Hanstholm Køkken A/S Reviews 97

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ole fra Hanstholm i Odense har leveret en super service. Han har serviceret et køkken som er leveret fra en af hans kollegaer til ug. Derudover har han sendt os reservedele flere gange uden beregnin... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg vil lige sige tusind tak til Christian og Ole fra Odense afdelingen. I har professionelt sørget for uventede ting der opstod i løbet af processen blev løst uden problemer. Jeg har fået mit drømme... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hanstholm Køkkenet er helt unikt. Vi er meget tilfredse med både kvaliteten, design og den professionelle måde vi og vort køkken blev håndteret og monteret på. En særlig tak til Thomas fra Københ... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeres slogan “Snedker køkkener, lavet fra bunden” Eksklusivt, nuvel det afspejles i prisen Men for pokker hvor er vi kede af, at vi investeret i et “snedkerkøkken” fra Hanstholm. Uløselig... See more

Company details

1. Kitchen Furniture Store
  2. Bathroom Remodeler
  3. Kitchen Remodeler

Written by the company

Vi har gjort os umage siden 1968. Det hele starter i 1968, hvor vores første køkken bliver samlet i et snedkeri på havnen i Hanstholm. Selvom rammerne er mere beskedne, er ambitionen den samme, som den er i dag: At lave et skræddersyet køkken efter gamle håndværkstraditioner, som ejeren bliver glad for, og snedkeren kan være stolt af. Egentlig kan det ikke være så meget anderledes. For vi er præget af vores omgivelser og de dyder, der knytter sig til dem. Det ægte, det ærlige og det holdbare. Det betyder, at kunderne må finde sig i en række unikke detaljer. Malet træ, der lakeres op til fire gange. Fingertappede samlinger. Skuffer med stålskinner og rigtige stålkuglelejer. I 1984 flyttede vi. Hanstholm og Vesterhavets vildskab blev skiftet ud med vores nuværende domicil i Vildsund, syd for Thisted ved Limfjorden. Ikke længere væk end at vi tydeligt kan huske, hvor vi kommer fra. Ellers skal vores snedkere nok huske os på det. For vi er stolte over vores arbejde. Det er derfor, at vi brænder vores logo ind i skuffernes sidestykke. Som bevis på at du er meget langt fra standardkøkkener og hurtige løsninger. Samtidig bliver du også mindet om, at du bør udvise samme omhu og respekt for kvaliteten af råvarerne, når du og familien slår jer løs bag gryderne. Et Hanstholm køkken er lavet til at blive brugt. Både når der skal laves fin mad til gæsterne, og når hverdagen kalder på en hurtig spaghetti bolognese. Det er i køkkenet, at livet leves – derfor giver det jo ekstra god mening at gøre tingene ordentligt. I dag har vi butikker over hele landet, hvor du kan se og røre ved vores køkkener og elementer til hjemmet. Her kan du også høre mere om, hvordan din køkkendrøm kan få solide ben at stå på. Når den kommer i hænderne på dygtige folk, nogle med over 40 års erfaring med unikt køkkenhåndværk.

4.5

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

Service er elendig

Købte køkken til ca. 250.000kr i 2017. Nu er push skufferne ved at være lidt slidte og ikke alle fungerer.

Har derfor ialt 10 gange været i kontakt med Hanstholm Århus afd. som hver gang lover de får en montør til at ringe…. Det sker bare aldrig.

Jeg har været i kontakt med sekretær Lene, som videresender til Steen Klidsbjerg som så lover en montør ringer….Senest fik Lene en anden Hanstholm ansat til at tage opgaven, da Steen jo ikke havde reageret de andre 9 gange, men desværre med samme udfald. Den “nye Steen” lover en montør ringer, men det sker aldrig….

I princippet kunne Hanstholm bare sende nogle reservedele og instruktion, så kan jeg nok selv fikse den push funktion, men det er meget frustrerende at der bare slet ikke bliver reageret…. Dårlig service, og det er så ærgerligt, når det ellers er et lækkert køkken vi har….

Troels Treebak

29 April 2022

Kære Troels

Tak for din besked. Vi beklager meget det utilfredsstillende forløb du har været igennem. Det er bestemt ikke tilfredsstillende og ikke den type service vi bestræber os på at yde.

