Vi havde Harrys Place elektriske pølsevogn til stede på et event og vores gæster var yderst begejstrede. Personalet havde styr på logistikken og leverede en topservice, havde alt klar til aftalt tid... See more
See what reviewers are saying
Jeg havde booket Harrys Place til et firma arrangement og alt var helt perfekt. Der var nem kommunikation med krudtmester Rune, styr på alting, højt humør og selvfølgelig lækker frokost som jeg selv h... See more
Company details
Written by the company
Giv jeres gæster en særlig oplevelse når I får Danmarks måske mest berømte pølsevogn ud til jeres event. — Når I booker vores eventvogne, bringer vi hele oplevelsen fra Harry’s Place ud til jer. Uanset om vi serverer hovedmåltidet eller er afslutningen på en festlig aften til jeres fødselsdag, rejsegilde, firmafest eller noget fjerde, er vi garant for et traktement der lever op til Harry’s Place høje standarder. Udover den legendariske Børge med Krudt, kan jeres gæster sætte tænderne i publikumsfavoritter som pølse i svøb, franske hotdog og ristet hotdog serveret med kærlighed. Med andre ord kan du være sikker på at eventvognen fra Harry’s Place leverer massevis af madglæde og mætte maver til ethvert event.
Nordre Fasanvej 269, 2200, København, Denmark
- 71 99 41 88
- harry@harrysplace.dk
- harrysplace.dk
No history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Vi har brugt dem flere gange til vores…
Vi har brugt dem flere gange til vores generalforsamling. Altid topklasse. Kan på det varmeste anbefales.
Superkvalitet og professionel personale!
Personalet havde styr på logistikken og leverede en topservice, havde alt klar til aftalt tid og efterlod ikke en krumme af affald, til gengæld var der pølser i overskud, som vi fik og de er alle spist med stor velbehag.
Vi samarbejder gerne teamet igen og anbefaler dem - og at man booker i god tid, da der er rift om dem.
Mega søde og god mad
Vi havde lejet Harrys Place pølsevognen til vores arrangement. De var mega søde, topprofessionelle, overholdt aftaler og tid. Og så var maden helt i top og massere af den. Alt i alt mega god service, og vi vil helt klart bruge dem igen :)
Leje af pølsevogn - ikke eksisterende
Leje af pølsevogn. Har tidligere brugt dem til vores arbejdsplads. Maden er fin, men måtte rykke dem flere gange, da de var meget langsomme til at svare. Her igen i februar 2026 skulle vi så gerne bestille dem igen- men nu svarede de slet ikke. Tog ikke telefonen, reagerede ikke på sms, mail eller via deres hjemmeside. Nu gider vi ikke mere. Har bestilt en anden pølsevogn. Hvor er det ringe!!!
Maden
Maden - dvs Børge pølser er jo meget gode.
Dog kan det virke beskidt i vognen.
Desuden dd kom jeg for at spise-
Og lur mig om ikke medarbejderen stod og røg i døråbningen😳
Det stank naturligvis af røg. Helt uacceptabelt😡
Og hvad værre er: der blev hostet kraftigt ind over pølser osv.
Fedt med div vira, der influerer pt
Hvis ikke denne kvinde bliver irettesat eller bare fyret, har jeg sat mine ben der for sidste gang.
Franchise nu.
Ubegribeligt at dette ikke er en landsdækkende kæde. Der burde være en i enhver by.
Det var en lidt flad fornemmelse at…
Det var en lidt flad fornemmelse at komme kl. 20.10 til en lukket butik når i både på hjemmesiden og døren skriver at der er åbent til kl. 21.00 det bør i få rettet begge steder så folk ikke går forgæves.
Maden plejer at være god så ingen fejl på det.
Gode pølser til et godt event
Gode pølser til et godt event
kan kun anbefale harrysplace
Hvor er det lidt øv at man skal opleve…
Hvor er det lidt øv at man skal opleve en Børge der har ligget for længe på panden så den er mørk,hård,brændt på den ene side. Var i dag i lyngby og ville prøve en Børge der. Kommer fra Nørrebro så ved hvordan de normalt skal være. Desvære var jeg ikke hurtig nok, da den nok bare skulle have været afleveret tilbage. Endvidere har de ikke så glad smily der hænger længst væk fra hvor man bliver betjent.
Det er også oplevede på Nørrebro der fik jeg ny pølse.
Så fra tiden ca 8 år siden var alt man købte fra Harry i top.
Desværre er de blevet utrolig dyre, så jeg syntes ikke længere at oplevelsen er noget at skrive om mere.
Håber der bliver lagt vægt på gammel tradtion og at man får en 100% god oplevelse igen hos Harry’s place. Uanset hvor man køber.
En skuffede kunden over mange år.
Mvh. Thomas
Harrys pølsevogn på Nørrebro burde lukkes
Hej jeg kommer gerne i pølsevognen på Nørrebro om formiddagen, inden for de sidste dage er betje ingen dalende, jeg havde spist og skulle have mere, men opmærksomheden gik til nye kunder, jeg måtte vente 15 minutter før hun henvender sig til mig, jeg betalte en Børge, og gik, jeg er kommet der siden 1970 men nu er det slut, der er kommet nyt personale som ikke har kunde tække, det er kommet mig for øre at man har fyret en god medarbejder, som har trådt ved siden af.
