Griekse Gids Reizen Reviews 363

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Na een aantal eilandhop vakanties kozen we deze keer voor een verblijf van 10 dagen in Argassi, Zakynthos in hotel Contessa. Alles weer top geregeld door Griekse Gids Reizen! Een heel fijn hotel... See more

Rated 5 out of 5 stars

-Een duidelijke offerte -alle tickets van taxi's, boten en vliegtuigen met duidelijke uitleg. -hotels voldeden prima aan de beschrijving. -hotel in Ios (Hotel Kritikakis Village Hotel) is voor mens... See more

Company details

1. Tour Operator

About Griekse Gids Reizen

Written by the company

Bij Griekse Gids Reizen boek je geweldige vakanties, stedentrips, eilandhop vakanties en fly & drives naar het prachtige Griekenland. Wij zijn als touroperator aangesloten is bij ANVR & SGR.
Onze expertise op het gebied van Griekenland zorgt ervoor dat wij perfect, op maat gemaakte reizen kunnen aanbieden.
Wij zullen er alles aan doen om uw reis naar Griekenland fantastisch te maken en staan altijd voor u klaar als er wat is.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Naar Zakynthos met Griekse Gids Reizen

Alles weer top geregeld door Griekse Gids Reizen!
Een heel fijn hotel met een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet op het dakterras.
Strand, restaurants en winkels letterlijk om de hoek.
Ter plaatse hebben we 2 heerlijke excursies gedaan per boot, een islandtour en sunset cruise, geweldig!
Kortom, we hebben genoten in ons favoriete vakantieland ☀️

27 June 2026

Vakantie in Ios

-Een duidelijke offerte
-alle tickets van taxi's, boten en vliegtuigen met duidelijke uitleg.
-hotels voldeden prima aan de beschrijving.
-hotel in Ios (Hotel Kritikakis Village Hotel) is voor mensen die slecht ter been zijn NIET geschikt; de locatie is prima, evenals de kamer en het vriendelijke personeel

27 June 2026
Rated 5 out of 5 stars

Alweer een droomvakantie dankzij De…

Alweer een droomvakantie dankzij De Griekse Gids! ⭐⭐⭐⭐⭐
Wat hebben we weer een geweldige vakantie achter de rug, met dank aan de fantastische service van De Griekse Gids. Dit keer hebben we de prachtige eilanden Corfu, Paxos en Lefkas gecombineerd, en werkelijk alles was tot in de puntjes geregeld.

Vanaf het eerste moment tot de terugreis liep alles op rolletjes:

Persoonlijk & Bereikbaar: Jorgos was altijd direct bereikbaar voor vragen. Dat geeft ontzettend veel rust en een vertrouwd gevoel.

Prachtige accommodaties: De hotels waren stuk voor stuk prachtig en heel afwisselend qua ligging. We verbleven vaak in kleinschalige, gezellige familiehotels, wat de reis extra sfeer en authenticiteit gaf.

Vlekkeloze logistiek: Alle transfers, van de taxi's tot de boottochten tussen de eilanden, waren perfect en stipt geregeld. Geen stress, gewoon puur genieten.

Wil je écht onbezorgd en ontspannen op vakantie naar Griekenland? Dan kunnen wij iedereen aanraden om dit door De Griekse Gids te laten organiseren.

Jorgos en team, ontzettend bedankt voor deze onvergetelijke reis! Tot de volgende keer!

