vi ikk betale med kort men min niece og min bonus datter der os blev tusset måtte godt betale med kort fordi det kun var på 600kr jeg sys det er så dårligt stil osv, og da vi var i butikken kom han hen og spurgte om vi ikk vil lave en god anmeldelse den trækker jeg så tilbage nu efter vores behandling sidste gang vi var dernede.