Fikk en tom tester, og dårlig kundeservice
Fikk en tom tester, tok lang tid å få svar fra kundeservice og de krever at jeg sender den til dem og betaler for det, for at de skal inspisere den. Så bare hvis det er en produksjonfeil kan jeg da etterhvert kanskje kan få en ny /få reklamasjon.. Men som sagt så må de ha sendt meg en gammel tester, da den var tom når jeg fikk den. Og har sendt de flere videoer av dette. De er ikke greie å ha med å gjøre, og litt ufine faktisk, så jeg kommer aldri til å bestille noe herfra igjen. Anbefales ikke...
(Lagt til etter kommentar):
Først nå etter jeg har lagt ut review her så sier de jeg kan få gratis frakt for retur og at de har sendt meg det på mail i dag (sikkert for å kunne skrive det her...) selv om de IKKE sa jeg kunne få gratis frakt før dette og nå er det 1 måned siden jeg meldte fra. Der de brukte 20 dager på å svare... Der ga de meg heller ikke før nå muligheten til å sende feks fra postkasse.
Så sier de at produktet kom i "uåpnet forsegling", noe som ikke stemmer. Jeg er ikke den første som har fått tomt produkt fra dem (mest sannsynlig brukt opp tester tror jeg)- det er andre som har gitt review har fått tomme produkter og har også dårlig erfaring med kundeservice.
Det at de ikke unnskylder seg, men skal "presisere" og legge ut motanklager mot kundene sine på Trustpilot som har hatt en dårlig opplevelse og ikke har fått produkter som kan brukes (som også er svært dyre) synes jeg bare viser hvor useriøse de er. Her må man krangle og blir anklagd for å lyve. Det er ingen hyggelig opplevelse.
Så har ikke særlig lyst til å ha noe med disse videre å gjøre. Ekstremt lite hyggelig kundeservice.
Tok 1 måned og etter dette reviewet å nå få melding om at jeg får fri frakt for å sende tilbake for at de skal inspisere "produktfeil", men stoler ikke på at jeg faktisk kommer til å få hjelp når de innser at de har sendt meg en tom tester, siden kundeservice er så ufine.
Må uansett nå bruke enda mer tid på å kjøpe innpakning og finne en printer for å printe etikett og styre enda mer bare for å kunne sende- når de ser helt fint på video at produktet var tomt når jeg fikk det. De gjør det unødvendig vanskelig for kunder å kunne få hjelp, nekter for at de gjør feil de åpenbart har gjort, og anklager heller kundene for å lyve. Tror ikke kundeservice kunne blitt noe verre.
Kjøper heller produkter et annet sted, da jeg ikke kan stole på denne siden for å få produktene man betaler for (som det faktisk er noe igjen av), eller god hjelp fra kundeservice.

Reply from Hudonline