Hestehavehus Hunde- og Kattepension Reviews 114

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Nu har vi taget vores hunde på deres ferier til Charlotte's paradis Hestehave hver gang vi skal være bortrejst hjemmefra. Og jeg kan desværre kun give 5 ⭐her i Trustpilot. Begge vores hunde kan... See more

Rated 5 out of 5 stars

Utrolig venligt og trygt kattepensionat :-) Vores kat Cæsar og os ejere blevet taget godt imod af Charlotte. Vi følte os meget trygge ved at overlade vores fantastiske kat til Charlotte i næste 14 d... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har gennem mange år benyttet både katte og hundepensionen på Hestehavehus. Bedre sted findes ikke. Fantastisk personale der elsker dyrene og tager sig kærligt af hvert enkelt. Let at booke på hjemmesi... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hentede Jack (schæfer) efter 5 dages ophold. Jeg sender ham helt sikkert hen til Charlotte og CO igen, næste gang behovet opstår. Han var ligeså glad og vågen (og fræk desværre 🤪) som da jeg aflevere... See more

1. Pet Store

Information provided by various external sources

Hos Hestehavehus Hunde- og Kattepension behandler vi din hund/kat med den respekt som alle individer fortjener. I kan altid ringe til os, eller sende en mail for at bestille fremvisning af stedet før booking. I øvrigt henvises til hjemmesiden www.hestehavehus.dk.

4.9

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Min hund er tryg, det er det vigtigste

Min hund er tryg og afslappet, når hun bliver hentet. Det er for mig et godt bevis på, at hun har haft det godt.
Personalet er meget imødekommende og har et godt og omsorgsfuldt tag på min hund.
Super åbningstider.

27 January 2016

fantastisk hundepension

Vores hund er virkelig glad hver gang han skal i pension, og dermed har vi det også godt på vores ferier når vi ved han har det godt. Ikke mindst nytårsaften, da det er vigtigt at hunden er et sted med fred og ro.

27 January 2016

glade hunde, tilfreds ejer

Mine hunde bliver meget glade, når vi kører ad grusvejen til Hestehavehus . Og jeg afleverer dem trygt til personalet. Efter deres ophold i pensionen henter jeg 2 glade og velpassede hunde. ..... Og bestiller næste ophold med det samme. Har brugt pensionen de sidste 10 år til både hunde og kat.

Når hunden skal passes.

Altid super flinke,og imødekommende. Altid parate med tips og gode råd.
Nu kan min hund jo ikke svare ;) men han virker altid til at ha haft det godt,men meget træt.
Derudover er det nogle fine og ok bokse de er i med udgang til lille gård.

Fantastisk sted for hunden

Er hver en krone værd og kunne min hund tale er jeg ikke i tvivl om, at han ville sige det samme! Hunden er altid glad for at komme der og personalet er yderst sympatiske og kompetente!

Rated 5 out of 5 stars

Min hund er helt pjattet med at komme på Hestehavehus

Jeg har brugt Hestehavehus hundepension i mange år.Og min hund er pjattet med at komme der.Derfor afleverer jeg altid min hund til pasning med god samvittighed.Jeg ved den bliver passet og stimuleret af et professionelt personale ,der både er venlige og glade for hunde.Og efter pasningen får jeg en glad og tryg hund tilbage.Bjørn Westphal Eriksen

Super god pension

Jeg har benyttet Hestehavehus hundepension rigtig mange gange, og jeg har kun haft gode erfaringer. Og jeg mærker, at hundene er trygge ved at komme.

Stabil og professionel stab

Jeg har brugt stedet, siden spæd start for 15 år siden. Jeg har kun oplevet professionel og vidende indehaver og stab. Hundene får gåture og pleje. Jeg har altid haft det godt ved at aflevere alle mine hunde der. Der har aldrig været nogen negative situationer eller tanke om at mine hunde har haft det dårligt eller har lidt overlast på nogen måde. Tværtimod. De er behandlet så godt hunde kan blive når de skal passes ude. Tilliden er så vigtig for mig. Den har jeg til denne pension. Mine ferier kan jeg nyde når jeg ved mine hunde har været i deres varetægt.

Jeg har 100% tillid til pensionen

Mine hunde har prøvet mange forskellige pensioner, og det har aldrig været et hit. Men på Hestehavehus er de gerne, og jeg føler mig fuldstændig tryg når jeg afleverer dem. Jeg kan på det varmeste anbefale Hestehavehus.

Omsorg er nøgleordet

Vi har gennem de sidste 25 år prøvet flere forskellige pensioner til vores pudler. Nogle af dem har bestemt været gode, men det er kun Hestehavehus, vi har kunnet give topkarakter. Ejerne er passionerede hundemennesker, boksene er rummelige, hundene bliver luftet flere gange om dagen (vi ser dem ofte gå ture i omegnen), og der tages hensyn til de enkelte hundes særheder og kostvaner i langt højere grad, end vi har oplevet andre steder. Vi har nu brugt pensionen i de sidste 10 år og er altid fuldstændig trygge, når vi efterlader vores dejlige vuffer der.

Det bedste sted.

Vi har benyttet Hestehavehus i 7 år. Hver gang vi rejser, og det er tit, bliver hundene afleveret her. Hundene er altid glade når de afleveres og hentes igen. Så stor ros fra os😀

Kattepension

Det er et dejligt sted de passer godt på min kat, dejligt store bure med klatretræ og huler 😊 får altid super god betjening 😊

Take a closer look