Jeg har kun haft positive oplevelser med mine køb i House of Diamonds, i deres butik Både til indgravering med ur, var de ufattelige hurtige og fik præcis det jeg ønskede, selvom det var et meget... See more
See what reviewers are saying
Vi har købt vores vielsesringe her. Vi ønskede noget klassisk med et lille twist. Emil forstod vores ønsker, udfordrede vores valg og var generelt meget behagelig, kompetent og professionel un... See more
Company replied
Vi havde en rigtig god oplevelse hos House of Diamonds i Århus, hvor vi har købt vores vielsesringe. Vi kommer fra Fyn, men det var bestemt turen værd! Emil var utrolig imødekommende og meget prof... See more
Købte en halskæde og fik også repareret mit ur. Fik en fuldstændig iorden behandling. Prisen var i orden, men det vigtigste var at jeg følte mig fuldstændig tryg omkring behandlingen af mit ur som er... See more
Written by the company
House of diamonds er en familieejet virksomhed med over 30års erfaring i smykkebranchen. Vi sigter efter altid at levere den bedste kvalitet, den bedste service samt det bedste håndværk til vores kunder, hvilket vi altid lykkedes med. I butikken vil du altid kunne finde serier af højkvalitets diamantsmykker, ligesom der ligeledes altid vil være et bredt udvalg af guld- og sølvsmykker samt udvalgte urbrands i butikken.
Ryesgade 33, 8000, Aarhus C, Denmark
- info@houseofdiamonds.dk
- houseofdiamonds.dk
No history of asking for reviews
Gør dig selv en tjeneste hold dig væk
Gør dig selv en tjeneste hold dig væk!
Hvis man kunne give 0 havde jeg gjort det.
Aldrig i mine dage, har jeg handlet i en forretning, hvor jeg har følt mig gjort så meget til grin.
Vi besøger butikken i forbindelse med en ferie i Århus, de var meget høflige og forklarede alt i punkt og prikke, for at vi fik valgt vores vielsesringe.
Det var meget vigtigt for os, at de forstod vores ønske, da min afdøde bedstefar samt mine forældres forlovelse samt vielsesringe, skulle smeltes i vores valg af ringe.
Udover det har mange af vores gæster, været med til at give til vores ringe.
Til vores overraskelse var intet som lovet, efter at der var betalt.
Vi havde fået lovet et 3D billede, da ringene var en special bestilling. (hvilket vi aldrig fik, da de ikke synes det var nødvendigt alligevel. De var 100% sikker på de forstod hvad vi ville have.)
Vi modtager ringene og jeg troede det var en "prototype" så grimme var de.
1. Forkerte dato 22.02.2002 og ikke 2022
2. Forkerte skrifttype
3. Ringene var ikke lige tykke (hvilket var mystisk synes vi hvertfald)
4. Dame ringen med safir steen i var skåret groft og fatningen var skæv
Vi modtager så ringene igen efter de har "lavet" dem.
Men igen med samme fejl i dame ringen.
Herefter mener de, at den er korrekt udført, at det er mig der ikke kan være tilfreds, til trods for at jeg i flere forretninger har fået enighed med, at det ikke er særlig godt udført.
De nægter, at det er tale om dårligt arbejde, og vil ikke give det et forsøg på at forbedre fejlen.
Herefter ber' jeg så om at få pengene tilbage, da jeg ikke er tilfreds, med hverken processen eller behandligen i butikken.
De nægter at give pengene tilbage eller give kompensation.
Efter 7 måneder, med mange mails mellem ejeren og jeg, fik vi endelig vores penge tilbage!
Dog fik vi aldrig VORES guld tilbage, og jeg mistede hermed en stor sentimental værdig.
Hvis vi ønskede guldet tilbage, skulle vi selv købe mængden, samt betale for deres omkostninger.

Reply from Houseofdiamonds
En service udover det sædvanlige
Vi har købt vores vielsesringe her.
Vi ønskede noget klassisk med et lille twist. Emil forstod vores ønsker, udfordrede vores valg og var generelt meget behagelig, kompetent og professionel under processen. Vi hentede dem i lørdags - og de er intet mindre end perfekte.
En service udover det sædvanlige! Sjældent har vi følt os så velkommen, set og forstået i en forretning, som vi har gjort i House of diamonds.
Tusind tak til Emil & team.
I får vores varmeste anbefalinger.
// Lisa & Morten

