Wat spullen gekocht - goede prijs. Maar helaas maakt deze webshop gebruik van DPD en dan wil er wel eens wat kwijt raken of ze zeggen dat ze langs geweest zijn en er niet zijn geweest. Inmiddels wacht... See more
See what reviewers are saying
Veel keuze en goed advies maar vooral fantastische en snelle service. Ik mailde met een vraag over een onderdeel dat bij verzending waarschijnlijk afgebroken was. Binnen no time had ik antwoord en za... See more
Mooie golftas gekocht na een paar weken ging er een rits kapot en de stiknaden waren niet meer water dicht, Na foto's gestuurd te hebben gewoon een nieuwe tas gekregen. Dus service is top en vriende... See more
Company details
Information provided by various external sources
Golfdiscountstore is dé online Golf webshop met het ruimste assortiment golfsets, golftrolleys, golfballen en meer voor de beste prijzen!.
Contact info
Westerwerf 5A, 1911 JA, Uitgeest, Netherlands
- golfdiscountstore.nl
Zelfs na sluitingstijd werd ik…
Zelfs na sluitingstijd werd ik uitgebreid geholpen
Regelmatige gast
Regelmatige gast. Zo voel ik me hier. Goede voorlichting, heldere en duidelijke afspraken. Gewoon erg goed!
Heel aangename winkel
Heel aangename personnel, goed geholpen, mooi en groot assortiment, een aanrader!!
Dit is een top zaak!!
Dit is een top zaak!!
Geholpen door Stanley en dat is een genot! Gewoon normaal met humor en veel geduld geholpen
Echt een aanrader!
Goede winkel met uiteenlopende…
Goede winkel met uiteenlopende producten. Ik kreeg wél gewoon mijn spullen de volgende dag in huis!
Goeie ervaring met dit bedrijf
Goeie ervaring met dit bedrijf, bestel er al jaren.
Ik kreeg niet de juiste spullen…
Ik kreeg niet de juiste spullen geleverd. Na terugzending kreeg ik met excuus wel de goede spullen geleverd, maar men was te beroerd om mijn kost voor terugzending te vergoeden. De hele discount wad dus weg. Zeer slechte service dus.
Klik weg
Niet doen. Klik weg. Houd 1,5 meter van ze en was je handen stuk.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.