Efter anbefaling fra vores søn og svigerdatter, som havde taget turen til Como søen, tog vi turen til Rimini i september, men en mindre up-grade til et rigtig godt hotel (tak Grøn Rejs) og sovevogn. D... See more
See what reviewers are saying
Alle forventninger til rejsen blev opfyldt på alle måder. Dels hvad annoncen fortalte om rejsen og mødet med meget rare og professionelle arrangører. Udførligt rejsemateriale materiale, ved hjem... See more
Nu er det anden gang vi bruger" grøn rejs" første gang til Krakow og denne gang til Budapest og det har været en sand fornøjelse , alt spiller, gode centrale hoteller og tid på de forskellige statione... See more
Vi rejste til Gardasøen i sommer, forældre og store børn. Havde forinden en god kontakt med GrønRejs, der svarede hurtigt og relevant på vores spørgsmål og forespørgsler. Rejseplan var let og overskue... See more
Written by the company
GrønRejs er et dansk rejsebureau som arrangerer togrejser og sammensatte pakker med interrail, på Europas flotteste strækninger og smukkeste destinationer. Vi sætter fokus på bæredygtighed og hjælper vores kunder med at sætte et så lille klimaaftryk som muligt når de skal på ferie. Vi vil vise danskerne hvor store oplevelser man kan få med togrejser og hvor meget mere det kan give i forhold til flyrejser.
Mellemtoftevej 1A, 2500 , Valby, Denmark
- +45 3113 2255
- kontakt@groenrejs-dk
- groenrejs.dk
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
Helt igennem en velarrangeret tur til…
Helt igennem en velarrangeret tur til Stockholm, ok hotel tæt på alting. Vi var en gruppe på tretten og alle var tilfredse.
Vil gerne rejse med grønrejse igen
Som altid fungerede alt perfekt med Grøn Rejs
Som altid fungerede alt perfekt. Alle billetter var korrekte, og alle togture forløb som planlagt og aftalt.
Specielt nattog fra Hamburg til Innsbruck er en positiv oplevelse.
Vi vil helt klart booke igen hos "Grøn Rejs".
God service og hjælp undervejs
Vi havde en bestilt en togrejse til Italien med ophold i 3 forskellige byer.
På udrejsen oplevede vi desværre forsinkelse på en af togture, som gjorde at vi ikke nåede vores nattog fra Hamborg. Vi fik dog rigtig god hjælp fra Grønrejs, så vi kom videre med et andet tog.
Vi har været så tilfredse med Grønrejs’ indsats i hele forløbet og specielt hjælpen undervejs på turen. Det var rigtig rart at have den mulighed, når tingene ikke flaskede sig helt som planlagt.
Vi vil gerne bestille rejse via Grønrejs en anden gang.
Vi havde en dejlig togtur til…
Vi havde en dejlig togtur til Stockholm. Alt fungerede med tog, spisevogn og hotellet var perfekt.
Kan varmt anbefale GrønRejs
Et meget kompetent og hjælpsomt rejsebureau
Information og kommunikation inden rejsen var grundig og behagelig og ligeledes med andre ideer end dem vi havde tænkt.
Selve rejsen klappede, som den skulle og hotellerne var fantastiske.
Fin tur til Como
Fin tur til Como
Godt at der var god tid til at skifte tog , der var forsinkelser i Tyskland på ca 1 time hver vej. Havde ingen indflydelse på vores rejse. Togturen i Schweiz er meget smuk
Hoteller meget centralt beliggende
Meget venligt personale på i Frankfurt og i Como
Tryghed - GRØNREJS
Vi kan kun varmt anbefale at rejse med GRØNREJS.
De arrangerede rejsen i Norge, ud fra vores ønsker. Ved spørgsmål fik vi altid hurtigt svar.
3 uger inden afrejse modtog vi alle papirerne vedr. rejsen - opdelt i 3 kuverter mærket udrejse, mellemrejse og hjemrejse, hotelreservationer og ikke mindst en fuldstændig tidsplan (som vi flittigt brugte).
Vi var på intet tidspunkt i tvivl, men fuldt ud trygge.
Alt “kørte på skinner” og det blev en fantastisk tur.
Hvis vi en anden gang beslutter os for at komme på togtur igen, bliver det helt sikkert også være med GRØNREJS - dem kan vi trygt stole på.
Vh Susanne, Per, Brian og Elin
God service og gode råd
Vi oplevede god service inden og under vores skræddersyede rejse til Sydengland i juli 2025.