HoD - ur - gave
Jeg har haft købt et ur hos butikken i Aarhus, i forbindelse med en fødselsdagsgave.
Rigtig fin service og rådgivning omkring købet.
Det viste sig så at uret ikke var den ønskede model hos modtager, hvorefter jeg tog kvitteringen i hånden og gik ind til butikken.
Her blev jeg oplyst om at man ikke havde en ret til at få pengene retur, når handlen var foregået i den fysiske butik. Havde uret været bestilt over nettet kunne jeg godt have fået mine penge tilbage.
Dette efterlod mig noget forvirret, da jeg ikke kunne se den store forskel i de to, udover at jeg faktisk havde sparet butikken for en fragtomkostning.
Efter lidt research, vil jeg godt medgive butikken at man ikke har en ret til at få sine penge retur. Dog vil jeg stadig mene at dette kunne have været informeret ved køb. Ydermere står der ikke noget om det på deres hjemmeside.
Jeg står nu efterladt med et tilgodebevis, der nok bliver sidste handel hos dette firma. Jeg synes det er ærgerligt at man fra butikkens side hellere vil holde på 5000kr., fremfor fremtidigt salg. Nu har jeg også efterhånden lagt en del penge herinde i forvejen, så havde da gerne set en lidt bedre service.
For min egen nysgerrighed, gik jeg forbi Vibholm på returvejen. De fortalte at de tilbød penge retur op til 14 dage efter køb ved fremvisning af kvittering.

Reply from Houseofdiamonds
Købte et nyt cucci ur som var ødelagt…
Købte et nyt cucci ur som var ødelagt :O
Der var 25 % på alle gucci urer, jeg valgte et der var sat ned fra 9000 kr til 7500 kr.
Manden havde travlt med at få det pakket i en kasse. Da jeg kom hjem og tog uret ud, var hele urkassen ridset omme på bagsiden. Jeg valgte at tage derind efter og få dem til at give mig mine penge tilbage, da jeg ikke var interesseret i at købe en ødelagt varer fra starten af! Manden var så flabet (indehaver) af butikken.
Det endte med at min kæreste tog med derind, de ville dog stadig ikke gøre noget. De tog uret med om bagved og efter det var der ligepludselig hakker i urkassen! Så de med vilje havde ødelagt det yderligere fordi de mente jeg var en træls kunde.
Pas på jeres penge! Det der var tyveri, vi blev smidt ud af butikken af dem på den grimmeste måde. Er så forarget over butikken, ønsker at i alle køber smykker et godt sted og ikke ved sådan nogle svindlere.
Min kæreste og jeg har både videoer af episoden hvor de tager uret med om bagved og efterfølgende er det total smadret omme bag på yderligere (sjovt nok).
Fik intet ud af at henvende mig, de gad ikke at gøre noget som helst, vi blev bare svinet til og fik afvide vi ikke var velkommne en anden gang.

Bedste service ever!
Bedste service, jeg nogensinde har fået af en forretning! Både før køb, under afhentning og efter køb.

Service i allerhøjeste klasse 🙏
Service i allerhøjeste klasse 🙏
Rigtig professionelle og meget gode til at få kundernes ønsker til at gå i opfyldelse, og har et kæmpe udvalg, og servicen er helt i top
Handler ikke andre steder

Fantastisk
Sødeste og mest hjælpsomme personale, samt et stort udvalg af de smukkeste smykker!

Topkvalitet og fantastisk service
Jeg køber altid mine smykker hos House of Diamonds - de har de sødeste medarbejdere og kvaliteten er altid i top. Har lige fået den smukkeste solitaire diamantring herfra og jeg er SÅ glad for den. De er simpelthen så hjælpsomme og profesionelle og guider mig når jeg er i tvivl. Anbefaler stærkt alle at handle her!

FANTASTISK service
Super god service, og hurtig levering - ikke sidste gang jeg har handlet der!

Reply from Houseofdiamonds
Netop handlet på deres hjemmeside
Netop handlet på deres hjemmeside, og helt uden problemer. Ordrebekræftelse var røget i spam mappen uden jeg havde set det men kundeservice igennem fb var så sød og venlig . Varen kom to dage efter bestilling og lever helt op til beskrivelse.
Handler gerne her igen

Reply from Houseofdiamonds
De har lavet fejl og været løgnagtige…
De har lavet fejl og været løgnagtige fra start til slut.
1. De overholdte ikke den frist de gav på at få vores forlovelsesringe færdige.
2. Da de endelig var færdige var de lavet forkert, og de måtte lave nye.
3. Da vi skulle have bryllupsdato i ringer vi og aftaler at vi kan komme en torsdag, og han siger han kan lave den samme dag, så vi kan få dem med hjem igen få timer efter. Da vi så rejser til Aarhus på dagen, siger samme person at det vil tage en uge.
4. Der var meget høflig og venlig betjening op til salget af ringene, men så snart de havde inkasseret pengene blev det både uhøfligt og løgnagtigt.
Aldrig vil vi sætte vores fødder i denne butik igen.