Gram Slot Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

2.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

God modtagelse med god vejledning. Dejligt personale, der er imødekommende og smilende. Vi spiste en god frokost. Gode store værelser og et dejligt miljø på Gram Slotskro (den gamle kro) Dejlig... See more

Rated 3 out of 5 stars

Fint nok ophold, dog er der nogle ting som virkelig burde opdateres. Maden (aftensmad og morgenmad) var rigtig godt. Værelset kunne godt bruge en opdatering og især brusekabinen ved badeværelset b... See more

Rated 1 out of 5 stars

Slottet skriver på deres hjemmeside (K)ærlig mad, hvilket ikke var vores oplevelse. Glædede os til en dejlig frokost, men blev tilbudt, at vælge mellem 3 forskellige stk smørrebrød og der med slut. D... See more

Rated 1 out of 5 stars

Vi har lige været på et ophold. Værelserne var gamle og slidte. Morgenmad var meget kedeligt, bollerne var fra kagebordet dem der var i overskud. Mælkeprodukterne havde stået for længe fremme, de... See more

Company details

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

25 reviews in the last 12 months

Write a review

Værste cafe oplevelse nogensinde

Havde egentlig ønsket kaffe og kagebord, men blev afvist over telefonen selvom det viste sig efterfølgende at der stort set ingen kaffe gæster var. Så ville vi spise frokost på caféen. Vi bestilte fiskefilet og pommesfritter. Efter 30 sekunder fik vi en lille tallerken med en lille halv rugbrød og en mikroskopisk og tør fisk med en lille klat remoulade. 72kr pr stk!!!!!!!! Pommes fritter blev glemt fordi der var travlt (en håndfuld gæster Max i caféen) og der var ca. 20 stk pommes fritter til total overpris også. Kommer aldrig igen. Ville have givet nul stjerner hvis muligt.

2 July 2020

Var så "heldig" at vinde 500 kr

Var så "heldig" at vinde 500 kr til at reducere prisen på et økologiskophold hos gram slot. Så prisen var 1495 istedet for 1995, det er jo egentligt ok, bortset fra at jeg så dagen efter kan købe opholdet som et takeoffer til 1195,- det er fanme dårlig stil.... Ergo man vinder 500,- som intet er værd... Det er en ommer til gram slot. Og en nem måde at skaffe følgere på, uden at det alligevel koster jer en skid

28 February 2020

Dårlig oplevelse😡

Dårlig oplevelse😡. Vi ankom fredag middag til burger med chips. Vi købte hver en Fanta 😝. Der var små fluer i min mands sodavand🤮. Han fik den byttet men der var stadig fluer deri🤮🤢. Burgerbrødet var så hårdt at det ikke kunne skæres i og bøffen var så hård og tør at den var uspiselig🤢🤢. Sidste gang vi kommer der😤😤. RIGTIG DÅRLIG OPLEVELSE 😡😡😡😡😡😡😡😡😡

16 February 2020
Rated 2 out of 5 stars

Buffet på gram slot er en ommer

Vi Havde fornøjelsen at tage til Michael Learns to rock koncert med buffet til at starte med
Buffeten havde jeg set frem til men desværre kom vi ikke til en overdådig buffet Som bliver tilbudt af så mange men ikke på Gram Slot.

Kalkun, oksefilet, 2 slags kartofler, torsk, ost, brød var hvad man kunne “trylle” frem med et totalt uengageret personale ingen smil og vi måtte selv bede om at få fyldt op med brød, maden smagte ok men oplevelsen sammenlignet med prisen var total skuffelse selv kaffen skulle man betale 25 kr for

Bedre held næste gang Gram Slot

16 January 2020

Buffet og julegospel

Vi havde en rigtig god koncert i lørdag den 30/11 med Anders Blichfeldt og hans juleshow 👍 men vi skulle desværre nok have spist hjemmefra.
Vi havde købt jeres buffet, men blev mødt af is kolde lokaler, så vi måtte spise med overtøj på🤯 jeres buffet var ikke klar til kl 18.00 som den skulle være og opdækningen bar ikke speciel præg af, at det var spisning til en julekoncert. Det var kun lagt en hvid dug på, tallerkener og bestik - en skam når omgivelserne ellers er til det.
Jeg har skrevet til jer sidste weekend men intet hørt - øv øv

8 December 2019

Sønderjysk kaffebord..

