Gunnerentreprise Reviews 21

TrustScore 2.5 out of 5

2.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg ville bruge Grunner Larsen igen, hvis jeg havde et hus til nedrivning. Vi oplevet at Gunner Larsen udfører opgaven professionelt og er også villig til at yde lidt ekstra. Vi havde brug for at ti... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Gunnar Larsen rev et hus ned for os i…

Gunnar Larsen rev et hus ned for os i juni-august 2025, og det var desværre en proces med rigtig mange ærgerlige oplevelser. Der var flytning af startdato mange gange frem og tilbage og betydelige mangler/fejl undervejs. Det var nødvendigt, at vi stort set ringede dagligt for at sikre os at arbejdet blev udført og der var flere gange de ikke dukkede op efter aftale eller ignorerede vores opkald. Vores byggeentreprenør var utilfreds med udførelsen af arbejdet fordi der var mange fliser, murbrokker, store rødder og kloakdele der ikke var fjernet og manglede markeringer af vand/el på grunden. Vores byggeentreprenør måtte selv flere gange have fat i GL for at få dem til at færdiggøre arbejdet nogenlunde ordentligt. På regningen forsøgte de at afregne os for en ekstra container, selvom vi havde en tydelig aftale om den endelige pris. Alt i alt et meget besværligt og utilfredsstillende forløb - vi vil desværre ikke benytte os af firmaet igen.

1 July 2025
Rated 1 out of 5 stars

Utrolig dårlig service og rigtig dårlig…

Utrolig dårlig service og rigtig dårlig udførsel. Kan bestemt ikke anbefale dette firma. Jeg lavede en reklamation på det mangelfulde arbejde som de havde lavet og fik til sidst dem overtalt til at komme og udbedre deres fejl. Her valgte de så over to omgange aldrig at møde op så jeg måtte betale en anden for at udbedre den fejl som de havde lavet. Vil aldrig bruge dem igen.

8 April 2025
Rated 1 out of 5 stars

De er simpelthen ikke til at stole på!

De er simpelthen ikke til at stole på!

Vi aftaler at de skal både stå for nedrivning og bortkørsel af jord ifbm. At vi skal bygge et nyt hus.

Nedrivnings processen går rimelig fint.

Vi for er tilbud på bortkørsel af jord, baseret på hvad vi bliver oplyst af hus firmaet.

Da skal hverken ekstra funderes og jordprøver viser at det er klasse 0-1 jord.

Allerede ved opstart af udgravning opstår første problem:
Graveren (som ikke er ansvarlig for jord kørsel) har fået udleveret køre sedlerne fra Gunnar Larsen.

Da lastbilerne bliver læsset udlevere han forkerte køre sedler så det jord som skal køres bliver ikke kørt væk men istedet dumper tilbage på grunden.

Det bliver så min hovedpine fordi Gunnar Larsen fraskriver sig alt ansvar og vi ender med en ekstra regning på 100.000kr fordi de skal bestille flere vognmænd til at køre jorden væk.

Da Gunnar Larsen endelig melder ud at de har kørt alt det aftalte væk (med en ekstra regning) så viser det sig at der stadig er en kæmpe jordbunke på grunden som kræver ekstra 8-10 træk for at køre væk.

Jorden indeholder så mursten, cement og andet affald fra nedrivningen (som de havde kørt væk) men som bare var gemt i jorden.

For kørsel af dette jord som nu ikke længere er klasse 0-1, men istedet 2-4 (forurenet) skal vi betale yderligere 70.000kr.

Det vil sige vi gik fra et total budget på 150.000-180.000kr til op og betale det dobbelte beløb på 300.000kr.

Vil anbefale alle at tage kontakt direkte til de vognmænd som står for kørsel og undgå Gunnar Larsen (som nu er slået sammen med ML larsen også)

23 May 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ikke anbefalet baseret på min oplevelse

Min oplevelse med dem var desværre ikke positiv. Arbejdet blev ikke udført tilfredsstillende og blev efterladt ufuldendt. Desuden blev omkostningerne væsentligt højere end aftalt, hvilket skyldtes deres ineffektive arbejdsmetode. Jeg vil anbefale, at man dobbelttjekker grundigt, før man indgår aftale med dem

4 March 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk professionel service fra start til slut

Vi har haft en fantastisk oplevelse med Gunner Larsen i forbindelse med nedrivning af vores hus. Hele processen har været professionel og tryg fra start til slut. Det, vi frygtede mest, var uventede ekstraregninger – noget man ofte hører skrækhistorier om i branchen.