Vi er især glade for opholdet i Bath og området omkring St. Ives.
Fantastisk service!
Fantastisk service!
GrønRejs ApS skræddersyede den perfekt sammensatte tur til os til Bellagio ved Como-søen i Italien. De havde helt styr på hvordan vi undgik at ramle ind i sporarbejde og vi fik tilsendt overskuelig rejseplan, togbilletter, pladsbilletter og hotelbookinger. Derudover stod de til rådighed for os under hele rejsen. Alt matchede vores ønsker og behov. De varmeste anbefalinger herfra.
Vi har været på togtur til Norge
Vi har været på togtur til Norge med ophold i Oslo og Trondheim arrangeret af GrønRejs efter vores oplæg.
Hele forløbet med planlægning, udstedelse af rejsedokumenter og vejledninger m.v. har været til vores fulde tilfredshed. Det er en stor tryghed, at vide, at man kan komme i kontakt med GŕønRejs 24/7.
Jeg havde ikke lige forestillet mig, at skulle på Interrailtur som 76 årige.
Vi har lært, at det er godt at have god tid ved togskifte og at have pladsbillet i videst muligt omfang.
Vi vil ikke tøve med at bruge GrønRejs til fremtidige rejser.
Vi har lige været i Stockholm
Vi har lige været i Stockholm, hvor alt var veltilrettelagt fra Grønrejse. Det gælder både togrejsen og hotellet.
Inden da en meget venlig og hurtig kommunikation fra Grønrejs.
Vi kan varmt anbefale det.
Jytte
Vi havde den bedste pakkerejse til…
Vi havde den bedste pakkerejse til Comosøen man kunne ønske sig alle billetter alle hoteller og morgenmad var inklusiv prisen, vi havde den bedste ferie vi nogen sinde har haft.
Fin togtur med Dovrebanen.
Vi rejste til Trondheim med en overnatning i Oslo på udturen og nattog på hjemturen. Det var alt sammen velplanlagt efter vores ønsker. De bookede hoteller vag gode og velbeliggende.
De tilsendte rejsepapirer kom i god tid og vejledningerne var nyttige.
Togturen med Dovrebanen var rigtig god, med smuk udsigt og bekvemt tog. Sovekupeen var sådan set også ok, men med en del rumlen, der kan gøre det svært at sove. Men det kan nok ikke være anderledes.
Super god rejse som Grønrejser have…
Super god rejse som Grønrejser have planlagt for os
med lidt udfordrende da en storm kom i vejen på rejse på vejen til Glasgow med fik da lige mere at se i London🙂men en overnatning i London så vi af sted dag. efter alt i alt gik tur som planlagt og fik hurtigt tilbage betaling fra vores ekstra udgifter på hotelværelser.. Kan kun anbefale GrønRejs 🙂
Oslo - Bergen - Flåm
Vi havde en meget fin oplevelse med GrønRejś planlægning af vores tur Norge - Vestlandet. Alt klappede perfekt med togtider og hoteller tæt på banegårdene. Stor ros til GrønRejs
En ferie tilrettelagt lige som vi havde…
En ferie tilrettelagt lige som vi havde aftalt. Nemt, problemfrit, hurtigt. Og til en god pris.
Vi var med tog og færge til Helsinki over Stockholm med stop begge steder.
Kan varmt anbefale GrønRejs - vi skal helt sikkert bruge dem igen.
Smuk og smidig tur til Schweiz
Dejlig tur til Schweiz og italiensk hvor der var styr på logistikken og booket gode hoteller.
Anbefales klart.
Togrejse til Gardasøen.
Vi fik vores ønsker opfyldt og alt gik som planlagt.
Total anbefaling
Dialogen med Grøn Rejs har bare været god fra start til slut. Og alle rejsedokumenter, alle bookinger, al forberedelse har bare været i orden. En ren fornøjelse.
GrønRejs lever togrejser til tiden
GrønRejs gjorde vores tur til Norge utrolig nem! Grøn Rejs er hurtige, personlige og sørger for overblik. Der er styr på billetter og pladsreservationer, så vi bare kunne læne os tilbage og nyde rejsen!
Bergensbanen var en fantastisk oplevelse med smukke landskaber – og Bergen et perfekt sted til vandreture på de syv fjelde. Stor anbefaling herfra af GrønRejs.
Mange hilsner
Helle