Gram energi - Varmepumper / Aircondition Reviews 76

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Der var ikke langt fra tanke og første samtale til endelig installation. God og grundig samtale m Anders om produktvalg. Hurtigt og absolut fair tilbud på mail. Tilbud om hjælp til diverse sekundære... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fik i dag opsat min luft/luft Panasonic Flagship varmepumpe. Inden jeg købte havde jeg en god snak omkring løsninger med Michael fra Gram Energi. Aftalen blev at en montør skulle komme kl 7:00 og op... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super kvalificeret vejledning omkring type ( model ) samt placering af varmepumpe.! Aftalt fast pris og montage tid samtidig. Anlægget er nu opsat til aftalt tid og pris Som aftalt , af en extre... See more

1. Home & Garden

Information provided by various external sources

Gram energi er eksperter på Panasonic varmepumper og er certificerede kølemontører. Vi kommer gratis ud og gennemgår din varmeløsning. Kontakt os.

4.8

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Effektiv og behagelig process fra…

Effektiv og behagelig process fra bestilling til montering. God dialog om løsning og tilbud, hurtig mulighed for montering samt montør der kommer til tiden og er helt utrolig serviceminded og opsat på at alt bliver helt som ønsket.
Er utrolig glad for min endelige løsning og glad for at jeg valgte Gram Energi.

16 January 2026

Meget god oplevelse

Meget god oplevelse. God rådgivning om varmepumpe. Montøren kom til aftalt tid og fik monteret varmepumpe med skjuler til udedelen fint. Da der viste sig fejl på skjuler til udedelen, fik vi tilsendt ny.

1 October 2025

Super god oplevelse

Super god oplevelse. God sparring vedr placering og model valg.

Montøren kom til aftalt tid og lavet et pænt arbejde med respekt for for vores gamle sommerhus.

26 August 2025
Rated 5 out of 5 stars

Endnu en god oplevelse at handle hos…

Endnu en god oplevelse at handle hos Gram energi, montør kom som aftalt, fik hurtig aftalt hvor ude og inde del skulle sidde og efter installation, blev det hele gennemgået af en flink og kompetent montør. Kan varmt anbefale dette firma.

16 June 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fik det mest gennemarbejdede tilbud af…

Fik det mest gennemarbejdede tilbud af flere udbydere. Ved kontakt fik jeg konkrete svar og god betjening. Installationen blev udført på det aftalte tidspunkt, effektivt og med grundig instruktion. Arbejdet blev udført superflot, så vi er meget tilfredse

2 June 2025

God service skal anerkendes

Vi kan varmt anbefale Anders og hans team i forbindelse med køb a ny luft-til-luft varmepumpe.
Rådgiving og opfølgning i forbindelse med valg af leverandør var det vigtigste for os, og den tryghed Anders udviste fra start gjorde at vi valgte Gram energi.
På dagen for installation kom Adam som aftalt og hele installationen samt rådgiving forløb perfekt.
Alt i alt en meget positiv oplevelse og de varmeste anbefalinger til Anders og Adam herfra.

25 April 2025

Super fin installation

Super fin installation.
Alt ser pænt ud og virker perfekt.
Adam der installerede den var meget flink og behagelig.
Han kom til aftalt tid og har ryddet pænt op efter arbejdet.

8 April 2025

De bedste anbefalinger herfra

Gram energi har leveret og opsat varmepumpe. Venlige og super rare mennesker fra 1. Kontakt til levering og montering. Fair priser og pænt arbejde. Kun de bedste anbefalinger herfra!

31 March 2025
Rated 5 out of 5 stars

Varmepumper ja. Dårlig start med solpaneler

Jeg har tidligere købt varmepumper til min arbejdsplads hos Gram Energi, med meget stor tilfredshed og derfor fik jeg dem til at give et bud på solceller til mit private hjem, og det er ikke gået så godt som forventet.
Der er bestilt og leveret solceller til taget, og et batteri i kæmpestørrelse (montøren havde efter eget udsagn ikke opsat i den størrelse tidligere). Jeg er blevet lovet AI-styring af mine solpaneler, der skulle levere store besparelser men virkeligheden har desværre vist sig at være en anden.
Anlægget er sat til ikke at sælge strøm, da jeg dels kan bruge al den producerede strøm selv, og dels oplevede store fejl i perioden efter montagen og alligevel kan jeg se at der i dag sælges strøm mens prisen er negativ. Jeg har købt "verdens største batteri" til lagring af strøm, så jeg om vinteren kan købe i billige timer, og bruge fra batteriet i de dyre timer. Jeg kan alligevel konstatere, at der tappes strøm fra batteriet mens EL-prisen er lav, således at batteriet ikke er i stand til at levere mens EL-prisen er i top.
Senest søndag den 16.03.25, hor der ikke er købt strøm i tidsrummet 13-15, hvor prisen var lav, men til gengæld var der ikke strøm på batteriet til at levere strøm efter kl 22.
Henvendelser til virksomheden og deres underleverandører, har i de seneste 6 måneder ikke løst problemerne.
Hvis jeg kigger på mit forbrug i februar 2024 og 2025, så har jeg købt den samme mængde fra elselskab, og prisen pr KWh er steget med 25%. Det var ikke meningen med at bruge 150.000 på solceller, batterier og AI til styring af produktion.
Det har heller ikke været muligt at få en vejledning i hvordan softwaren fungerer, så jeg kan slukke for den indkøbte AI, og styre anlægget selv.
Resultatet er at jeg ikke kan styre mit anlæg, men er overladt til en omgang software, der ikke fungererer.

