Guestzone Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Zoals elke keer: uitermate tevreden en onder de indruk. Ook dit festival (Sunglow) is een parel waar ik uit mijzelf nooit zou zijn beland. Dankzij Guestzone mogen ervaren 🩷

Rated 5 out of 5 stars

Gratis kaartjes winnen voor een festival of uitje. Dat werd door Guestzone mogelijk gemaakt. Een heerlijk uitje met zn 2en. Doordat we ze gewonnen hadden konden we een keer relax na het werk gaan. Nor... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik won gelijk 1 van de winacties waar ik aan mee had gedaan, superleuk! We kregen 1 dag voor het festival de tickets via de mail en hebben een super gezellige dag gehad op Sunglow

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Leuke festivals waar je kaarten kan winnen, tickets op tijd binnen, snelle en vriendelijke reactie na een vraag via email, kosten zijn laag.

Company replied

Company details

1. Media Company
  2. Event Ticket Seller
  3. Festival
  4. Media and Marketing Agency
  5. Party Planner

Written by the company

Klacht? Mail klantenservice@guestzone.nl. Binnen één werkdag ontvang je een reactie om het probleem netjes op te lossen.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 50% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

261 reviews in the last 12 months

Write a review

Top!

Duidelijk en overzichtelijk!

20 September 2026

Reply from Guestzone

Marielle, bedankt voor je mooie 5-sterrenreview en dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten! ⭐️

Fijn om te horen dat je Guestzone duidelijk en overzichtelijk vindt. En natuurlijk extra leuk dat je via ons vrijkaarten voor Sunglow Festival 2026 hebt gewonnen!

We hopen dat je daar een fantastische dag hebt gehad en dat we je binnenkort weer met een mooie winactie mogen verrassen. 😊

Altijd leuk kaartjes winnen

Altijd leuk kaartjes winnen , was ook een leuk feest , duidelijke communicatie en goed geregeld.

Reply from Guestzone

Arno, bedankt voor je mooie 5-sterrenreview en dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen! ⭐️

2 keer meegedaan en meteen al 1 keer prijs met vrijkaarten voor Sunglow 2026! Fijn om te horen dat je een leuk feest hebt gehad en dat ook de communicatie en afhandeling duidelijk en goed geregeld waren.

Hopelijk blijft dit mooie winstpercentage nog even zo doorgaan en mogen we je snel weer blij maken met vrijkaarten voor een volgend feest! 😊

Rated 5 out of 5 stars

Goede ervaring mee gehad leuke acties…

Goede ervaring mee gehad leuke acties en dankzij hun kon ik nog naar sunglow gaan

Reply from Guestzone

Ann, bedankt voor je mooie 5-sterrenreview en dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met Guestzone te delen! ⭐️

Superleuk om te horen dat je dankzij een van onze acties toch nog naar Sunglow kon gaan. Precies dat maakt het voor ons zo leuk om deze winacties te organiseren.

Hopelijk heb je er een geweldige dag van gemaakt en mogen we je binnenkort weer verrassen met vrijkaarten voor een mooi feest! 😊

Rated 5 out of 5 stars

Echt een heerlijke avond gehad op…

Echt een heerlijke avond gehad op Sunglow, ik win normaal nooit iets dus had ook niet verwacht dat ik in de prijzen zou vallen! Als moeder van 3 is het allemaal al duur genoeg dus ik was er erg blij mee en een paar uurtjes voor mezelf was ook genieten. Bedankt Guest zone 😁

Reply from Guestzone

Chanila, bedankt voor je mooie 5-sterrenreview en dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen! ⭐️ Wat ontzettend leuk dat je pas sinds september member bent en meteen 2 vrijkaarten voor Sunglow hebt gewonnen. Zeker als je normaal nooit iets wint, is dat natuurlijk extra bijzonder. En we snappen helemaal dat een paar uur lekker genieten en even tijd voor jezelf als moeder van drie goud waard kan zijn. 😊 We vinden het extra leuk dat juist jij hiermee zo’n fijne avond hebt gehad. Hopelijk kunnen we je binnenkort nog eens zo’n welverdiend momentje voor jezelf bezorgen!

Rated 5 out of 5 stars

Eerste keer meegedaan, gelijk gewonnen.

Reply from Guestzone

Kelly, bedankt voor je mooie 5-sterrenreview en dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met Guestzone te delen! ⭐️

Extra leuk dat je zo kort nadat je member werd meteen vrijkaarten voor Sunglow Festival 2026 hebt gewonnen. Een betere start kunnen we ons bijna niet wensen! Fijn dat de tickets netjes op tijd binnen waren en dat jullie er samen een supergezellige festivaldag van hebben gemaakt.

Hopelijk was dit de eerste van nog veel meer mooie prijzen en feestjes via Guestzone. 😊

Zeer tevreden

Ik had kaartjes gewonnen en alles verliep heel vlot. Afhandeling en de communicatie is allemaal goed verlopen.

