Dorte Andersens Græske Specialitet er det bedste kvalitet i alle varerne . Oliven olie , rå oliven , krydderier,oliventræ skærebrætte og mere er meget fin kvalitet . Jeg synes hendes bjerg te smagte g... See more
Company replied
Jeg har i flere omgange handlet hos Græske Specialiteter og har hver gang haft en rigtig god oplevelse. Produkterne er af meget høj kvalitet – både olier, krydderier, oliventræsprodukter og øvrige m... See more
Company replied
Vi var på en rejse til Gythio med Dortes, fra Græske Specialiteter, kyndige vejledning. Alt fra hotel, til billeje, aktiviteter og lækre badestrande blev vi guidet til af Dorte, og vi havde en fantast... See more
Company replied
Vi har købte nogle lækre glasbrikker/drinksbrikker i oliventræ inklusive holder. Meget fine og dekorative og lækker kvalitet. Brikkerne er dog lidt til den lille side, så det er ikke til de store... See more
Company replied
Vi leverer gode økologiske og biodynamiske olivenolier til vores kunder i Danmark – og det har vi gjort med smil i 15 år. Siden 2008 har Dorte importeret græske specialiteter som oliven, olivenolie, nødder, krydderier og honning. Det har hun gjort med udgangspunkt i hendes store kærlighed til Grækenland, Græsk kultur og det græske køkken – samt ønsket om at kunne tilbyde gode naturlige fødevarer til danskerne.
No recent history of asking for reviews
Efter jeg har smagt den økologiske Jomfru Olivenolie, køber jeg ikke andet. Den smager vidunderligt og så elsker jeg historien bag og den langsomme måde, olien bliver produceret på. Faktisk er alt hvad jeg har smagt fra Græske Specialiteter bare lækkert. Og så er jeg også vild med køkkenredskaberne i Oliventræ, de er så smukke i mit køkken.

Reply from Græske Specialiteter
Super lækre oliven og nødder. For ikke at tale om oliven olien. Jeg vil gerne betale lidt mere når det er så godt.

Reply from Græske Specialiteter
Jeg har handlet mange gange hos Dorte. Hun har virkelig lækre varer - både olien, oliven, oliventræs redskaber, krydderier, urtete, m.m er alle af super kvalitet. Desuden har hun den hurtigste ekspedition. 👍🏻

Reply from Græske Specialiteter
Jeg har været kunde hos Græske Specialiteter over 8 år, og jeg vender altid tilbage. Hun har den absolut bedste olivenolie, honning og mange andre økologiske græske fødevarer i højeste kvalitet. Man kan virkelig smage forskellen, og jeg føler mig tryg ved, at det er ægte varer uden kompromis. Servicen er altid hjertelig og personlig ,man mærker hendes passion for kvalitet og kærlighed til Grækenland. Hvis jeg skal købe noget, hvor jeg ikke vil gå på kompromis, så er det altid her, jeg handler. Kan varmt anbefales!

Reply from Græske Specialiteter
Græske Specialiteter sælger den bedste olivenolie jeg har smagt. Økologisk, koldpresset og ekstra jomfru 💚💚💚 Oliventræsvarerne er mine favoritter i køkkenet. Jeg hælder kogende vand over dem, lader dem lufttørre, og så er de rene og klar til brug igen.
Altid super fin service 💚 Husk at smage deres valnøddekerner - MUMS 🤎🤎🤎