Jeg købte for nylig en maskine, der desværre holdt op med at virke. Jeg var lidt bekymret, men jeg kontaktede kundeservice, og de var fantastiske! De tog maskinen tilbage uden problemer og fik den r... See more
Company replied
Company replied
Fantastisk service og stort udvalg! Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos goldblades. Servicen var i top – hjælpsomt og imødekommende personale, der virkelig ved, hvad de taler om. De tog si... See more
Hentet en maskine på deres lager i Aarhus, hvor man havde mulighed for og prøve maskiner og få zero gapped sin maskine. De har de bedste priser på det danske markedet, kan klart anbefale goldblades !�... See more
Kvalitet, hurtig levering og god kommunikation - selv når tingene går lidt skævt (problemer med maskine). Man kan mærke, at folkene bag ved, hvad de laver – og de gør det med hjertet. Tak for en rigti... See more
No recent history of asking for reviews
Jeg modtog min pakke 2 dage efter bestillingen, ik nogle problemer overhovedet.
Fantastisk service samt udstyr.
Jeg har købt løbende derinde fra i snart 3 år, og har ingen problemer haft oplevet samt altid modtaget en enorm god service hos personalet.

Reply from Goldblades
Rigtig ærgeligt oplevelse med Goldblades.dk. Jeg er nu ved at returnere en trimmer 2. Gang, som ikke er blevet repareret ordentligt under første tur tilbage til webshoppen. Det er tydeligt, at der ikke er tjekket op på, om maskinen virker efter at den er blevet "repereret". Og ingen information undervejs i returforløbet, blot en fyr, der hedder Kalle, der skriver at det er "fikset".

Reply from Goldblades
Kort efter at jeg havde bestilt min ordre, modtog jeg en sms-besked, hvori de skrev, at det ene produkt desværre var udsolgt og jeg kunne vælge imellem to andre alternativer. Som et "plaster på såret" sendte de en gratis clipper olie med. Fem stjerner herfra!
Jeg bestilte en hårtrimmer hos goldblades.dk
Alt så fint ud og jeg fik den til en god pris, men var lidt skeptisk grundet de ingen anmeldelser havde hos trustpilot.
Men jeg tog alligevel chancen.
Samme dag som jeg bestilte modtager jeg en besked fra DAO om at pakken er indleveret.
Desværre går pakken i stå og ender med at være hos dao i 10 dage.
Jeg rykker flere gange hos DAO, som erkender det er deres fejl og da goldblades.dk også forsøger at få dao til at reagere sker der absolut intet.
Goldblades.dk sender mig derfor en ny pakke og så kan jeg hente den der kommer først frem og lade den anden blive sendt retur.
Goldblades har svaret meget hurtigt på kundeservice og gjort alt hvad de kunne for at jeg skulle være tilfreds.
Derfor får de 5 stjerner, da fejlen på ingen måde var deres, selvom situationen var træls.