See what reviewers are saying
1. at transport løber op i 10.000 kr. synes jeg er vanvittigt. Det kan helt sikkert gøres anderledes og billigere. 2. de lovede møbler og lamper fik vi ikke. Vi manglede at modtage mange lamper... See more
Købte et par stole i december 2021. Efter 6 måneder og 2 fejlleveringer har jeg jeg stadigt ikke modtaget mine varer. Håbløs håndtering, manglende svar - betalingen er gennemført men ingen produkter m... See more
Thomas (en medarbejder ved virksomheden) efterspurgte konkret hvad vi skulle bruge og hvad vi ledte efter inden vi skulle ind i deres showroom. Inden for 5 minutter fandt vi en stol der opfyl... See more
Information provided by various external sources
Design og kvalitet Hos HOLMRIS B8 Online finder du et stort udvalg af kendte designermøbler i højeste kvalitet. Vi er Danmarks største forhandler af erhvervsmøbler og dækker alt fra konferenceborde til kabelbakker. Vi tilbyder både klassisk, tidløst design og stærke trends fra førende brands, blandt andet Montana, Fritz Hansen og HAY. Møbler til ethvert behov Hos os er dine møbelbehov altid i fokus, uanset om du skal bruge møbler til din enkeltmandsvirksomhed eller til et storrumskontor. Vi dækker både små og store virksomheder, også når det gælder skræddersyede kompletløsninger, hvor vi står for en unik indretning og møblering — selv hvis du har mere end 50 kontorpladser. Du kan altid kontakte vores kundeservice, der hurtigt hjælper dig med at komme i gang. Møbler med omtanke for miljøet Som noget nyt har vi nu også et stort udvalg af brugte kontormøbler i høj kvalitet til under den halve pris af nye møbler. Genanvendelse af kontormøbler er en effektiv måde at spare mange naturressourcer på og giver samtidig din virksomhed et mindre CO2-aftryk. Alle brugte møbler bliver gennemgået af vores grundige personale og spændt efter og rettet til, inden du får glæde af dem. Det sikrer, at du har gavn af møblerne i mange år. Vores brugte møbler er til dig, der har en grøn profil, og som samtidig ikke vil gå på kompromis med kvalitet og æstetik.
Odinsvej 5, 8850, Bjerringbro, Denmark
- online@holmrisb8.com
- holmrisb8online.dk
Hasn’t replied to negative reviews
Bestilte stole til vores kantine i…
Bestilte stole til vores kantine i februar og nu skriver i september og har endnu ikke modtaget nogle stole, men de bliver bare ved med at udsætte leveringen og efter 3 måneder meddelte de at de ikke kunne levere og amuletter min ordre for så og sælge mig samme stol dog i en lidt anden farve og 200 kr dyrere, så nu starter vi igen med at leveringen bliver udsat hvergang vi nærmer os datoen hvor de skal ankomme. Er bestemt ikke et firma jeg vil anbefale til min værste fjende 🤬
Dårlig kommunikation og arrangering.
2. de lovede møbler og lamper fik vi ikke. Vi manglede at modtage mange lamper og ca. 50 kontorstole med den sending kontormøbler vi fik. Ingen besked om hvorfor de ikke blev leveret. Der skulle også have været reoler i sendingen, som ikke blev leveret. Vi fik kun borde.
3. Datoen for levering blev ændret dagen før, hvilket er kritisk, når vi har fået folk til at tage fri fra arbejde for at hjælpe med at tømme lastbilen. Dette scenarie skulle så ændres i sidste øjeblik til stor irritation fra arrangøre og medhjælpere.
Rædselsfuld oplevelse hos Holmrisb8
Købte et par stole i december 2021. Efter 6 måneder og 2 fejlleveringer har jeg jeg stadigt ikke modtaget mine varer. Håbløs håndtering, manglende svar - betalingen er gennemført men ingen produkter modtaget.
Produktet lever fuldt op til…
Produktet lever fuldt op til forventningen! Lidt problemer med levering, men det blev løst hurtigt! Rigtig god service! Varm anbefaling herfra!
Rigtig lækre produkter
Rigtig lækre produkter, og super service både før levering og ved leveringen. Kan varmt anbefales.
Køb af brugt skrivebord
En god oplevelse med særdeles god service og meget venlig personale.
Systemet syntes ikke helt gearet til at afhente på lageret, selv om det er en mulighed ved bestilling. Men det har bestemt ikke ødelagt oplevelsen. Kun de bedste anbefalinger.
Bestilte og modtog et brugt hæve sænke…
Bestilte og modtog et brugt hæve sænke bord, som jeg er mega glad for.
Kanon leverings service af en flink mand ved navn Lars.
Købte brugt hæve-sænkebord
Købte brugt hæve-sænkebord. Hurtig og præcis levering. Fremstår som nyt. God kvalitet. Vil helt sikkert købe her igen.
Eftersendte lynhurtigt reservedel
Købte et skrivebord til næsten ingen penge og fik det leveret dagen efter - sådan!
Bordet manglede dog en mindre del (den slags sker), men Holmris skyndte sig at eftersende en ny reservedel med bud til døren 🤯 Har kun ros til overs for jer!
Købte et fint hæve-sænke skrivebord
Købte et fint hæve-sænke skrivebord, det blev leveret dagen efter bestillingen! Super god service, kan kun anbefales.
Hurtige på mail, forrygende service og super flink leveringsmand!
Jeg købte et brugt hæve sænkebord fra Holmris B8. Det kom i god stand som sagt i beskrivelsen! De har været hurtige med at svare på mail, da jeg havde spørgsmål om forsendelsen. Derudover var leveringsmanden super flink og meget hjælpsom med at få bordet op!
Super service og hurtig levering
Super service og fleksibilitet
Super god service og hurtig levering
Super god service og hurtig levering.
Klar anbefaling herfra.
Rigtig god service
Rigtig god service og virkelig hjælpsomme! Vil helt klart anbefale at handle hos HOLMRIS B8 online!
Fantastisk service og søde mennesker
En rigtig god service.
God service og god kvalitets brugte kontormøbler
God service og god kvalitet.
Oplevelsen af Holmris B8 har været god fra den første kontakt til kundeservice omkring et brugt hævesænkebord, og til modtagelsen af varerne fra en smilende og hjælpsom chauffør. Købte et brugt hæve-/sænkebord samt en brugt stol. Begge dele levede til fulde op til beskrivelsen på hjemmesiden. Bordet havde ved modtagelse meget få brugsmærker, primært på benene. Ved stolen var der intet at bemærke udover støv på fødderne. Alt i alt meget tilfreds med mit køb hos firmaet og deres sortiment af brugte kvalitetskontormøbler kan varmt anbefales.
god service og levering