Reply from Guestzone

Bedankt voor je mooie 5-sterrenreview en dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen! ⭐️

Fijn om te horen dat alles rondom je gewonnen kaartjes vlot is verlopen en dat je tevreden bent over onze communicatie en afhandeling. Precies zoals het hoort!

We hopen dat je een geweldige tijd hebt gehad en natuurlijk dat we je binnenkort weer blij mogen maken met een mooie prijs. 😊

Rated 5 out of 5 stars

Goed geregeld met winacties en alle…

Goed geregeld met winacties en alle feesten overzichtelijk op 1 site

20 September 2026

Reply from Guestzone

Pascal, bedankt voor je mooie review en 5-sterrenbeoordeling! 🙏 Extra bijzonder dat je al sinds het allereerste begin in 2010 bij Guestzone bent.

Fijn dat je onze winacties én het overzicht van alle feesten op één plek waardeert. En natuurlijk mooi dat daar met Sunglow 2026 weer gewonnen vrijkaarten bij kwam.

Na zoveel jaren hopen we je nog heel vaak te mogen verrassen. Op naar nog veel mooie feesten en winmomenten! 😊

Rated 5 out of 5 stars

Leuke festivals waar je kaarten kan…

Reply from Guestzone

Yvette, bedankt voor je mooie review en 5-sterrenbeoordeling! 😊 Fijn om te lezen dat je niet alleen blij bent met de gewonnen kaarten voor Sunglow 2026, maar ook met onze service en de snelle reactie per e-mail. We proberen deelname aan onze winacties bewust laagdrempelig te houden, dus extra fijn dat je ook de lage kosten noemt. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog vaker verrassen met vrijkaarten voor een mooi festival!

Super lekker feestje gehad

Super lekker feestje gehad. Bedankt Guestzone 🫶👍

Reply from Guestzone

Rene, bedankt voor je fijne review en alweer je vierde 5-sterrenbeoordeling! 🫶 Dat waarderen we echt enorm. Sinds 2023 heb je inmiddels al 12 keer vrijkaarten via Guestzone gewonnen. Geweldig dat daar weer zo’n geslaagd feestje tussen zat en dat je er zo van hebt genoten. We hopen je nog vaak te mogen verrassen met mooie avonden en nieuwe feestjes. Op naar nummer 13! 😊

Rated 4 out of 5 stars

Voor ons was het een leuke ervaring nog…

Voor ons was het een leuke ervaring nog nooit op die lokatie geweest zeker voor herhaling vatbaar questzone bedankt voor deze winaktie gr romke

Reply from Guestzone

Romke, bedankt dat je opnieuw de moeite hebt genomen om een 5-sterrenbeoordeling achter te laten! 🙏 Inmiddels alweer voor de vierde keer, dat waarderen we enorm. Sinds 2020 heb je al 10 keer vrijkaarten via Guestzone gewonnen. Mooi dat deze winactie jullie ook nog eens naar een locatie bracht waar jullie nog niet eerder waren en dat het zo goed is bevallen. We hopen dat er nog veel van dit soort verrassingen voor jullie volgen. Op naar de volgende mooie ervaring! 😊

Top feestje in Ibiza

Super leuk intiem feestje in Cala de Bou. Vlakbij ons hotel in Ibiza. Het was helaas rustig, maar de sfeer was er niet minder om. We waren blij met de gewonnen tickets. Ook al kregen we de gekochte niet verkocht. Het idee was gewoon al top!!! 🙏

8 September 2026

Reply from Guestzone

Martine, wat fijn dat je alweer de moeite neemt om zo’n mooie review achter te laten. En voor de derde keer 5 sterren — daar zijn we echt heel blij mee, dankjewel! 🙏 Sinds 2022 heb je inmiddels al 17 keer vrijkaarten gewonnen en daar kwam ook nog die Housequake-jas via onze Facebook-winactie bij. Geweldig dat deze tickets voor Ibiza zo goed uitkwamen en dat jullie ondanks de rustige opkomst toch een fijne avond hebben gehad in Cala de Bou.

We waarderen het enorm dat je al zo lang en zo enthousiast met Guestzone meedoet. Hopelijk mogen we je nog vaak verrassen met mooie prijzen en bijzondere feestjes. En wie weet komt de volgende verrassing alweer sneller dan je denkt. 😊

Rated 5 out of 5 stars

Leuk om zo af en toe kaarten te winnen!

Reply from Guestzone

Bedankt voor je leuke review en beoordeling! 😊 Leuk dat je zo af en toe kaarten via Guestzone wint. Hopelijk mogen we je nog vaak verrassen met vrijkaarten voor een mooi feestje. Veel plezier bij je volgende event!

Rated 5 out of 5 stars

Gewoon erg leuk dat dit te winnen is

Gewoon erg leuk dat dit te winnen is. Wij hebben er gewoon een mooie dag van gemaakt!

