En venlig fotograf, Mike, der med kort varsel kunne komme og give vores familie en god oplevelse ved at tage nogle skønne julefotos☺️🙏
See what reviewers are saying
Selvfølgeligt vi haugaardsfoto.dk når vi skal have taget billeder. Mike ( fotografen ) er altid smilende og i godt humør, vi er meget glade for de muligheder vi havde med billederne og vil kun give... See more
Company replied
Vi havde haugaardsfoto til at fotografere ved vores bryllup og han kan virkelig anbefales. Han var med fra kirken og til festen sluttede incl. Bryllupsbilleder mellem kirke og fest. Vi fik sindssygt... See more
Replied to 50% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Nice jule-photo shoot🎄📸
Meget useriøst
Utrolig dårlig til dialog og virker ekstremt uprofessionel
Fin oplevelse med Mike
Vi benyttede Mike som fotograf til vores bryllup. Super flink fyr, der lyttede meget til vores ønsker. Billederne blev som forventet og vi var tilfredse.
En klar anbefaling herfra
En klar anbefaling herfra - fik fotograferet min søn og jeg sammen og Mike (fotografen) var rigtig rar og behagelig at samarbejde med.

Bryllup
Var gæst til et bryllup hvor Mike var fotograf. Super god oplevelse og en dygtig fotograf.
Den bedste oplevelse med en fotograf
Den bedste oplevelse med en fotograf. Var der uden at vække opsigt og med på alle vores ideer. De bedste anbefalinger fra os.
Fik taget billeder af mine 2 hunde i…
Fik taget billeder af mine 2 hunde i lørdags af Mike Haugaard ved Nyborg Hundeklub. Super god oplevelse hvor jeg fik nogle rigtige gode billeder af hundene
Kan varmt anbefale ham 😊
Fotografering af hund
God oplevelse ved fotografering af hund. Stille og roligt så fik nogle fine billeder. Kan kun anbefale dette.
En god oplevelse for min hund Ollie og…
En god oplevelse for min hund Ollie og jeg :-)
De bedste anbefalinger
Vi vil gerne give de bedste anbefalinger til denne fotograf. Vi fik taget nogle fantastiske billeder til min datters konfirmation. Vi var meget tilfredse med prisen og kvaliteten.
Vi har brugt Mike til at fotografere…
Vi har brugt Mike til at fotografere til min søsters konfirmation
Vi havde en rigtig god dialog op til konfirmationen mht vores ønsker og hvad vi kunne tænke os
Han kom i god tid på dagen for at gennemgå det hele og være helt sikker på de ønsker vi har hvilket virkelig var dejligt
Han kom også nogle gange med inputs til hvordan vi alle kunne stå på de forskellige billeder for at skabe bedre vinkler osv
Vi har nu nogle dage senere modtaget billederne og de kunne virkelig ikke være bedre!
Kan klart anbefale ham til andre
Rigtig fin oplevelse
Rigtig fin oplevelse
Mike ankom i god tid af det aftalte og var hurtig til at få et rigtig godt billede.
Absolut et plus at han har en bærbar printer med, så man kan få billedet med det samme.
Hans priser er rimelig og han er flink, dygtig og punktlig.
Fotoshoot i Odense
OPDATERET DEN 04. MARTS 2025
Jeg har endnu ikke modtaget de redigeret billeder. Jeg venter i spænding på at se resultatet! 🙌🏽
Han efterspurgte modeller til fotografering hvor man selv måtte vælge stilen over Facebook hvorefter jeg tog kontakt.
Kommunikationstiden har været lang, men jeg har altid fået svar på spørgsmål.
Han har ikke været tydelig i hvilken stil han ønskede modeller til (specifikt portrætter), hvor jeg ud fra opslaget havde fået det indtryk at det var valgfrit (da der stod valgfri stil).
Billederne blev leveret med nogle dages forsinkelse men der har ikke været problemer i at hente dem ned eller andet. Det har kørt helt smertefrit.