Derfor var det en stor lettelse, at Kristian tog sig tid til at komme ud og se på huset allerede i sommers, før vi underskrev aftalen. Det viste deres seriøsitet og grundighed, og det har holdt hele vejen.

Vi vil ikke tøve med at bruge Gunner Larsen igen, hvis behovet opstår, og vi anbefaler dem varmt til venner og familie. Vi planlægger også at bruge dem til bortskaffelse af overskudsjord, når vores byggeprojekt går i gang.

Tak for en professionel og gnidningsfri oplevelse!

27 December 2024

Nedrivning - så kontakt Gunner Larsen ApS

Vi kontaktede Gunner Larsen Nedrivning ApS i september d.å., da vi havde fået kommunal tilladelse til at nedrive en ældre udbygning fra 1804, der havde fået lagt et asbestholdigt tag engang i 1960'erne. Jeg kan kun anbefale virksomheden, herunder ejerne, Joakim og Kristian, der tog sig af godkendelserne ifm. asbest og affald samt miljøprøver og kommuneanmeldelse. Derudover har de et team af yderst kompetente pladsfolk, der leverer gravemaskiner, henter og bortkører affald/jord m.v. Vi er dog specielt imponeret over Steffen, som hver dag kørte fra Fårevejle til Fredensborg og var hos os kl. 06:00. Det var en fornøjelse, at se Steffen håndtere en 14 tons Develon grave maskine. Steffen er gravkoens svar på Max Verstappen. Det gik så hurtigt, at vores naboer kom på besøg for at se ham i aktion. Også stor ros til Oliver, der bragte grus og medtog affald. Oliver (eller Lille O) kan få en meget stor lastvogn med hænger rundt om hjørner, der normalt ikke kan forceres. Men det kan Oliver.

Så jeg kan kun anbefale Gunner Larsen Nedrivning ApS.

VH
Jakob Bang Knudsen
Fredensborg

19 November 2024
Rated 5 out of 5 stars

Bedste nedriver i Sjælland!

Står du og skal bruge en nedriver, så kig ikke længere. Gunner Larsen Nedrivning har lige hjulpet os med nedrivning af et hus i forlængelse af et byg nyt projekt. Hele vejen igennem er der her tale om yderst professionelle medarbejdere som gør arbejdet ordentligt, og mere til. Alt er foregået efter planen, vi har undervejs processen kommet med yderligere ønsker som er blevet imødekommet og kommunikationen har været klar og tydelig hele vejen igennem. Kæmpe anbefaling!

20 September 2023

Hurtige, dygtige og professionelle

Bedste oplevelse med gunnerlarsen nedrivning. Under hele nedrivningsprosessen har de været profesionelle, grundige og ekstremt hurtige. Vi er så glade for deres arbejde og vil klart bruge dem igen samt anbefale til alle vi kender! :-)

16 June 2023
Rated 5 out of 5 stars

Vi er yderst tilfredse med nedrivningen…

Vi er yderst tilfredse med nedrivningen af vores hus. Hele teamet er professionelt, god kommunikation, aftaler overholdt, flot stykke arbejde og ikke mindst glade naboer, som var meget tilfredse efter endt arbejde. Tak til hele holdet.

24 March 2023
Rated 5 out of 5 stars

Professionelle, rettidige, søde og til en god pris

Jeg fik hjælp af Gunner Larsen ifm nedrivning af vores hus i Kastrup. Vi kunne mærke deres professionalisme allerede fra deres tilsendt tilbud. Meget overskuelig tilbud, hvor man føler sig ”guided” igennem hele processen. Jeg mødtes med Joakim og Kristian og de var meget flinke, hjælpsomme og ærlige omkring omkostninger.

Arbejdet startede og sluttede præcis til den aftalte dato og der var ingen klager fra naboer e.lign. Vi oplevede ingen skjulte omkostninger og byggefirmaet havde inden bemærkninger til Gunner Larsens arbejde.
Fuld fortjent fem stjerner og jeg vil til enhver tid anbefale dem.

10 March 2023

Varm anbefaling for Gunner Larsen

Vi har brugt Gunner Larsen til nedrivning, som gjorde deres arbejde yderst professionelt og til tiden. Grunden blev efterladt perfekt til nybyg. Der opstod uforudsete skavanker undervejs, men Joakim (chefen) var yderst hjælpsom med at løse dem. De varmeste anbefalinger herfra.