7 June 2026
Rated 5 out of 5 stars

De verkenning van Evia vanuit 3 mooie…

De verkenning van Evia vanuit 3 mooie locaties.
Na 45 jaar bezochten we Evia opnieuw.
Was het toen een lang weekend met de tent vrij kamperen, nu waren het 2 weken verzorgd door Jorgos en zijn team.
De eerste overnachting was in Rafina, keurig hotel vlakbij de haven waar de volgende ochtend de boot naar Marmari zou vertrekken.
Alles was al geregeld: fijne auto bij aankomst in Athene, gebracht tot bij de vertrekhal, hotel in Rafina, tickets voor de ferry. Top!
In Marmari verbleven we in hotel Marmari bay hotel, een uitstekende keuze, vriendelijk personeel waarvoor niets teveel was, mega zwembad en ( best apart) Italiaanse keuken.
Het zuiden van Evia is wat lastiger te verkennen vanwege het ontbreken van ons Latijnse schrift. Je komt bijna nergens een vertaling van de Griekse plaatsnamen tegen wat het soms lastig navigeren maakt. Ook de minder goede gele en witte wegen op de kaart vermeden we omdat die vaak overgingen in zand en stenen. Daar waagden we de huurauto liever niet aan!
Desalniettemin hebben we genoten van de dagen dat we daar op ontdekking konden gaan!
Ons tweede verblijf was in Steni, in het midden van Evia. Een prima verblijf in hotel café Steni. Laat je niet misleiden door de toevoeging cafe: het is een hotel met een schitterende schaduwrijke tuin waarin het heerlijk ontbijten is!
Dit deel van Evia heeft ons aangenaam verrast. We hebben er werkelijk schitterende tochten gemaakt o.a vanuit Steni naar de kust. Ontzettend veel bochten maar zo mooi. Echt doen!
De laatste 5 dagen brachten we door in Pefki in het noorden van Evia.
Daar verbleven we in Altamar hotel. Een mooie kamer, top personeel, tja, wat wil je nog meer.
We waren benieuwd naar de natuur op dit deel van Evia dat zwaar getroffen is geweest door de bosbranden een aantal jaren geleden. En ja, natuurlijk zie je nog hele stukken met zwartgeblakerde bomen, maar de natuur herstelt zich wonderbaarlijk snel. De ondergrond is alweer heel groen. We reden naar deze accommodatie vanuit Steni door de groene, bergachtige binnenlanden. Ongeveer 125 km maar door de vele bochten in de bergen en af en toe stoppen om het uitzicht te bewonderen of een kop koffie te drinken doe je er al gauw zo'n 3 uur over.
Aan deze kant van Evia valt weer genoeg te ontdekken: stranden in overvloed, bijna altijd voorzien van ligbedden en parasols. Nergens druk.
Leuke plaatsjes:Orei en Neos Pyrgos, Istiaia, Limni.
We hebben heel veel niet bezocht dus zeker een reden om nog eens terug te komen. Evia is een eiland dat redelijk onbekend is als vakantiebestemming. Tijdens ons verblijf in Marmari merkte een Griekse jongen op dat wij de eerste Nederlanders waren die hij dit jaar trof op het terras van zijn strandtent!
De Grieken gaan er graag op vakantie en dat zorgt ervoor dat het zijn eigen karakter bewaart.
Voor de terugreis naar Athene hebben we zelf een overtocht geboekt van Aedipsos naar Arkitsa. Geen probleem, zo geregeld!
Ook de auto inleveren ging soepel: afspreken op de parkeerplaats van Ikea ( makkelijk te vinden met de pin die Joyride Car Rental je toestuurt via WhatsApp ) en je wordt weer weggebracht tot voor de vertrekhal in Athene.
Het zit er voor ons weer op!
Complimenten voor Jorgos en zijn team voor de ontzorging en aan alle Griekse medewerkers die we hebben mogen ontmoeten op al onze bestemmingen.
op het mooie Evia
Groeten,
Bert en Marie-José.

22 June 2026
Rated 4 out of 5 stars

Heerlijke vakantie genoten op 3 Griekse eilanden

Heerlijke vakantie genoten op 3 Griekse eilandjes.
Alle transfers,ferry's ,taxi’s waren perfect geregeld, en de appartementen waren top heel fijn is het dat je 24 uur per dag kunt rekenen op evt info vanuit Nederland.Het was niet onze eerste keer bij Griekse reizen en zeker niet onze laatste.

24 June 2026

SYROS

We zijn voor 3 weken op vacantie geweest naar Syros.
We hadden een goed hotel in Vari op het strand!
Alles was perfect geregeld door de Griekse Gids ( Georgos )
Hotel. Taxi. Ferryboot tickets ..echt alles!
Wij zijn heel erg tevreden over de vacantie en we gaan zeker volgend jaar weer met de Griekde Gids op vacantie!

Adriaan en Ria van den Berge
Middelburg

Rated 5 out of 5 stars

De Griekse Gids is een echte aanrader!

De Griekse Gids heeft voor ons alles tot in de puntjes verzorgd! De tickets, alle taxi's die steeds netjes klaar stonden, de ferry's en de hotels. Wat een rust geeft dat! Drie nachten waren we in Athene, midden in de stad (hotel Apollo Palm Athens), supergoede locatie en fijn stadshotel
Daarna naar Syros, hotel Kamelo, wat een ligging, wat een heerlijk hotel. Zo vriendelijk, zo schoon en zo fantastisch gegeten. En niet duur!
Op Tinos hadden we hotel Akti Aegeou, ook alweer zo goed. Deze keer met zwembad.
Kortom, Griekse Reizen heeft gezorgd dat wij 2 weken alleen maar ontzorgd waren en volop genoten hebben.

Nogmaals dank allemaal 👍🌸.
Tot volgend jaar!

Tom & Monique Oorebeek

Fantastische organisatie

Alles tot in de puntjes goed georganiseerd. Tweede jaar op rij dat we met de "Griekse Gids Reizen" geboekt hebben, echt een absolute aanrader!