Igennem hele forløbet har Mike været meget professionel og taget ansvaret på hans skuldre ift lang kommunikationstid og forsinkelse på levering af billeder. Det værdsætter jeg meget at man tør tage ansvar for det viser også at man er interesseret i at udvikle sig og blive bedre.
Mike er på det personlige plan en meget rolig ung gut. Det er behageligt i hans selskab og han har nogle fine ideer men er også åben for hvis man selv har noget at byde ind med.
Jeg følte mig meget tryg i hans selskab.
Resultatet er nogle pæne portrætbilleder som jeg helt bestemt kan bruge.
Jeg vælger at give tre stjerner pga misforståelserne omkring stilen og kommunikationstiden. Disse ting er enormt vigtige for mig at der ikke opstår tvivl omkring for at oplevelsen og resultatet lever op til alles forventninger. ☺️
Men overordnet set var det en god oplevelse! 🌟🌟🌟
Konfirmation
Vi havde Mike fra Haugaards foto til at tage billeder i forbindelse med datterens konfirmation.
Vi mødtes inden festen for at snakke om hvad der var af ønsker til billeder og opstillinger, det gav en ro i maven at man ikke skulle snakke om det på selve dagen.
Det bliv nogle super gode billeder taget på nogle fine lokationer og efterfølgende fik vi også taget billeder til festen og af gæsterne, det er skønne minder at se tilbage på
Så kan helt klart anbefale Haugaards foto.
Mike havde ro og tålmodigheden
Mike havde ro og tålmodigheden, han brugte meget tid, og fandt hele tiden nye ideer.
Vi brugte Mike i forbindelse med vores datters konfirmation fra den hektiske morgenstund til selve festen.
Vi vil bestemt bruge Mike en anden gang.
De bedste anbefalinger herfra
De bedste anbefalinger herfra.
Mike er tålmodig og dygtig.
Jeg er meget kritisk hvad angår billeder af mig selv. Der er altid et eller andet jeg vil have lavet om på, men sådan har det ikke været med de her billeder.
Alle billederne jeg fik var virkelig gode! -Og så var der en lille overraskelse med. -Et billed af min søn.
Min søn plejer altid at lave grimasser når han bliver taget billeder af, men han havde smilet sødt ♥️
Billeder af mine børn i naturen
Jeg fik taget billeder i skoven og ved stranden af mine to billeder.
Ejeren var meget professionel og havde god tålmodighed med ungerne, hvilket er et MUST for en fotograf når de tager billeder af børn - specielt en 2-årig!!
Ejeren kom med gode forslag til hvor og hvordan børnene kunne stille op, men tog også en masse billeder af dem imens de bare legede og var sig selv. Deres personlighed blev virkelig fanget til perfektion, og resultatet blev virkelig godt! Man kan tydeligt se på billederne, hvilken personlighed børnene hver i sær har, forskelle og ligheder. Dette er en svær opgave at få fuldført, men ejeren fik formået at gøre dette rigtig godt!!
Jeg vil klart anbefale Haugaard foto til andre. Kæmpe anbefaling her fra - specielt hvis man har børn som kan kræve tålmodighed!

Reply from Haugaardsfoto
Dejlig oplevelse hele vejen igennem.
Selvfølgeligt vi haugaardsfoto.dk når vi skal have taget billeder.
Mike ( fotografen ) er altid smilende og i godt humør, vi er meget glade for de muligheder vi havde med billederne og vil kun give dig kæmpe ros Mike, du gør et mega godt arbejde.
Dit studie er også super fint, og vi gik alle rigtig glade derfra. Det er bestemt ikke sidste gang vi bruger dig som fotograf 😁

Svinagtigt
Det er dælme trist at møde ejer, i et lyskryds på Munkebjergvej, i firmabilen med nedrullede vinduer og for fuld musik sidde og smide affald ud af vinduet, så koncentreret i sit ulækre gøremål, at han må have hjælp fra hornet af en bagfrakommende bil før han bliver opmærksom på sit grønne lyssignal.
En rigtig dårlig reklame for firmaet og en fotograf, der nu totalt har misset chancen for at blive hyret af mig.