Men forhåbentlig bliver udfordringer med push skufferne løst når vores montør besøger dig lidt senere på måneden, og du igen bliver glad for dit køkken. Ellers er du meget velkommen til at rette henvendelse igen.

Dbh. Hanstholm Køkken

Er Så tilfreds

Vi har efter kyndig vejledning af Hanstholm køkken fået udskiftet låger, skuffer, fronter og sokkel på vores køkken, og resultatet er fantastisk. Det er massiv egetræ og sort sokkel, og kvaliteten er virkelig god og ser så pænt ud. Der har hele vejen igennem været rigtig god service, og monteringen foregik over to dage, og der var bare styr på det, selv oprydningen. Kan derfor varmt anbefale dette køkkenfirma til andre.

28 April 2022
Rated 1 out of 5 stars

Til Hanstholm Køkkener, v har nu fået ordnet vores køkken og alt fungerer tilfredsstillende.

Til Hanstholm Køkkener,

Vi har haft den blandede fornøjelse, at få køkken og badeværelsesmøbel leveret fra Hanstholm Køkkener på Amager. Butikken er nu lukket. Det var en langtrukken og forvirrende proces, som tog i alt ti måneder fra bestilling til fuld levering. Vi levede b.la. 1/2 år uden køleskab.
I marts i år opdagede vi, at 6 af vores egetræsskuffer i køkkenet er revnet på langs i siderne. Vi skrev til vores sælger på Amager den 20. marts (Lars Wøldike), men han er ikke vendt tilbage på vores henvendelse.
Vi har telefonisk været i kontakt med Hanstholm Køkkener i Køge, men det er der ikke kommet noget ud af.
Vi skal have skufferne repareret, det er uacceptabelt, at det sker for helt nye køkkenelementer. Vil I venligst kontakte os hurtigst muligt.

Mvh. L. Glynstrup, Dragør

18 April 2022

Kære Louise

Tak for din besked. Vi beklager meget det uheldige forløb I har været igennem, det har på ingen måde været optimalt, og er ikke den type service vi bestræber os på at yde. Beklager det har taget os noget tid at vende retur, men vores konsulent har undersøgt sagen. Han har rakt ud til jer per telefon og mail for at få behandlet jeres sag hurtigst muligt så vi finder en løsning alle er glade for.

Dbh. Hanstholm Køkken

Value for money…

Jeg kan se at jeg ikke er den eneste der er utilfreds med deres service og priser. Over 5000 kr for udskiftning af hængsler til køleskabslåge….

Hej Hanstholm - I kan bare tjekke jeres fakturanr 6000085 hos Hellerup afd - hvis I vil genoverveje jeres ublu faktura.

12 April 2022

Hej Carsten

Du er velkommen til at tage fat i din Hanstholm Køkken butik.

Mvh.

Rated 2 out of 5 stars

Hanstholm Køkken kan IKKE anbefales

Ud fra et ønske om at få et trækøkken, som skulle holde i mange år, virkede Hanstholm ud fra deres markedsføring, som et fornuftigt valg. Vi har dog nu fået et køkken, hvor der desværre ikke er sammenhæng mellem den (forholdsvist høje) pris og kvaliteten, der ikke lever op til det lovede. Så hvis du står og skal til at vælge et nyt køkken, vil vi derfor anbefale, at du ikke køber køkken her, men vælger en af de mange andre konkurrenter på markedet. Der er så mange ting i processen, vi er utilfredse med, så nedenstående er kun et uddrag:

- Den første lille detalje, er den “forventelige” forsinkelse af køkkenet på 2,5 måneder i forhold til det lovede. Sælgeren spillede overrasket, hvor montøren fortalte, at sådan var det altid. Til sidst blev køkkenet dog leveret og monteret.
- En del af det flotte ved et køkken med skuffer, er de “lige linier” der går vandret og lodret, men hos os er de fleste skuffer lige et par mm skæve i forhold til hinanden. Så det fremstår rodet, når man kommer tæt på. Herudover går bl.a. køleskabslågen ikke helt ind, så overfladen er ikke plan, mere som en banan.
-Til sidst bør nævnes, at skufferne “blævrer”, når de trækkes ud, hvilket jeg aldrig har oplevet ved selv det billigste køkken af andre fabrikater.