Sønderjysk kaffebord... skuffelsen vil ingen ende tage.
Vi besøgte Gram slot 1. advent til sønderjysk kaffebord... ikke skyggen af jul eller hygge i laden, ikke en grangren, ikke et lys eller musik til at skabe lidt stemning.
Kagerne var langt under enhver standart, de var klasket på fade uden nogen form for æstetik. Rouladen var flad som en pandekage (heldigvis stod der et skilt, så vi kunne se det skulle have været en roulade, bollerne kunne bruges som kasteskyts og smagte af gær. Småkagerne var pænt kedelige og til 160 kr var det virkelig en skuffende oplevelse og ikke anbefalingsværdigt.

3 December 2019

Dejligt kaffebord

Besøg til sønderjysk kaffebord idag.
Super god oplevelse.
Dejligt kagebord.
Ingen problemer at komme til buffeten, hvor der var fuldt valg af kager hele tiden.

3 November 2019

Dårlig betjening

Vi har netop været til koncert med forudbestilt buffet i caféen. Udsolgt arrangement med dårlig betjening. Unge mennesker uden overblik, lange køer v indgange og v buffet. Buffeten blev ikke fyldt op løbende, og var ikke 248 kr/kuvert værd. Lange køer v baren og ikke det store udvalg i drinks.

20 October 2019

“Gourmetmiddag og ghostwalking”.

“Gourmetmiddag og ghostwalking”.
Hvad er det??????
Gourmetmiddag = culottesteg så sej som sålelæder!! På trods af at vi fik tre forsøg. Sidste gang kom kokken ind og forklarede “vores kød skal ikke være mørt”. At det også var skåret på den forkerte led, gjorde ikke kødet mindre sejt.
Okay, så var den på plads. I øvrigt blev vi ikke engang tilbudt varme kartofler, da tredie portion kød blev serveret.
Dernæst skulle vi have været på Ghostwalking kl 20.30. Vi stod en flok udenfor slottet og ventede i 20 minutter. Intet skete.... pludselig kom Svend Brodersen cyklende forbi. Hans kommentar var “beklager” hvorefter han cyklede videre.
Vi kommer aldrig tilbage! ALDRIG!!!!

31 July 2019
Rated 2 out of 5 stars

Sønderjysk kagebord på et slot lyder jo…

Sønderjysk kagebord på et slot lyder jo eventyrligt..reelt er man ikke på slottet men i en gammel lade et stykke derfra, hvor man bliver stuvet sammen som grise med 400 andre mennesker.. Ekstrem lange køer - kø for at komme ind og kø for at få kage - vi stod i ca 30 min i kø for kage!! Og så får man udleveret en lille desserttallerken.. Kagen er til og med gennemsnitlig.. Ren rip off.. En turistfælde som for alt i verdenen bør undgåes..

20 July 2019

Skuffende oplevelse

Skuffende oplevelse, der var 2 rækker til ca. 400 personer, hvilket betød at der var meget meget lang kø i en time.
Meget små tallekner, så man endte med en ret uappitetlig tallerken hvis man ikke ville stå i kø flere gange.
Det må kunne gøres bedre.
Kagerne levede ikke helt op til forventningerne, og “ingenting” var hellere ikke på bordet?
Der var en god ølkage og kringle, de bløde kager smagte ikke af så meget, og ellers normalt mine favoritter😊
Flot hal og ok akustisk, hvis du har bestilt billet, er der reseveret plads ved et bord.
Vh Camilla

18 July 2019

Utroligt ringe ophold

Utroligt ringe ophold. Værelset mindede om en kedelig hospitalsstue. Ingen skabe til tøj (dog én bøjle). Udvendigt møgbeskidt, beskidte vinduer og træværk. Voldsom trafikstøj, udsigt til betonsilo. Kan absolut ikke anbefales.

13 July 2019
Rated 1 out of 5 stars

"Herregårdsferie"!!! vi var så på "Svinedrengen`s" ferie..

Eventyrlig oplevelse og økologisk gastronomi... Det var hvad vi havde forventet.. Men men.. Først blev indlogeret elevhuset oppe over hestefolden, der var fyldt med hestelort hele vejen rundt om huset. Der var ikke meget Slot over det.
Så skulle vi ha´ aftensmad.. Jeg vælger at tro, at det er fordi deres "rigtige" kok havde ferie, ellers er det godt nok en sørgelig menu er servere. Nakkefilet!! Det er fint nok, men de reklamere med egne produkter.. mig bekendt har de ingen GRISE. Så fik vi oksecuvette.. fint nok. men begge slags kød blev serveret halvkoldt.
3 lækre salater, første mundfuld med et langt sort hår.. så var jeg færdig med at spise.
Vi havde booket 2 overnatninger. Så da vi kom igen lørdag aften fik vi serveret præcis samme menu.. og når jeg siger samme menu, så er det præcis samme menu. Det første fad kød der kom ind var genopvarmet fra dagen før. det var helt gråt.
vi sagde til tjeneren at det var samme mad som i går. hvortil hun svarede " det ved jeg ikke, for jeg var her ikke i går", Nej MEN DET VAR VI!!!
Sanne og Sven Brodersen må gå med meget store skyklapper på, eller også har de overhoved ikke styr på hvad der sker i deres restaurant. Eller måske er de lige glade.
Det er ihvertfald sidste gang vi sætter vores ben der.
Allan og Mie Mortensen

