Hjørring Rørteknik Reviews 6

3-star
2-star
1-star

brug aldrig dem her

Jeg ønsker at dele min oplevelse med Hjørring Rørteknik, da jeg desværre har haft en skuffende oplevelse med deres service. Vi indgik en aftale om at få repareret vores gulvvarme ( som stadigvæk ikke virker ) samt en trykknap på vores badeværelse. Efter arbejdet blev udført, modtog jeg to fakturaer, hvoraf den ene syntes urimeligt høj, især med tanke på den tid, de brugte på opgaven.

Efter at have kontaktet dem angående faktureringen, blev jeg forsikret om, at den ene faktura ville blive krediteret. Desværre har jeg haft svært ved at få svar fra dem angående dette, på trods af gentagne henvendelser både via beskeder og telefonopkald.

Jeg valgte at betale for at få ro på situationen, men jeg er skuffet over den manglende respons og føler mig ikke tryg ved at anbefale dette firma til andre. Jeg ville ønske, at jeg havde undersøgt dem på Trustpilot tidligere for at undgå denne situation.

29 June 2023

Vores oliefyr gik til April 2022

Vores oliefyr gik til April 2022, skadeservice fra forsikringen sender hjørring rørteknik ud til os.
Siden de allerede har set det nu, spørger vi om de er interesseret i at skifte fyret til en varmepumpe.
Hjørring rørteknik aflevere et tilbud, vi siger ja tak og gør opmærksom på at vi har omlagt lånet i huset for at kunne få råd til at hyre dem.
De siger de først kan få tingene hjem til sensommer, dette er fint for vores vedkommende.
Sensommeren nærmer sig og de er ikke til at få fat på.
Intet svar på sms eller noget som helst. Til sidst ringer jeg til chefen som lover at få styr på det. Jeg hører ingen INTET.
Vinteren nærmer sig og Hjørring rørteknik er løbet fra en aftale, velvidende om at der også bor børn på ejendommen.
De kontakter mig i foråret 2023 for at få mig til at betale for en ventil, hvilket jeg gør med det samme. Under denne samtale spørger jeg om der er sket en misforståelse, hvor de igen lover guld og grønne skove og vil sende en ud i løbet af ugen. Nu er vi i Juli 2023 pg har fortsat ikke set skyggen af dem.
Jeg håber i skammer jer da vi nu har gået uden varme og varmt vand i over et år pga jer.
Jeg håber aldrig at andre skal udsættes for jeres klamphugger biks!

4 April 2023

Useriøst firma

Jeg kan bestemt ikke give min anbefaling til Hjørring rørteknik.
Mere useriøst firma skal man lede længe efter.

Vi får et sprunget vandrør d 23 oktober hvor vores forsikring henviser til
hjørring rørteknik de kommer ud d 29 og kigger tingene igenmen for at finde frem til
hvor skaden er sket, der bliver taget billeder og gulvene bliver kigget.
De lover at ringe og informere min kæreste om hvad han har fundet frem til samt videre forløb
Vi høre intet.

11 November har vi stadig intet hørt så vi kontakter forsikring igen også modtager vi et opkald fra
Hjørring rørteknik om de vil komme dagen efter og lave skaden
Da de så ankommer viser det sig at de ikke kan lave det alligevel
da håndvasken skal afmonteres og det kan de ikke.
De har samtidig en toilet/bad vogn med men hvor slangerne ikke kan nå i kloakken så den er ret ubrugelig.
Men den bliver sat til vand og strøm men den kan ikke benyttes.
vi bliver lovet at de vil ringe inden for et par dage og give en ny meldning med ny tid til de kan komme igen.
IGEN intet fra dem

19 november
Får vi grøn lys til at få egen håndværker på sagen så vi kontakter hjørring rørteknik og siger de skal hente deres vogn
og de bliver taget af sagen.
ikke længe efter modtager min kæreste et opkald af en tømre der lige er blevet booket
til dagen efter af Hjørring rørteknik.

et par opkald frem og tilbage lyder det til at de forstår at de er taget af sagen.

10 December
er de officielt fra forsikringens side taget helt af sagen da der stadig ikke er sket noget, og der kommer kun undskyldninger fra deres side
deres vogn står vel og mærke stadig i vores indkørsel uden at kunne bruges.

Så aldrig mere skal vi have noget at gøre med Hjørring Rørteknik.

10 December 2020

Dårlig arbejdsgiver - Hjørring rørteknik

Min søn søgte arbejde ved Hjørring rørteknik og skulle skifte elmålere i en periode og spare op til et ophold i udlandet. Han blev lovet en okay timeløn og udsigt til at arbejde mange timer. Da min søn havde knoklet en måned uden nogle hårde vilkår, blev han fyret og fik kun udbetalt en brøkdel af timerne og til en timeløn på næsten det halve af det lovede. Det endte med at han fik mindre udbetalt end hvis han havde været kontanthjælpsmodtager. Desværre er min søn ikke i en fagforening og ejeren af Hjørring rørteknik - Søren er ligeglad og svarer ikke på mine henvendelser.

16 November 2018

Rutineskift eller noget.

Medarbejder kommer ud og skal skifte en vandmåler. Det ender med at han får gjort de andre vandrør skæv og utæt.
Han vurdere det kun er hans ansvar at skifte vandmåleren, og at jeg må kontakte min ejendomsfunktionær, så de kan få en VVS mand ud og kigge på skadens omfang. Så gik han.
Verdensklasse service. Det må jeg sige.

14 November 2017
Rated 1 out of 5 stars

De var ved os for for at skifte en …

De var ved os for for at skifte en vandmåler for vandværket som kunne fjernaflæse.
Dette endte i en anmeldelse for dyremishandling fra en smed som de sendte ud, han kom endda flere gange og tog billeder på vandværkets regning vil være mit gæt, det hele blev afvist af politiet efter flere besøg af disse da smeden og dyreværnet ikke ville stoppe med at anmelde, manden fra dyrenesnes beskyttelse var gammel og blind, og vil gætte på at smedens forstand på dyr er som hans smede arbejde (lignede total klamphugger job)
De er begge meldt for ulovlig indtrængning flere gange (den sag er der søgt aktindsigt i da intet sker)
Så vil du have lavet noget der ligner noget lavet af en 5 årige til en Mega pris har du fundet dit firma, oveni får du overvågning, anmeldelser og ulovlig indtrængning.
Velbekomme.

26 April 2017