Forsøg på at gøre sælgeren opmærksom på ovenstående, har kun ført til tiltagende frække og flabede svar, og han har ikke så meget som villet besigtige det færdige produkt.

Vi valgte ikke at købe bordpladen hos Hanstholm, fordi vi ikke kunne besigtige pladen (natursten) og godkende den før montering. Da vi senere så på bordplader i showrooms, viste det sig, at den bordplade, som sælgeren havde forsøgt at sælge os, slet ikke kunne holde til det udhæng, som var planlagt og ville være knækket.

Så konklusionen herfra er, at med mindre du er ligeglad med hvorvidt der er en sammenhæng mellem pris og kvalitet, eller med dårlig rådgivning og arrogante sælgere, vil jeg fraråde at købe køkken fra Hanstholm Køkken.

10 April 2022

Kære A

Tak for jeres besked. Vi beklager meget det uheldige forløb I har været igennem, det har på ingen måde været optimalt, og er ikke den type service vi bestræber os på at yde.

Du er velkommen til at tage fat i din Hanstholm butik og gennemgå forløbet.

Sublim kundeservice

Købte køkken og badeværelsesmøbler hos Hanstholm Køkken ved Søerne. Her fik vi fantastisk, imødekommende og professionel betjening hele vejen igennem. Vores byggeri af hus trak ud igen og igen og her mødte vi udelukkende forståelse for, at vi måtte udskyde leveringen af vores køkken flere gange. Hanstholm Køkken ved Søerne var meget lydhøre og virkelig gode til at følge op og yde sublim kundeservice.

1 April 2022
Rated 1 out of 5 stars

Vi er enige i en tidligere anmeldelse…

Vi er enige i en tidligere anmeldelse på Trustpilot:
"1. Overvej om I skal betale det hele upfront.
2. Kryds fingre for at der ikke går noget galt."

Vores køkken, som vi købte for et par år siden, gik smertefrit og det var en lækker købsoplevelse, hvor materialer, installering og service gik op i en helhed.

Vores badeværelse: ja, kvaliteten er i top og opsætning perfekt. Men den første sælger kæmpede med et bagland fyldt med fejlleverancer og forsinkelser. Derefter overtog en anden sælger og vi fik en rigtig øv behandling, da vi langt om længe endelig kunne lukke de sidste småting i sagen. Vi påpegede den lange sagsbehandling, fejlleverancer og at vi selv har skulle ringe utallige gange for at få leverancer eller rykke for næste del af installation.

Vi har anbefalet Hastholm Køkken vidt og bredt tidligere. Det gør vi ikke i fremtiden. Tværtimod.

Fremtidige købere: find et andet sted at handle et lækkert køkken/bad.

(anmeldelse vedr. Hellerup afdelingen)

Opdateret 5. april: tak for svaret Hastholm. Måske vidner jeres svar om jeres problemer lige nu. Jeg har givet en dårlig anmeldelse af vores badeværelsesopsætning, men i svarer "i sidste ende er blevet glade for jeres køkken"

21 March 2022

Kære Lene

Derfor håber vi også at de kompensationer vi har givet i forhold til montering og materialer kan være et plaster på såret, og at I i sidste ende er blevet glade for jeres badeværelse.

Mvh.
Hanstholm

Rated 1 out of 5 stars

Når oplevelsen overskygger produktet.

Vores råd til nye HanstholmKøkken købere –
1. Overvej om I skal betale det hele upfront.
2. Kryds fingre for at der ikke går noget galt. Det er ikke en virksomhed som er gearet til sager som går galt. Du har din dialog med din køkkensælger og det er det. Held og lykke.

Ved levering af køkkenet i september 2021 manglede der ikke mindre end 13 genstande fra fabrikken eller også var de fejlbestilt fra vores køkkensælger – hvem ved. Samt manglede alle hårde hvidevare. Til trods for at kontrakten bliver indgået omkring Maj 2021. Og vi står forsat med uafsluttede problemer.

Vores køkken sælger tager ikke telefonen og har ikke gjort det i nogle måneder og mails bliver besvaret med ugers mellemrum.

