See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

5-stjerner herfra. Det hele startede dog lidt dårligt ud med en lagerfejl på en af deres varer. Men med god kommunikation fra teamet fandt vi sammen en god løsning. Topklasse service og gode produkter... See more

Rated 5 out of 5 stars

Imponerende god service. Jeg havde ved en fejl bestilt jeans i to forskellige størrelser, og blev hurtigt ringet op for at sikre, at det var korrekt. Det var det ikke – og tak for det. Herefter kom... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Har købt smukke vandglas, da forsendelsen ramte ind i påsken fik jeg en mail om at der ville være forsinkelse på min pakke, synes det var rart lige at få en update på hvorfor det ikke lige gik så hur... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte sko på hjemmesiden, som er overskuelig og hvor det er nemt at få et overblik og øvrige varer. Ordren blev bekræftet straks efter bestilling, og blev leveret som aftalt. Super service- TAK

Company replied

1. Clothing Store
  2. Men's Clothing Store

Written by the company

Hr. Ravn modebutik startede 1. marts 2021 under de hårde omstændigheder med Corona. Vores vision og drøm er at drive en autentisk, personlig og inspirerende tøjbutik. Med fokus på den enkelte kunde, hvor nærvær og ærlig service, skal bibringe kunden en hyggelig og anderledes oplevelse. Vores kærlighed og passion for vores butik skal brænde igennem overfor kunden. Vi er altid klar med kompetent vejledning og med masser af inspiration - om det gælder festtøj eller den casual stil for at opdatere garderoben. Sagt med andre ord, vi elsker at sætte tingene sammen på kryds og tværs. Vi har et spændende mix af danske og internationale brands. Vi har håndplukket hver og en vare, så sortimentet passer til vores butik. Vi står altid klar til at vise de nye varer, der lige er kommet ind ad døren. Samtidig kan du få en kop kaffe, en kold fadøl eller et glas vin og lade dig inspirere af butikkens flotte rammer. Kig forbi - om det er i butikken eller online, så møder du os i øjenhøjde.

4.9

3-star
2-star
1-star

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice - fulgte op på henvendelser med det samme, og var ordentlig hele vejen igennem. Jeg kan varmt anbefale.

Hej Line,

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os, og vi er glade for, at det hele lykkedes som det skulle. Vi er super glade for, at oplevelsen hos os giver anledning til en anbefaling.

God betjening

Engageret, venlig, personlig betjening… og lækkert tøj

18 December 2025

Hej Vibeke,

Tusind tak for din anmeldelse.
Jeg håber tøjet passede juleaften :)

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte en skjorte, som viste sig at være udsolgt. Fik først en mail med forslag til alternativer og senere besked om, at de alligevel havde skaffet skjorten til mig. Hentede den i butikken - meget nemt.

18 December 2025

Hej Anne Mette,

En rigtigt god oplevelse

En rigtigt god oplevelse , hurtigt levering af de bestilte varer

27 December 2025

Hejsa,

God handel:)

19 December 2025

Hej Reza,

Rated 5 out of 5 stars

Nemt at bestille og da det skulle…

Nemt at bestille og da det skulle hentes i butikken var der bare ro på. Og gaven blev pakket pænt ind, og god humor og humør

10 December 2025

Hej Lis,

Rated 5 out of 5 stars

Super service og hurtig levering 😊

5 December 2025

Hej Karin,

Ingen udfordringer

Ingen udfordringer
Jeg prøvede d. 2/12 en jakke i en fysisk konkurrerende butik, så at prisen var ret høj, så da jeg gik på nettet, fandt jeg Hr. Ravn som solgte jakken 400kr billigere.
Jeg bestilte og fik kort tid efter en besked om øget leveringstid.
Jeg modtog pakken d. 11/12 - og jakken passede stadig perfekt.
Jeg kan dog i dag se på anmeldelserne herinde, at andre kunder har fået en hilsen, indpakket tøjet, eller sågar en ekstra t-shirts med som plaster. Intet af det fik jeg, men jeg havde heller ikke forventet det, så jeg er egentlig ganske tilfreds.

11 December 2025

Hejsa,

Super fin handel

Super fin handel. Er meget tilfreds med frakken. DAO kunne nok have været lidt hurtigere med leveringen. I kunne overveje en ny samarbejdspartner på det område

13 December 2025

Hej Michael,

Virkelikg fornem service

Virkelikg fornem service, havde set jeg havde fået bestilt en forkert str. skrev til Jesper om aften, som svarede med det samme, at jeg skulle bare sende pakken retur - og han ville sende den rigtige str afsted. ugen efter. så nu venter jeg bare på at modtage min pakke.

25 November 2025

Hej Nanna,

Rated 5 out of 5 stars

Seriøs og troværdig virksomhed med…

Seriøs og troværdig virksomhed med fantastisk kundeservice.

Hej Henning,

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Pakken kom hurtig, og varen er fin. Bestiller gerne igen ☺️

27 November 2025

Hej Hanne,

Levede op til forventningerne

Levede op til forventningerne, god behandling/ oplysning
Kom hurtig efter bestilling

Hej Ulla,

Virkelig god service

Virkelig god service - varen kom flot pakket ind med hilsen om rabat på næste køb. En super god oplevelse og ikke sidste gang, jeg køber fra Hr. Ravn.

1 December 2025

Hej Ann,

Billigt, hurtigt, godt, nemt

Billigt, hurtigt, godt, nemt - kunne ikke være bedre!

28 November 2025

Hej Thomas,

Altså

Altså, der er jo ikke rigtigt noget helt eller delvist galt med noget. Så er det vel fejlfrit og 5*. God pris på produktet.

24 November 2025

Hej Jeppe,

22 November 2025

Hej Bettina,

God købsoplevelse

Jeg handlede på hjemmesiden og hentede min vare i butikken uden problemer handler meget gerne der igen også i den fysiske butik,da den ligger på vejen hjem fra arbejde

20 November 2025

Hej Anders,

Smukkest gave

Min søn ønskede sig cowboybukser i julegave og den bedste pris var hos butikken Ravn
De skrev pænt de var på vej
Da pakken kom var den pakket så smukt ind og en sød hilsen med
Det er virkelig smuk service
Vi helt sikkert købe herfra igen

30 November 2025

Hej Pia,

Virkelig god service

Virkelig god service - fik pakket mit indkøb så fint ind - og havde slet ikke bedt om det, blot spurgt om varen kunne byttes efter jul og vupti blev min vare pakket fint ind🙏 Virkelig gode tilbud.

20 November 2025

Hej Christina,