9 July 2019
Rated 1 out of 5 stars

En helt igennem kedelig oplevelse

En helt igennem kedelig oplevelse. Det med et slotsophold, burde ændres til vandrehjemsophold. Vi fik gul stue, og vores venner fik orangestue i elevhuset, som på ingen måde minder om slot. Vi havde udsigt til en indhegning med hestelort, og høns, samt en faldfærdig silo. Vi kunne ikke se slottet, kun ud til vejen hvor der var meget trafik. Det eneste positive var maden, den var rigtig god. Jeg vil ikke anbefale Gram Slots overnatning på nogen måde. Det er i min verden bondefangeri. Det har intet med et slotsophold, at gøre.

14 June 2019
Rated 1 out of 5 stars

Svineri og mangel på rengøring af veje omkring hvor gram slot har jord

Det er meget kedeligt at bo i nærheden af, hvor Gram Slot har sine marker. Der køres ofte forbi for at fylde gylletanke eller for at hente gylle. Det har vi intet imod. Men vejene bliver ikke gjort rent bagefter. Det er et værre svineri. Bilvask efter bilvask og efterhånden kan vi ikke gå tur uden det er med gummistøvler på. Børnene, der skal gå til bussen kommer i skole med møjbeskidte sko og lugter af gylle. Det kan folkene bag gram slot altså ikke være bekendt. 😡😡
Derudover har de kørt ind i hegnet til marken og ødelagt det - det skal jeg nu i gang med at reparere hvis min hest skal på græs - og vi er begyndt indgrænsning 😒

6 April 2019
Rated 4 out of 5 stars

Julemarked på Gram Slot

Julemarked på gram slot.
Fint julemarked med en fin blanding så ens barn også følte det hyggeligt at gå på julemarked og ikke kun noget for de voksne.
Han fik set på maskiner, snobrød og sidst men absolut ikke mindst fik han klatret 7-8 gange i jeres klatresilo hvor to unge instruktører/hjælpere virkelig gjorde deres for at vores søn syntes det var fedt at være på besøg hos jer. Ellers god blanding af mad og juleting og en dejlig uformel stemning blandt stadeholdere og jer selv.
Især synes jeg i særdeleshed at holstenerladen virkelig er et besøg værd. Meget smukt renoveret / genopbygget, fantatisk rum. Tillykke med det.

18 November 2018
Rated 2 out of 5 stars

Skal vi afregne med det samme?

Vi har lige haft en weekend på/ved Gram slot. Der er ikke meget slot over et slotsophold på Gram slot. Værelset svarer til et vandrehjem, hvor der mangler mulighed for at hænge sit tøj op - et garderobeskab vil hjælpe. Servicen i receptionen er ikke særlig professionel, da vi nåede frem i fredags var det første spørgsmål “Hvem er I?” Spørgsmål 2: “Skal vi afregne med det samme? Følte vi os velkomne? Ikke rigtigt, og der var mange fodfejl under opholdet, men kokken gjorde det godt, og det siger vi tak for.

21 October 2018

Sønderjysk kagebord på Gram Slot

Sønderjysk kagebord på Gram Slot
d. 6. oktober 2018.

Det var en fantastisk oplevelse! Min veninde og jeg havde læst de mest forfærdelige anmeldelser inden vi tog afsted (men efter at vi havde købt billetter - vi kommer fra Køge) - men vi valgte at vi bare tog afsted og så kunne vi jo bare grine af deres dårlige kager..
Der var sørme ikke noget at grine af, det hele var perfekt!
20 lækre, friske og velsmagende kager og verdens bedste boller. Frisk og lækker kaffe, som hele tiden blev suppleret med mere frisk kaffe.
Smilende, imødekommende og servicerende personale.
Der manglede ingenting!!!
Giv jer selv dén oplevelse at tage til sønderjysk kagebord på Gram Slot!

8 October 2018

Is this your company?