Et langt og kedeligt forløb med Hantsholm og deres køkkensælger. Et forløb med:
- Utallige brudte aftaler omkring hvornår montøren skulle komme
- Utallige undskyldninger og forklaringer fra køkkensælgerne hvorfor tingene ikke kommer

Og en generel uproffessionel ansvarsfraskrivelse i forhold til alt hvad der foregår. Det har fået os som købere, til at føle os magtesløse. Vi har stået i en situation hvor vi har skulle følge op på alt. Og i bund og grund stået med hatten i hånden og følt os til grin.

Et udpluk af oplevelser:
1. Ved monteringen forlader montøren højskabe fyldt med savsmuld, støvede skuffer bliver sat i ved montering og lukkemekanismer bliver ikke indstillet men blot efterladt således at vi selv skal forsøge at indstille skufferne så de lukker helt tæt. Der er ikke noget ordentligt ved arbejdetet.
2. Køkkensælgerne har forklaret at årsagen til manglende levering skulle findes i at fabrikken i Jylland ikke er gearet til alle de bestillinger som er kommet ind i løbet af 2021/22 og der er derfor ikke er styr på reklamationer og genfremsendelse af manglende elementer. Altså at der er tale om en virksomhed som prioritere omsætning og indtjening over alt. Det står i skærende kontrast til at I skriver på jeres hjemmeside ”at vi har gjort os umage siden 1968”. Om åragen er korrekt eller ej stiller vi os tvivlene overfor grundet hele oplevelsen, men syntes da det er lidt af udlevering fra køkkensælgerens side.
3. Ved montering af højskabe rammer montøren et vandrør og væggen efterlades med hul på ca. 20 cm gange 20 cm efter reparationen. Her mener køkkensælgeren at det ikke kan undgås at der laves huller når man sætter et køkken op og vi har forsat ikke fundet en kompensation omkring dette. Utroligt i vores øjne.
4. Køleskabet kom aldrig, så det måtte vi selv tage initiativ til at få indkøbt med et økonomisk tab på 3.000 kr. idet, det naturligvis ikke kunne købes til samme pris som vi havde købt det til hos jeres sælger. Det tager vi selv initiativ til i julen 2021 da vi har været uden køleskab siden september. Sælgeren har ikke, før vi henvender os, været proaktiv og nævnt at vi eventuelt selv kan prøve at finde et køleskab.
5.Køkkensælgeren nævner ved mange lejligheder hvordan har lige skal vende retur til os da han ikke har detaljerne med vores sag (når det lykkedes for os at træffe ham på telefonen) da han har været ude hos kunder eller der er kunder i den daværende butik. Han er med andre ord ganske dygtigt til at lade os vide at først er der de nye kunder og så kommer alle os andre. Os andre er blot dem han skylder et køkken på fjerde måned.
6. Ved et tilfælde fortæller montøren at de lukker butikken på Amager og vi får ikke helt svar på hvad det betyder det i praksis men det giver da bestemt ikke mere ro i sindet og stå med et uafsluttet køkken og så tilfældigvis at få at vide at butikken lukker.
7. Til syvende og sidst lukker sælgerne ned for kommunikation og tager ikke længere sin telefon og kontakten går igennem montøren som agere sekretær. I uge 6 bliver en liste sat i og lukker dermed et åben hul i køkkenet som har været der siden september samt sættes der nogle nye skuffer i som har været på reklamation. Her finder vi så ud af skufferne matcher de skuffer vi har i vores badeværelsesmodul men ikke skufferne i resten af køkkenet. Det har vi forsat tilgode at finde ud af hvad årsagen er til.
8. Vand har sivet ind imellem bordplade og vask som følge af at vask og bordplade ikke tæt.

I december måned får vi kontakt til en form for supervisor for butikkerne som forsikrer at tingene nok skal blive bedre og at Hanstholm Køkkener ikke løber fra noget. Da jeg igen kontakter ham i januar er han stoppet i firmaet og jeg får et nyt telefonnummer jeg skal ringe på. Det nummer er der ikke nogen der svarer på og når jeg kontakter ”hovednummeret” er der heller ingen svar.

