Dårlig service
Jeg har en meget ærgerlig oplevelse. Jeg starter med at bestille 16 3D ark, men René Østergaard vender tilbage og skriver venligt at de desværre kun har 14 ark på lager og tilbyder så jeg kan få 2 ark af noget der ligner. Det takker jeg nej tak til, og må nøjes med de 14 ark (fremadrettet skal de måske kun sælge det de har hjemme). Jeg modtager de 14 ark, og tæller lige hurtigt, og går ellers lystigt i gang med at klippe det ud. 2,5 ark tilbage og jeg opdager desværre at halvdelen af motiverne er en helt anden farve end den anden halvdel. Jeg skriver en mail til René med et vedhæftet billede af farveforskellen og han giver skylden til leverandøren. Dette kan jeg ikke se jeg skal tage stilling til, at leverandøren kan sende forskellige farver, for der står ikke noget på hobbycentret.dk om at der kan være farveforskelle, så jeg forventer at få den samme farve på alle ark, når jeg kun har bestilt en varer. Jeg skriver til ham at jeg desværre opdagede forskellen for sent og derfor ikke kan sende arkene retur. Han mener jeg godt kan sende det retur, men at han kan reducere i de penge jeg kan få tilbage alt efter om varen ligner den jeg fik leveret, hvilket det jo ikke gør, når jeg har klippet det ud. Han forstår heller ikke frustrationen i de mange timer der er lagt i at klippe det hele ud, og at jeg nu skal finde en anden løsning. Han er virkelig ikke særlig serviceminded og tenderer til en smule ubehagelig at have en korrespondance med. Jeg gav godt nok "kun" 160 kr for det, men det er princippet og al den tid der er lagt i det. Og jeg skal ud og finde en anden løsning, da jeg skal bruge noget i den samme farve. Jeg kan kun anbefale at finde en anden side at købe det man har brug for.
Jeg skriver normalt ikke en anmeldelse, men da han ikke virker særlig løsningsorienteret, og ikke tilbyder en god service, vil jeg advare andre. Det er en meget lille ting, men han kunne have tilbudt at sende nogle nye ark, når han havde bestilt nogle nye hjem, eller refundere pengene på halvdelen af arkene pga forskellen eller noget i den stil. Men han mener jeg bare kunne sende det udklippede retur, hvilket virker sindssygt åndssvagt, når han ikke kan sælge det videre alligevel. De ryger nok i skraldespanden, da jeg ikke vil bruge mere tid på ham..
21 February 2023
Unprompted review