Hosted.nl B.V. Reviews 27

TrustScore 3.5 out of 5

3.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben tevreden over de service van Hosted. Als wij een acuut probleem hebben, bellen we de Helpdesk. Wij worden netjes te woord gestaan en het probleem wordt snel opgelost. Heel fijn om te kunnen rek... See more

Rated 3 out of 5 stars

Heb alleen een domein registratie bij hosted.nl, dus geen ervaring met overige diensten. Wat me negatief opvalt en reden is om domein te gaan verhuizen is dat er online géén support informatie beschik... See more

Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Fijn bedrijf dat actief meedenkt

Fijn bedrijf dat actief meedenkt over oplossingen, kostenbesparing en verbeteringen in de werkplek. In september zijn we begeleid in de overstap naar modern werken met Microsoft. Samen met het team van Hosted is dit probleemloos verlopen. Zowel vooraf bekende issues als issues die later aan het licht kwamen, zijn vlot opgepakt.

20 April 2026
Rated 5 out of 5 stars

Migratie van RDS naar IAM365…

Recent gemigreerd naar de IAM365 omgeving. Na een goede voorbereiding probleemloos overgegaan. Met de adoptietrainingen voor de medewerkers erbij is het een prachtig project geweest.

30 March 2026
Rated 1 out of 5 stars

Service bestaat hier niet.

Organisatie stuurt spookfacturen voor opgezegde facturen, brengt kosten in rekening voor SLA die niet wordt uitgevoerd en zo-veel-meer. Niet aan te bevelen.

1 December 2025

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf! Veeam Licenties ooit afgenomen bij een onlangs door Hosted overgenomen dochteronderneming, facturen kloppen niet na afschalen, contact met administratie is onmogelijk, tickets via e-mail worden maanden niet beantwoordt. Krijg je eindelijk iemand aan de lijn dan wordt je gewoon uitgelachen, met het antwoord: 'wij hebben nog meer klanten'.

3 September 2025

Nooit meer!

Nooit meer! Service beneden alle peil. Server down om de stappen, waaronder ontevreden klanten die geen mails meer ontvingen. Ik wilde mijn VPS-server/abonnement stopzetten én plots moet ik cPanel voor komend jaar nog volledig gaan betalen. Ik schreef een vriendelijke mail om dit te herbekijken, maar geen gehoor, ze stuurden dan maar een incassobureau op mij af. Ik raad deze hostingfirma aan niemand aan.

20 April 2025
Rated 1 out of 5 stars

Zelden zo slechte service gekregen

Zelden zo slechte service gekregen.
Het lijkt wel alsof het een malafide bedrijfje is van twee studenten op een zolderkamertje.
Onze webshop continu offline door ontbreken beveiliginscertificaat, mails naar klanten komen niet aan, etc etc

Mooie praatjes 0 kwaliteit

17 January 2025

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf, geen support contact mogelijk. Geen antwoord op support vragen. Facturen sturen lukt wel..

20 December 2024

Verschrikkelijke bedrijf

Verschrikkelijke bedrijf. Maken gebruik van "scare tactics" om extra nutteloze diensten aan te smeren aan ondernemers met minder kennis van IT.

20 December 2023

Vreselijk bedrijf

Vreselijk bedrijf! Emails worden niet beantwoord en voor een simpele vraag aan hun 'klantenservice' sturen ze een factuur van €35,-.

10 September 2023
Rated 1 out of 5 stars

Waardeloze support en het boeit ze allemaal niets.

Na een zogenaamde migratie uitgevoerd door Hosted werkte er niets meer. Geen mail meer helemaal niets. Ik moest van mijn relaties horen dat ik offline was. Helpdesk van Hosted zei dat het wel aan mijn internet verbinding zou liggen. Het beheersysteem kon ik ook niet meer bij , een zooitje. Ik heb meteen mijn domein overgezet naar een concurent. Die fixte alles binnen een 1/2 uur naar volle tevredenheid en ik was weer bereikbaar!!

21 July 2023
Rated 1 out of 5 stars

Oppassen, vragen geld voor simpele support vraag!

Voor een dns wijziging vragen ze 35 euro, zonder vooraf aan te geven dat hun support geld kost. We sturen nog wel diverse klanten naar ze door. En omdat we hun eigen ips niet hebben, hebben we gevraagd of zei dit even in de dns willen wijzigen voor onze klant. Pas dus op! Oplichters! waar wij geen klanten meer heensturen!

15 December 2022

goede ervaring!

goeie, snelle service waardoor mijn server snel online is... muziek speelt als een stromende versnelling door de website! bedankt voor jullie snelle respons❤️

4 October 2022

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look