Hun kunne snakke med alle kunder og var meget opmærksom på en god betjening, så det er slut med at komme der.
Hvordan i alverden kan man komme ned i…
Hvordan i alverden kan man komme ned i en pølsevogn kl 18:00 som vel og mærke først lukker 21:00 og så er i løbet tør for mad? hvorfor laver man så ikke noget nyt?
sidst jeg kom blev der lukket før tid, det jo helt til grin
Vi har endnu engang fået Harrys…
Vi har endnu engang fået Harrys pølsevogn ud til vores julearrangement (4 år i træk) og det skuffer aldrig, det er byens bedste pølser, super betjening og alt spiller bare.
Så det kan varmt anbefales.
Harry’s Lyngby
Den dårligste pølse med brød jeg længe har smagt. En Frankfurter m/ 2 brød 50 kr. spild af penge (smed det halve ud) og spild af sult. Nuværende koncept og kvalitet har INTET med Harry’s at gøre. Kunne jeg har giver 0 stjerner så havde jeg gjort det.
Svar på Harry's respons: Jeg ved godt den hedder en Børge, jeg er kommet på Harry's i over 50 år. Jeg har sågar købt større mængder Børger, som jeg selv smed på grillen derhjemme. Så det var helt bevidst at jeg kaldte den for en frankfurter, for den har intet med en Børge at gøre. Jeg fastholder derfor min anmeldelse. Lad os kalde det pølsen, var bastand, dvs. hård, stegt for meget, kedelig smag. Brødet var tørt, blegt uden ordentlig opvarmning. Jeres "smarte" selvbetjening af tilbehør er en uhygiejnisk måde at lade kunderne røre flasker mv. uden handsker og i forbindelse med at de spiser og evt. genopfylder. Ikke særligt fordrende i disse smittetider. Som sagt jeg fastholder min skuffelse og anmeldelse.

Reply from harrysplace.dk
Fantastik oplevelse:)
Maden/ pølserne, tilbehøret, ja det hele er så overdådigt, og man fornemmer og kan smage, at her er den ægtevare.
Vi holdt frivillighedsfest for 100 mennesker.
Alle frivillige der har hjulpet os i løbet af 2022 og 23 var inviteret, og sikke en fest det blev. Pølsevognen ankom i god tid og blev parkeret lige foran kirken, et forunderligt syn. Også var der ellers frit valg mellem alle de klassiske menuer fra Harry`s.
Den begejstring, det vakte kan ikke beskrives.
Personalet var ulamindelige søde og serviceminded selv da køen var længst og der var utålmodighed i rækkerne.
Medarbejderne der tog "hånd" om os både på kontoret og dem der kom, fik alt til at glide nemt og trygt.
Harrys Place bidrog med hele deres kultur og mad til at vores frivilligheds fest blev uforglemmelig.
Tak til jer alle i Harry`s Place.
Mange hilsener fra
Brøndby Strand Kirke
Harry's place Lyngby.
Harry's place Lyngby.
Det hele startede meget godt og priserne var rimelige, siden er det gået den anden vej både med priser og hygiejne og sygdom i tide og utide.
Priserne er nu på et urimeligt niveau sammenlignet med andre steder i Lyngby, det er super hyggeligt i har en træ terrasse man kan sidde på, det er bare ikke så lækkert at sidde der omgivet af fuglelort fra træet der står lige ved siden af, og det er heller ikke så lækkert at se når man bestiller flæskestegs sandwich at der sidder hvepse på stegen og det er blevet påtalt men ekspedienten virker ligeglad bare jeg får min løn må man forstå.
Priser: De startede med og være rimelige, men nu er de steget temneligt voldsomt og ikke i tråd med andre steder i Lyngby.
Vi oplever tit at der er sygdom hvorfor vognen er lukket og så finder vi et andet og billigere sted og spise. Vi synes i skulle højne hygiejnen og sænke priserne til det niveau som i havde da i åbnede.

Reply from harrysplace.dk
Super lækker hot dog og god service:)
Da Harry kom til havedag på Frederiksberg
Vi havde booket en Harrys pølsevogn til vores arbejdsdag i vores andelsforening .
Det var en kæmpe succes , pølserne og flæskestegssandwichene var eminente .
Den kære Julie som stod i vognen var så professionel , sød og imødekommende og hun jonglerede rundt i vognen med både pølser og flæskesteg som om hun aldrig havde lavet andet.
Det var en meget positiv oplevelse og vi er så glade for at vi bookede netop Harrys pølsevogn til vores arrangement.
5 stjernet oplevelse !
5 stjernet oplevelse !!
Det var en stor oplevelse at have besøg af Harry's Place pølsevogn med til mit event.
Pølserne og personalet var helt i top og alle gæsterne fik en velsmagende og sjov oplevelse
Vi kan helt sikkert anbefale at booke…
Vi kan helt sikkert anbefale at booke en pølsevogn hos Harry. Virkelige god kvalitet og en supersød "pølsedame" som med et stort smil sørgede godt for vores personale.