30 November 2022
Rated 5 out of 5 stars

Vi har brugt Gunnar Larsen til…

Vi har brugt Gunnar Larsen til nedrivning og byggemodning af vores grund. Vores grund er ikke en ”standard” grund, da der er et niveauforskel på 5 meter, hvorfor der udover nedrivning af eksisterende hus også skulle opbygges et plateau og en kørerampe/vej. Herudover var grunden fuldstændig tilvokset med flere store træer på 20-30 m, der også skulle ryddes. Vi har derfor været lidt nervøse for evt. uforudsete overraskelser, men det blev gjort til skamme, da Gunnar Larsen har haft fuldstændig styr på det hele fra start til slut. Dialogen med Joakim (chefen) har været rigtig god under hele forløbet. Han er flink og imødekommende, og vi er løbende blev holdt orienteret undervejs. Når vi selv dukkede uanmeldt op på vores grund, har vi flere gange oplevet, at Joakim var forbi for at inspicere, at arbejdet skred frem efter planen. Gutterne, der udførte gravearbejdet/nedrivning, var tilsvarende superflinke og meget snaksaglige. Vi indhentede tilbud fra 3 nedrivningsfirmaer, hvor Gunnar Larsen også var dem, som kunne give det bedste tilbud. Der skal lyde en kæmpe anbefaling her fra.

13 November 2022
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk forløb - dygtige folk -rimelig pris.

Vi har brugt Gunnar Larsen til nedrivning af hus i forbindelse med vandskade og nybyg og har haft et fantastisk forløb fra start til slut. Lige fra da vi fik det første tilbud har kommunikationen været god. Vi har i den grad følt os imødekommet og der er blevet taget hensyn til vores ønsker både i tilbud og udførelse. Og de små bump der har været er blevet løst på allerbedste vis og Joachim har hele tiden lige givet det ekstra som gør at vi til enhver tid ville vælge dem igen. Vi er helt ærgerlige over at vi har fået byggefirma til at stå for bortkørsel af jord, for ellers havde vi helt sikkert valgt Joachim og hans folk til det også.
Selve sjakket og nedriveren var dygtige og behagelige og det lykkedes at få bevaret alt det af haven, vi ønskede og grunden er efterladt så fint, så det blev bemærket af vores byggeleder. Vi kan give Gunnar Larsen Nedrivning vores allerbedste anbefalinger.

12 September 2022

Du finder ingen bedre!

Altid fornuftig priser og altid en høj kvalitet. Kan varmt anbefales. Står du med et nedrivningsprojekt eller skal have kørt jord væk: så gør dig selv en tjeneste og ring til Joakim. Du kan jo altid sige nej til hans tilbud, men du mærker hurtigt tilliden og fundamentet for et godt samarbejde.

Vi fik revet hus ned og også kørt jord væk i forbindelse med nybyg. Joakim ved lige præcis hvordan grunden skal afleveres til de næste - det gjorde os super trygge i processen og overgangene.

Vi var så glade for Joakim at vi havde håbet han kunne udføre andre opgaver for os også. Her er han super god da han anbefaler det som er bedst for kunden: selvom det betyder at han må henvise til en anden leverandør.

6 September 2022

Godt arbejde

Vi har brugt Gunner Larsen Nedrivning til vores nybyg projekt. Vi har haft en god kommunikation med Joakim fra Gunner Larsen Nedrivning i løbet af hele processen. Firmaet har overholdt tidsplan og aftaler. Alt i alt godt arbejde.

18 August 2022

Jeg ville bruge Grunner Larsen igen

Jeg ville bruge Grunner Larsen igen, hvis jeg havde et hus til nedrivning.
Vi havde brug for at tingene lige pludselig skulle gå hurtigere end først forventet. Gunner Larsen løste opgaven til aftalte tid og pris.

1 August 2022
Rated 5 out of 5 stars

Største anbefaling! Fuldstændig fantastisk arbejde og service

Jeg kan virkelig kun anbefale og understrege værdien i at vælge Gunner Larsen & Søn til jeres projekt. Vi brugte dem i 2022 ifbm med nybyggeri, og har på ingen måde fortrudt.

Vi oplevede kun ekstraordinær professionalisme og service - og deruodver var alle i firmaet ekstrem venlige og imødekommende over for alle vores spørgsmål.

Vi er så glade for vi valgte dem til vores nedrivning, da det gav os 100% ro i maven. Den ro har været enormt vigtig i en nybyg proces, hvor det bestemt ikke er en selvfølge.

Hvis jeg kunne gave jeg 10 stjerner, og anbefaler alle der skal have revet hus ned eller andet firmaet gør til at anvende dem!

24 May 2022

Is this your company?