7 June 2026
Rated 5 out of 5 stars

Het was een fantastische reis

Het was een prima reis, goed in elkaar gezet door de Griekse Gids, prima accommodaties prima auto kortom het zat heel goed in elkaar ook qua afstanden wat we moesten rijden. Wat de Griekse Gids beloofd komt hij na, het was een fantastische reis alles was prima geregeld.

15 June 2026

Herinneringen maken.

We zijn erg tevreden over onze reis met de Griekse Gids naar Santorini en Agia Galini omdat we achterover konden leunen, alles was immers geregeld. De reis, de transfers, het verblijf en dat gaf een uiterst ontspannen gevoel.
Fijn was dat er goed geluisterd was naar onze wensen en het programma daar perfect op aansloot met ruimte voor persoonlijke invulling.
We wilden graag warme herinneringen maken en dat is fantastisch gelukt.

8 June 2026
Rated 5 out of 5 stars

Al veel jaren bijzonder tevreden

Al veel jaren regelen we onze vakantie met Griekse Gids Reizen. Altijd is alles perfect geregeld en komen we op verrassende plekken. Dit jaar gingen we naar Limnos. Een mooi maar niet toeristisch eiland. We kozen na overleg voor een hotel in de belangrijkste stad en daarna een hotel in het midden van het eiland. Beide prima hotels. Vlak voor de terugreis meldde de vliegmaatschappij dat onze vlucht was geannuleerd. We vlogen een dag later terug. Griekse Gids regelde direct dat we een dag langer in het hotel konden blijven en de autohuur werd. verlengd. We zijn als steeds bijzonder tevreden.

4 June 2026

Fly-drive Zuid Kreta…

We hebben een fly-drive Zuid Kreta geboekt bij de Griekse Gids: 5 nachten Plakias, 5 nachten Agia Gallini, 5 nachten Mirtos. De Griekse Gids heeft fijne accommodaties gekozen. Hotel Cyano in Plakias is heel erg mooi, bijzonder schoon, bijna in het centrum maar erg rustig gelegen, fijn zwembad (niet zo groot), goed ontbijt en een goed en ruim bed. Thalassa Beach kamers in Agia Gallini zijn ook een aanrader. Ruim, midden in het centrum, maar door goede isolatie hoor je niets 's nachts. Ontbijt in het hotel was een fijne strandwandeling van 10 minuutjes. Onder de druivenranken op het strand was een heerlijk begin van de ochtend. Kastro Appartments in Mirtos is wel wat verouderd, maar ook prima. Badkamer was wel echt oud, maar het bed was goed. Mirtos is een heel leuk authentiek Grieks dorpje waar we door de medewerkers van Restaurant Votsalo enorm zijn verwend. Heerlijk eten, fantastische bediening, aan het strand (ligbedden overdag, bediening overdag, schone badlakens, echt geweldig)
Kortom: fantastische reis!

29 May 2026

Mooi Griekenland

Vanaf het begin van het bezoek aan Jorgos , hadden we een goed gevoel over de te boeken reis. Samen kwamen met goed overleg tot de gewenste lijst. Mooie accommodaties en eilanden, alles t.a.v. transfers goed geregeld. Met het mooie weer is het een fijne reis geweest. We hebben echt genoten.
Groetjes Ad en Jaap

Vakantie griekse eiland Andros

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Prima hotels en de transfers van vliegveld naar hotel en de ferry's waren goed geregeld. Wij hebben mooie wandelingen gemaakt in de bergen van Andros. Mooie watervallen gezien. Prachtig groen eiland.

29 May 2026

Andros en dagje Athene

Reis naar Andros was tot in de puntjes geregeld. Alles mooi op tijd. Heel goed hotel Chrissy Akti in Batsi met prima ontbijt. Ook het het hotel Fresh in Athene was in orde met prima ontbijt.

13 June 2026

Lefkas en Kefalonia

We hebben genoten van onze Griekenland-reis geboekt bij Griekse Gids reizen: 1 week Lefkas en 1 week Kefalonia. Alles was super goed geregeld: taxi op het vliegveld stond al klaar, de taxi van Lefkas naar de haven kwam in overleg iets later (geen probleem), de bootticket, taxi van haven naar hotel Kefalonia en tot slot de taxi van hotel naar airport. Alles perfect in orde!
De hotels waren super. We vonden alleen Nidri op Lefkas veel levendiger en gezelliger dan Lourdata op Kefalonia.
Voor de rust wel prima te vertoeven.
Tip: huur een fiets bij Santas op Lefkas en fiets naar de haven Vasiliki!
Succes met jullie reisbureau 👍
Groetjes Anita Wortelboer

25 May 2026

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look