Hudonline Reviews

Company details

1. Skin Care Clinic
  2. Cosmetics Store

Written by the company

Hudonline.no er en norsk nettbutikk drevet av helsepersonell, med spesialisering innen medisinsk hudpleie og avansert kosmetisk dermatologi. Vi tilbyr kun originale produkter fra anerkjente merker som ZO Skin Health, SkinCeuticals, Mesoestetic, Noon Aesthetics, Dermalogica og flere – alle nøye utvalgt for dokumentert effekt og trygghet. Bak nettbutikken står Mediwell AS, som også driver Hudagenten Medispa, en medisinsk hudklinikk med høy faglig kompetanse. Hos oss kan du handle trygt, få veiledning av fagpersoner og være sikker på at du mottar ferske, autentiske produkter med norsk garanti og kundeservice. Vi legger stor vekt på personlig oppfølging, rask levering og trygge kjøpsopplevelser – slik at du alltid får det beste for huden din, uansett hvor i landet du bor

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Fikk en tom tester, og dårlig kundeservice

Fikk en tom tester, tok lang tid å få svar fra kundeservice og de krever at jeg sender den til dem og betaler for det, for at de skal inspisere den. Så bare hvis det er en produksjonfeil kan jeg da etterhvert kanskje kan få en ny /få reklamasjon.. Men som sagt så må de ha sendt meg en gammel tester, da den var tom når jeg fikk den. Og har sendt de flere videoer av dette. De er ikke greie å ha med å gjøre, og litt ufine faktisk, så jeg kommer aldri til å bestille noe herfra igjen. Anbefales ikke...

(Lagt til etter kommentar):
Først nå etter jeg har lagt ut review her så sier de jeg kan få gratis frakt for retur og at de har sendt meg det på mail i dag (sikkert for å kunne skrive det her...) selv om de IKKE sa jeg kunne få gratis frakt før dette og nå er det 1 måned siden jeg meldte fra. Der de brukte 20 dager på å svare... Der ga de meg heller ikke før nå muligheten til å sende feks fra postkasse.

Så sier de at produktet kom i "uåpnet forsegling", noe som ikke stemmer. Jeg er ikke den første som har fått tomt produkt fra dem (mest sannsynlig brukt opp tester tror jeg)- det er andre som har gitt review har fått tomme produkter og har også dårlig erfaring med kundeservice.

Det at de ikke unnskylder seg, men skal "presisere" og legge ut motanklager mot kundene sine på Trustpilot som har hatt en dårlig opplevelse og ikke har fått produkter som kan brukes (som også er svært dyre) synes jeg bare viser hvor useriøse de er. Her må man krangle og blir anklagd for å lyve. Det er ingen hyggelig opplevelse.

Så har ikke særlig lyst til å ha noe med disse videre å gjøre. Ekstremt lite hyggelig kundeservice.

Tok 1 måned og etter dette reviewet å nå få melding om at jeg får fri frakt for å sende tilbake for at de skal inspisere "produktfeil", men stoler ikke på at jeg faktisk kommer til å få hjelp når de innser at de har sendt meg en tom tester, siden kundeservice er så ufine.

Må uansett nå bruke enda mer tid på å kjøpe innpakning og finne en printer for å printe etikett og styre enda mer bare for å kunne sende- når de ser helt fint på video at produktet var tomt når jeg fikk det. De gjør det unødvendig vanskelig for kunder å kunne få hjelp, nekter for at de gjør feil de åpenbart har gjort, og anklager heller kundene for å lyve. Tror ikke kundeservice kunne blitt noe verre.

Kjøper heller produkter et annet sted, da jeg ikke kan stole på denne siden for å få produktene man betaler for (som det faktisk er noe igjen av), eller god hjelp fra kundeservice.

11 August 2026

Hei Josefine,

Takk for tilbakemeldingen. Vi vil presisere to punkter.

Returen koster deg ingenting. Returlenke ble sendt deg 22. juli, samme dag som du meldte fra, og i dag har vi sendt deg tre kostnadsfrie alternativer på e-post: levering på utleveringssted, henting fra din egen postkasse, eller QR-kode. Returetiketten er forhåndsbetalt av oss.

Produktet ble sendt fra oss fabrikkforseglet, i uåpnet originalemballasje. Vi sender aldri ut testere eller brukte produkter, og alle Skinbetter-produkter kommer direkte fra autorisert distributør.

Reelle produktfeil behandler vi selvsagt, men vi må få undersøke produktet først. Tilbudet står ved lag.

Vi har ikke på noe tidspunkt bedt deg betale for returen, og retur i reklamasjonssaker er kostnadsfri hos oss

Vennlig hilsen
Kundeservice, Hudonline

Rated 1 out of 5 stars

Det tok altfor lang tid fra bestilling…

Det tok altfor lang tid fra bestilling til varene kom .

Jeg bestilte varene 24/10 😳
Og de ble sendt 5 dager etterpå , og var på hentestedet 4 /11 ….. derfor sier jeg at det tok lang tid 😅

29 October 2025

Reply from Hudonline

Hei! Det var veldig leit å høre, men 4 virkedager er ikke så veldig lang leveringstid. Vi sendte pakken 29.10 og den lå klar til henting på leveringssted den 04.11.

Vi forstår godt at det føles kjedelig når leveringstiden oppleves som lang. Ordren din ble lagt inn fredag kveld 24.10 og sendt 29.10 – altså innenfor 4 virkedager. Pakken var klar til henting 04.11. Helgen kom midt imellom, og i tillegg ventet vi et par dager på å få inn én vare som var midlertidig tom på lager.
Vi beklager forsinkelsen og at du ikke fikk beskjed om dette – det skal vi forbedre fremover. Som regel sender vi alle bestillinger samme eller neste virkedag når alt er på lager.
Takk igjen for tilbakemeldingen – den hjelper oss å bli enda bedre! 🌿
Vennlig hilsen,
Lena / Hudonline.no

Rated 5 out of 5 stars

Amazing

Amazing! Jeg kjøpte hudpleiesett også jeg mottok i tide og med gaver takk!

8 January 2025

Reply from Hudonline

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Vi har dessverre ikke sett review fra deg før nå🌸 Mvh Lena, Hudonline Kundeservice

Har bestilt fra de Meline Kremer

Har bestilt fra de Meline Kremer, dårlig oppfølging, dårlig opplevelse. Aldri noe fra Hudonline igjen

10 July 2024

Reply from Hudonline

Hei! Vi er avhengig av å få produktene i retur når man reklamerer på at de var tomme når man fikk dem. Du hadde dessverre kastet produktene og vi hadde ingen sak å jobbe ut fra. Mvh Lena, Hudonline Kundeservice

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look