Til venlig feedback til hvem der nu svarer på de her anmeldelser hos Hanstholm: Overvej om I virkelig syntes det er en god kundeoplevelse, som I har skrevet til de nogle af de andre, om at bede kunden om ringe til jer for at få løst tingene. I burde vel som minimum ringe kunden op og ikke omvendt.

Christian og Pernille

17 March 2022

Kære Christian og Pernille

Tak for jeres besked. Det er bestemt ikke okay, det forløb i har været igennem. Det beklager vi mange gange - det er ikke det vi bestræber os efter at levere.

Vi har forsøgt at ringe til jer - ring gerne tilbage ved nærmeste lejlighed.

Rated 1 out of 5 stars

Køkken ikke leveret efter 1 år!

Jeg har nu haft et halvfærdigt køkken i over et år efter bestilling. Hele processen har været SÅ opslidende, og jeg har brugt SÅ meget tid på det. Nu er Lars fra Hanstholm på Amager holdt op med at vende tilbage på mine mails - og jeg mangler fortsat fronter på 4 skuffer og en knivblok til min ene skuffe. Hele tiden er jeg blevet spist af med, at der er skiftet leverandører og det er svært at skaffe. Men helt ærligt - det er egetræ. Jeg håber fortsat at få mine fronter og få svar fra Lars, som jeg kan forstå har flyttet butikken??
Mvh Helle Hollensted
Tlf. 40151650

2 March 2022

Kære Helle

Tak for din besked. Vi er kede af at høre, at du har et utilfredstillende forløb. Det er bestemt ikke det vi bestræber os efter og det er selvfølgelig ikke i orden.

Vores butik på Amager er desværre lukket. Du må meget gerne tage fat i vores afdeling i Køge. De står klar til at hjælpe dig. Du kan ringe til dem på 40 52 15 00.

Rated 1 out of 5 stars

Helt og aldeles uacceptabel kundeservice

Hej
Jeg skriver af denne vej fordi jeg har købt et køkken for et år siden. Det er blevet en lang og utrættelig proces.

Det skulle endeligt være afsluttet 5/1 hvor I skulle komme med de sidste 5 elementer og justere hele køkkenet.

3 ud af de 5 elementer var forkerte, så I tog IGEN afsted og ville vende hurtigt tilbage med hvornår det så gik i orden. I justerede heller ikke lågerne, fordi det skulle vente.

Nu har jeg i 3 uger sendt mail til forhandleren Amager - kørt dertil men den er lukket. Så har jeg nu skrevet til salgsdirektøren på hovedkontoret Lars, jeg har sendt Messenger og facebook besked. Hverken forhandler, hovedkontor har givet lyd.

Håber at få kontakt og svar

Mette Bossen
26803790 (mobil)
Dragør

3 February 2022

Kære Mette

Vi beklager det turbulente forløb, som du har måtte gå igennem, og er glade for at du har taget dig tid til skrive ind til os.

Vi har videresendt din henvendelse til en af vores medarbejdere, der straks kommer til at tage kontakt til dig, så vi kan få løst det på bedste vis.

Rated 5 out of 5 stars

Vi købte et super fedt og lækkert…

Vi købte et super fedt og lækkert badeværelsesmiljø hos Hanstholm / Herning.
Deres montør er super profesionelle, og går gerne de ekstra mils for at løse opgaven til perfektion, og dette kan vi bekræfte at Dan montør gjorde i går aftes. Vi have fået en blændfront med forkert mål,, den dog Dan med sig hjem, fingerrtappede den sent i går aftes, kom retur kl 21:00 hvor vi afsluttede vores dejlige nye badeværelse.
Tak til Dan The Superman

10 December 2021

Hej Karsten

Det er dejligt for at høre, at du er glad for dit nye badeværelsesmiljø og om din gode oplevelse med Hanstholm Køkken.
Vi sætter meget pris på din fine anbefaling og sender en venlig hilsen videre til Dan.

