Goeie Aanrader
Fijne communicatie en voert zijn werk professioneel uit. Erg blij met het werk en zal hem zeker aanraden!
Ik heb een Airco laten installeren. Fantastisch service! Snel en goed bereikbaar. aardige jongen.
Zeer goede ervaring, werkt snel & netjes. Voor herhaling vatbaar.
Na drie andere partijen te hebben gehad, was IHT de enige die een laadpaal recht & op de juiste plek kon plaatsen. Erg bedankt!
Fijne en snelle service, erg blij met de nieuwe laadpaal! Bedankt
Goed bedriif, heeft me goed geholpen met de instalatie en heeft zelf me nog geholpen met een klein klusje wat kapot was gratis!
Ik heb zonnepanelen en een laadpaal laten plaatsen door IHT Systems.
Ik ben zeer tevreden. De communicatie is erg fijn de offerte was helder en het werk ook zeer netjes uitgevoerd. (Zeer vriendelijk en kundige jonge man) Wat mij betreft écht een aanrader!
IHT systems zetten wij in voor al ons vastgoed. Dat betekent onderhoud van electra, plaatsen laadpalen, vervangen van groepenkasten.
We worden altijd netjes te woord gestaan en het werk wordt met uiterste nauwkeurigheid uitgevoerd. Zelf een klus in Spanje was niet te gek.
Al met al een echte aanrader!
Erg goede en duidelijke communicatie en afspraken!
Alles was snel geregeld, betrouwbaar bedrijf!
Erg tevreden☺️ zeker aan te raden!
Ik heb onlangs zonnepanelen laten plaatsen door IHT Systems en ik ben ontzettend tevreden met de service die ik heb ontvangen! Max heeft me door het hele proces heen begeleid. Hij was altijd bereikbaar voor vragen en gaf goed advies. De installatie verliep soepel en Max is erg professioneel en vriendelijk. Ik merk nu al een groot verschil in mijn energiekosten. Ik kan IHT Systems van harte aanbevelen aan iedereen die overweegt zonnepanelen aan te schaffen!
Hij zit in een aflevering van Boos. Pas op.
Zonnepanelen laten installeren door IHT Systems Elektrotechniek. Communicatie vooraf liep soepel, vragen werden netjes beantwoord en ze adviseren echt naar jou situatie.
Installatie liep soepel ondanks dat het slecht weer was. Binnen een dag was alles geinstalleerd en aangesloten.
Super snel hebben ze onze laadpaal geplaatst, top service!
Na een smart systeem te hebben laten plaatsen ben ik zeer tevreden met het resultaat. Systeem werkt perfect en is makkelijk te bedienen. Tevens ook goede service, na meerdere vragen te hebben uitstekend geholpen. Desbetreffend personeel nam voldoende tijd voor mijn vragen.
Learn more about other kinds of reviews.