Guldtryk Reklame Reviews

TrustScore 3 out of 5

1. Print Shop

Written by the company

Guldtryk Reklame er etableret i 1983 og tilbyder en bred vifte af grafiske løsninger. Bl.a. Skilte, Reklame skilte, Anodiserede skilte, maskinskilte, Storformatprint, Flag, Tryksager, Foldere, Visitkort, Kalendere, Plakater, Serigrafi, Reklameartikler, Profilbeklædning, Kuglepenne, Lightere, Køleskabe med logo, Tøndekølere med logo og meget meget mere.

Average

TrustScore 3 out of 5

1 review

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Visitkort i dårlig kvalitet

Valgte Guldtryk Reklame fordi de reklamerer med at være rigtig gode til at trykke med guld og sølv.

De visitkort jeg fik leveret var under al kritik og lige til at smide i skraldespanden. Trykket var helt "pløret".

Jeg er godt klar over, at print med fx sølv, kan være en udfordring, men valgte specifikt dem, fordi de reklamerer med at kunne løse opgaver med guld og sølv tryk. Og jeg ville forvente, at de kontaktede mig, hvis der var problemer med at løse opgaven.

Da jeg henvendte mig til dem fik jeg svaret:
"Jeg er helt overrasket og uforstående over din kritik, de kort vi har leveret er produceret helt uden nogen former for problemer, så jeg ved ikke hvad du havde forventet.?
Jeg kan desværre ikke imødekomme din reklamation."

Det er sådan set enkelt nok:
De havde leveret noget makværk og gad ikke ulejlige sig med at finde ud af, hvad der var gået galt.

Så kan man jo kun stemme med fødderne.

17 August 2023
Unprompted review