Anlægget er opsat ultimo August 2024.

Opdatering 23.03.25:
Gram Energi har i dag rakt ud, og talt med mig om mine problemer. De troede at mine problemer var løst efter sidste samtale, da de ikke har hørt yderligere i sagen, men vi er nu blevet enige om at problemet skal løses en gang for alle. De vil derfor tage kontakt med underleverandørerne, for at få en løsning på det her rod.
Denne rækken ud, justerer omgående min tilfredshed med virksomheden, da de viser tegn på at ville løse problemerne. Såfremt alle problemer løses, vil jeg naturligvis justere yderligere
Opdatering den 27.04.25:
Efter en del snak frem og tilbage, mellem firmaet, og deres to underleverandører, har vi nu sammen gennemgået anlægget, og konklusionen er at anlægget som sådan fungerer, men styringen vil aldrig komme til at fungere sådan som jeg synes at jeg er blevet lovet det. Vi har derfor slukket for den kunstige intelligens, og overladt styringen til mig selv, hvilket har givet en helt fantastisk effekt.
Samlet set er jeg ikke helt tilfreds med at have købt en vare (AI-styring), der ikke lever op til det jeg føler man lovede mig, men samtidig fungerer resten som det skal. Da virksomheden går meget op i sine stjerner, og da jeg ikke er ude på hævntogt eller lignenende, har jeg accepteret at hæve bedømmelsen til 4 stjerner. Også fordi man rent faktisk har taget min kritik alvorligt, og arbejdet med problemet. Jeg kan ikke umiddelbart anbefale AI-styringen de forhandler, men de tager deres kunder seriøst.
Opdatering Maj 2025:
Gram Energi har nu fået foranstaltet, at AI-udbyderen har tilbudt mig pengene tilbage, fordi mit forbrug ikke passer med de standarder, der er i dag. De har samtidig fortalt mig, at der med baggrund i min anmeldelse, arbejdes på at forbedre systemet ud fra mine oplevelser, og vil derfor tilbyde mig at jeg kan komme tilbage senere, når nye opdateringer har optimeret til også at tilpasse sig mine særlige behov.
Det er en forhandler, der tager sine kunder seriøst, og derfor er der nu fuld plade i stjernebakken

22 March 2025
Gram energi - Varmepumper / Aircondition logo

Reply from Gram energi - Varmepumper / Aircondition

Hej Michael,
Nu hvor sagen er afsluttet vil jeg også gerne kommentere på dit indlæg.
Som du selv siger så køre solcelleanlægget 100% som det skal, det køre faktisk rigtigt godt og det har det gjort hele tiden, det som sagen omkring din utilfredshed drejer sig om er at du har nogen forventninger til hvordan Ai styring fungere som ikke stemmer overens med hvordan det i virkeligheden fungere.
Du vil gerne have at når strømmen er billig skal den bare købe strøm og lade dit batteri HELT op men det gør den ikke fordi den går ind og lager dit forbrug at kende og så køber den det som den ved du skal bruge og hvis den ser at solen vil lade noget af batteriet op når den tjekker vejrudsigten så køber den det mindre for at spare på cyklusserne på batteriet.
Ai styring fungere rigtig godt til langt de fleste som bare vil have det køre optimalt uden at skulle gøre noget selv, men vi to er blevet enige om at når du vil have det som du vil og du gerne vil bruge tiden på det er det nok bedst at du styre det manuelt.
Jeg er ked af at du har forstået det på en anden måde da jeg forklarede hvordan Ai fungere men jeg har på intet tidspunkt sagt andet end at Ai søger for at købe den strøm du skal bruge når det er billigst og lade batteriet op med hvis den kan se at solen ikke vil få ladet det nok op så man har billig strøm til de dyre timer.

Rated 5 out of 5 stars

Super flot tilbud og arbejde

Gram energi har været en fantastisk oplevelse fra jeg ringede om et tilbud og til aftale om opsætning, gik der nærmest kun tre uger. Super serviceminded og et flot og hurtigt stykke arbejde samt et super tilbud. Kan kun anbefales varm.
Vh. Susanne Rysgaard
Dronningmølle