Mange tak og de bedste hilsner

Vi har fået det køkken

Vi har fået det køkken, som vi drømte med respekt for stilen i vores hus. Vi har fået leveret og monteret en køkken til tiden, som var helt i orden. Processen var god, og vi mødte forståelse for specielle detaljer og konstruktioner ved vores gamle hus. Det var muligt at skrive og ringe sammen uden for normal arbejdstid, og de kom med gode forslag til, hvordan tingene kunne løses. Montøren afleverede et rent og pænt køkken, og var meget venlig over for alle i huset midt i byggerodet. De bedste anbefaling fra Ringkøbing

3 December 2021

Hej Rikke

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med Hanstholm Køkken og vi sætter meget pris på din fine anbefaling!

Mange tak og de bedste hilsner

Skuffende oplevelse med Hanstholm

Generelt skuffende oplevelse med Hanstholm, som ikke har styr på hvad de leverer, hvornår, hvad deres montører gør, og er utroligt langsomme eller ligefrem ligeglade med at udbedre fejl og mangler. Vi venter nu på 3 måned på udbedring af små mangler på køkken og bad til ca. 750.000. Eneste positive vi kan sige er er at materialernes kvalitet er i orden, og servicen fra personalet i butikken i Roskilde er god, men det nytter desværre ikke når alt i baglandet hos Hanstholm desværre sejler...

16 September 2021

Kære Henrik,

Vi er glade for at høre at personalet i Roskilde har ydet god service, og at du finder vores kvalitet i orden.

Vi er kede af at høre, at du du har haft et skuffende forløb. Det er selvfølgelig ikke det vi bestræber os på.

Du er velkommen til at tage kontakt til butikken, hvis har brug for mere fra vores side.

Rated 1 out of 5 stars

Aftaler holdes ikke om udbedring af ringe montage

Hvad der skulle have været et flot opmålt og designet garderobeskab er efter 6 måneder stadigvæk ikke i brug efter montagen. Skæve skydedøre, dårligt håndværk og ringe finish blev ikke rettet op. Afventer nu på 5. måned at få udbedret manglerne, som er aftalt og skriftligt bekræftet. Prisen står ikke mål med det leverede. Det er Vildsund afdelingen jeg har været i kontakt med.

8 July 2021

Hej Søren,

Det er vi virkelig kede af at høre, det er selvfølgelig ikke i orden.

Vi vil rigtig gerne have den rigtige butik rækker ud til dig for, at du kan få den bedste service hurtigst muligt - Kan du venligst informerer hvilken butik du har handlet med?

Tak for den tålmodighed du har udvist. Vi beklager ventetiden.

_____
Opdatering:

Kære Søren,

Tak for at skrive til os.

Vores afdeling i Vildsund er blevet underrettet, og vil kontakte dig snarest.
_____

Rated 2 out of 5 stars

OBS! anmeldelsen er vedr. Hanstholm køkken i Hellerup og ikke i Vejle!

OBS!! Anmeldelsen drejer sig om Hanstholm Køkken Hellerup og ikke Vejle.

Vi fik et køkken herfra og selv om vi er glade for køkkenet, har hele forløbet været langtrukkent og utilfredsstillende, præget af dårlig kommunikation og en hel del forsinkelser. For et køkken til den pris, havde vi forventet langt bedre service - f.eks at mails blev besvaret inden for et par dage, en bedre planlægning og organisering af håndværkere, bedre tilbagemelding til kunderne (os) osv. Vi er målløse over den måde de kører forretning på og kan slet ikke tælle antallet af forsinkelser, manglende informationer, og antallet af gange vi har måtte ringe for at følge op på ting undervejs. Vi har været frustrerede og kede af hele forløbet, og vi havde forventet mere af et køkken i den prisklasse.
Eneste lyspunkt er deres køkkenmontør, som har været helt fantastisk - kommet til tiden, overholdt aftaler, altid været utrolig hjælpsom, og udført et flot stykke arbejde!

9 September 2018

Kære Azadeh,
Det glæder os, at I er glade for jeres Hanstholm Køkken. Og at vores køkkenmontør har gjort et godt stykke arbejde!

Dog beklager vi, at I har en oplevelse af et utilfredstillende forløb. Det er bestemt ikke det vi bestræber os efter.

Tak for at skrive ind til os. Hvis du måtte have spørgsmål eller brug for vende forløbet bør du tage fat i butikken, som du har handlet i.

Take a closer look