Gokverliesterug Reviews

TrustScore 3 out of 5

Company details

1. Legal Services

Written by the company

Gokverliesterug.nl is een Nederlandse belangenorganisatie, is in het leven geroepen om de rechten van consumenten te beschermen tegenover buitenlandse gokaanbieders die illegaal op de Nederlandse markt actief zijn geweest. Wij doen dit door middel van een collectieve rechtszaak, wat consumenten kan helpen om als groep een rechtszaak te voeren tegen grote buitenlandse partijen (met vaak veel diepere zakken). Gokverliesterug.nl heeft het gespecialiseerde advocatenkantoor Finch Dispute Resolution aangesteld om de collectieve rechtszaak namens deelnemende online gokkers te voeren. Finch is een gespecialiseerd Nederlands advocatenkantoor dat veel ervaring heeft met (succesvol afgeronde) collectieve rechtszaken.

Contact info

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

In 2021 zag het er per uitspraken goed…

In 2021 zag het er per uitspraken goed uit voor spelers om hun geld terug te kunnen krijgen van illegale online casinos maar de laatste uitspraken van 2025 voorspellen niet veel goeds de illegale online casinos worden opeens beschermd en de situatie is omgedraaid. Natuurlijk scharen de illegale online casinos zich achter deze uitspraken. Over gokverlies ben ik verder positief, maar ook hun kunnen er niks aan doen dat het tij opeens lijkt te keren naar de illegale online casino's en waarom? Het slaat nergens op dat wij ons geld niet terug kunnen krijgen van deze casino's die illegaal kansspelen hebben aangeboden voor 1 oktober 2021.

5 May 2026

Geen resultaat

Ik ben ook al jaren aan het wachten en ik hoor maar niks zelfs geen update oid, er staat al minstens 1 jaar dat ze mijn documenten nog steeds aan het controleren zijn ...ik zie steeds hetzelfde antwoord terugkomen in de reviews van begin 2025 'wachten op hoge raad ' nu is het april 2026 zullen ze nu nog steeds met datzelde antwoord komen?

11 April 2026
Rated 3 out of 5 stars

Stop met zeiken

Leuk dat iedereen gaat zeuren over geld waar ze zelf te dom mee zijn geweest om te verliezen. Je was het geld al kwijt, en krijgt nu misschien een nieuwe kans. Wat maakt het dan uit dat het net wat langer duurt? Dit alleen maar zodat het geld wat terugverdiend wordt zo weer in de gokkast geslingerd kan worden👍🏿.
Niet op een ander lopen zeiken die je probeert te helpen omdat je zelf zo dom bent geweest

20 October 2025

Ze doen niets!

Inmiddels al een jaar bezig en er staat een claim van meer dan €2000 open maar er gebeurt precies niets. Elke keer krijg je een standaard bericht terug met 'rechtzaak is uitgesteld.' Het is een grote onzin en ze proberen alleen je gegevens te krijgen. Ik heb inmiddels een klacht gestuurd naar oa radar om dit uit te zoeken. Ze houden je aan lijntje en ze doen helemaal niets. Ik heb spijt mijn gegevens te hebben gedeeld.
Uitkomst van klacht volgt nog.
Stuur je gegevens niet naar deze site toe! Ze doen echt helemaal niets. Hopelijk worden ze snel onder handen genomen door oplichting.

1 October 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ik ben nu 8 maanden verder met…

Ik ben nu 8 maanden verder met gokverliesterug, en ben mijn vertrouwen helemaal kwijt in hun , ik ben maar een nummer voor hun , heb zoveel mails gestuurd om te vragen alleen naar een berekening van mijn verliezen want heb zoveel tijd en moeite genomen om alle benodigde informatie te verzamelen en op te sturen naar hun maar zonder resultaat ,

Wat ik vraag is alleen een berekening wat zij niet kunnen geven en het is al 8 maanden geleden , laat staan hoe lang het juridische traject kan gaan duren als ze niet eens normaal een berekening kunnen maken van jou verliezen , ik zou 3x nadenken voordat je in zee gaat met deze instantie want zo zie ik hun nu als een instantie die je laat wachten in het ongewis zoals al die spelaanbieders doen, ze hebben niet eens een normale telefoonnummer om ze te kunnen bereiken.

1 November 2024

Onprofessioneel

Onprofessioneel: Er is veel heen en weer gemaild zonder enig resultaat. Ze kunnen nooit iets mededelen over de status. Case loopt al een half jaar en nooit wat vernomen.

28 April 2025
Gokverliesterug logo

Reply from Gokverliesterug

Bedankt voor uw bericht. We begrijpen uw frustratie volledig – en zouden graag sneller duidelijkheid willen geven.

Helaas wachten we op dit moment op een uitspraak van de Hoge Raad over de situatie rondom de illegale online casino’s en de mogelijke terugbetalingen. Toen wij dit initiatief startten, was de verwachting dat er in januari al duidelijkheid zou zijn. Helaas heeft de Hoge Raad de uitspraak sindsdien meerdere keren uitgesteld.

Dit zorgt begrijpelijkerwijs voor onzekerheid en maakt het voor ons lastig om een concrete statusupdate te geven. We blijven de situatie nauwgezet volgen en doen ons best om iedereen zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Daarom hebben we ook een uitgebreid supportteam klaarstaan om al uw vragen te beantwoorden en u waar mogelijk verder te helpen.

Nogmaals dank voor uw geduld en betrokkenheid.

Rated 1 out of 5 stars

Ze proberen in me email te komen voor meer gegevens!

Ze proberen in me email te komen voor meer gegevens.
Ik was me aan het aanmelden maar ondertussen las ik meerdere slechte reviews van gokverliesterug dus ik ben gestopt met aanmelden. Ook ontvang ik meerdere emails om me verder aan te melden en akkoord te gaan wat ik dus niet ga doen. En dat ik moet inloggen op hun website met hoop dat ik het zelfde wachtwoord aanmaak. Ik zou verder niet kunnen bedenken wie anders mijn email nodig heeft.

13 April 2025
Gokverliesterug logo

Reply from Gokverliesterug

Bedankt voor uw bericht.
Het spijt ons te horen dat u zorgen heeft over ons proces. We willen graag benadrukken dat Gokverliesterug.nl een legitieme belangenorganisatie is die tienduizenden mensen helpt bij het terugvorderen van hun gokverliezen.

Tijdens de registratie vragen wij uitsluitend om de gegevens die strikt noodzakelijk zijn om u juridisch te kunnen vertegenwoordigen. Uw privacy en de veiligheid van uw gegevens staan bij ons voorop. Daarom werken wij zonder wachtwoorden en kunt u eenvoudig en veilig inloggen via uw e-mailadres.

Mocht u vragen of zorgen hebben over ons proces of over de manier waarop wij met gegevens omgaan, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ook onze privacyverklaring raadplegen, waarin al uw rechten als deelnemer duidelijk worden toegelicht.

The Trustpilot Experience

Take a closer look