Reply from Guestzone

Bedankt voor je leuke 5-sterrenreview, Marsha! 😊 Mooi om te lezen dat jullie van de gewonnen kaarten voor Festival Strand 2026 gewoon een heerlijke dag hebben gemaakt.

Je bent al sinds 2019 bij Guestzone en we vinden het extra leuk dat we je op deze manier weer blij hebben kunnen maken. Hopelijk komt er snel nog zo’n mooie winst voorbij en kunnen jullie er opnieuw iets leuks van maken! 🎉

Mooie en duidelijke site

Mooie en duidelijke site, altijd goed op de hoogte van alle leuke feestjes en events, leuke winacties, al vaker via jullie toegangskaartjes gewonnen en een super goeie service en klantgericht team die meedenkend is. Complimenten, ga zo door Guestzone

Reply from Guestzone

Bedankt voor je ontzettend leuke 5-sterrenreview, Derya! 😊 We worden hier echt blij van.

Heel fijn om te lezen dat je al vaker via Guestzone toegangskaarten hebt gewonnen en dat je je goed geholpen voelt wanneer er iets speelt. Vooral dat je ons team als meedenkend en klantgericht ervaart, vinden we een heel mooi compliment.

Dankjewel dat je al zo enthousiast met ons meedoet. We hopen dat er nog heel veel leuke feestjes én mooie winsten voor je volgen! 🎉

We hadden meteen prijs

We hadden meteen prijs, dat was top!!
Daardoor hebben we geen kaarten hoeven kopen.

Reply from Guestzone

Bedankt voor je mooie 5-sterrenreview, Ferdi! 😊 Wat leuk dat Festival Strand 2026 weer zo’n fijne meevaller was en jullie daardoor geen kaarten meer hoefden te kopen.

Je bent al sinds 2015 bij ons en hebt inmiddels 6×2 vrijkaarten gewonnen. Dat maakt het extra leuk om te zien dat je na al die jaren nog steeds geregeld iets moois meepakt via Guestzone.

We hopen dat er snel weer zo’n fijne verrassing voor je tussen zit! 🎉

Duidelijke site

Duidelijke site, leuke win acties en wanneer betrouwbare site. Regeren snel op vragen. Gewoon een top site.

Reply from Guestzone

Bedankt voor je mooie 5-sterrenreview, Celesta! 😊 Heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over Guestzone en dat je onze service als prettig ervaart.

Je bent inmiddels al een hele tijd bij ons en hebt ondertussen 14×2 vrijkaarten gewonnen, met Festival Strand 2026 als meest recente winst. Dat zijn inmiddels heel wat mooie feestjes bij elkaar.

We hopen dat je nog lang met plezier gebruik blijft maken van Guestzone en dat er snel weer een mooie winst voor je tussen zit! 🎉

Rated 4 out of 5 stars

Goed en snel geregeld

Goed en snel geregeld

Reply from Guestzone

Bedankt voor je 4-sterrenbeoordeling! 😊 Fijn om te lezen dat alles goed en snel geregeld was.

We hopen je in de toekomst nog vaak blij te mogen maken via Guestzone! 🎉

Rated 5 out of 5 stars

Heel vaak leuke winacties voor…

Heel vaak leuke winacties voor festivals.
Winkans is vaak best groot.

8 September 2026

Reply from Guestzone

Bedankt voor je mooie 5-sterrenreview, Lisette! 😊 Leuk om te lezen dat je onze winacties zo waardeert en dat je de winkans als prettig ervaart.

Met inmiddels 3×2 gewonnen vrijkaarten, waarvan Boris Brejcha & Friends de laatste was, heb je gelukkig al een paar mooie feestjes mee kunnen pakken. We hopen dat nummer vier niet lang op zich laat wachten! 🎉

Top geregeld

Top! Genoten

5 September 2026

Reply from Guestzone

Bedankt voor je 5-sterrenreview, Gin! 😊 Kort maar krachtig: super om te lezen dat je hebt genoten.

We hopen je via Guestzone nog vaak blij te mogen maken met een leuk feestje! 🎉

Rated 5 out of 5 stars

Ontzettend leuk dat ik voor een tweede…

Ontzettend leuk dat ik voor een tweede keer vrijkaarten heb gewonnen en ook een heel fijne service toen ik dankzij een telefoon probleem mijn kaarten niet gelijk kon downloaden

Reply from Guestzone

Bedankt voor je mooie 5-sterrenreview, Jonas! 😊 Extra leuk om te lezen na al die jaren dat je opnieuw vrijkaarten hebt gewonnen, dit keer voor Festival Strand 2026.

Fijn dat we je ook goed hebben kunnen helpen toen het downloaden door je telefoonprobleem even niet lukte. We hopen dat er na deze tweede winst nog veel mooie feestjes voor je mogen volgen! 🎉

The Trustpilot Experience

Take a closer look