Jeg modtog en sav i forbindelse med et abonnement. Kvaliteten af produktet er elendig (kan købes billigt på Ali Baba) og kundeservice svarer ikke. Da jeg skrev en kommentar på Facebook, hvor jeg igen... See more
Company replied
Elsker at modtage magasinet eller gå online og kigge...Selv når jeg ikke leder efter præcis vejledning elsker jeg at få inspiration til kommende projekter. En masse nyttig viden og let forståelige... See more
Company replied
De er nogle forbandede svindlere. Har opsagt abbonoment og fik accept tilbage på mail. Flytter så og tænker ikke videre over noget...nu ca 6 dr siden sidder jeg med inkasso regning på udbetalte re... See more
Company replied
Denne anmeldelse er alene om opsigelse processen. Det burde være muligt at opsige direkte i ens kontrolpanel, men det er udliciteret. Derpå skal man finde sit abonnementsnummer og matche med sit postn... See more
Company replied
GØR DET SELV - Danmarks eneste professionelle gør det selv-magasin. Alle projekter er udført af fagfolk og har tydelige trin for trin-anvisninger, tegninger og materialelister, så du er sikker på at opnå et godt resultat.
Denmark
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Jeg ringede ind hos gør det selv og optage mit abonnement for flere måneder Men de blev ved med at sende mig blade og vil nu have betaling Jeg ringer ind og får fat i en flink kvinde der desværre ikke kan hjælpe mig så nu skal jeg betale for deres fejl Sørg altid for at få en bekræftelse og tegn aldrig abonnement her

Reply from Gør Det Selv
Jeg var lige igang med at tilmelde mig. Før jeg gjord det skulle jeg lige herinde of læse lidt om folks oplevelse med tilmelding og afmelding og betingelserne som nogen har skrevet her. Det skramte mig lidt. Jeg håber at virksomheden gør noget ved det. Vender måske tilbage når de rettet op og der kommer flere stjerner fra kunderne.

Reply from Gør Det Selv
Rigtigt skod firma. Sidste gang man bestilte en velkomst pakke. Kom den ikke. Så afbestille deres blad. Den her gang brokkede jeg mig men igen for man bare en eller anden dum kommentar fra en eller anden inkompetent medarbejder. Lad vær med at købe deres skidt.

Reply from Gør Det Selv
Synes simpelthen det er for bøvlet at finde ud af hvordan man kommer ud af jeres abonnements mølle.

Reply from Gør Det Selv
Nej Tak til Gør det selv og co. Kritik ? I gør det bevist svært for jeres kunder at afmelde medlemskab. Det er tydeligt i gør det bevist og besværligt for jeres kunder at orientere sig ift. medlemskab,, Shame on you 2024 :(
Når man så endelig finder den formular så virker den ikke,, Kontakt kundeservice via Telefon (Du er nu nummer 71 i køen ) Det er totalt til grin og fuldstændig uacceptabelt.

Reply from Gør Det Selv
Hej jeg har været abonnent på gør det selv og fik en gave, et wifi endoskope kamera.
Desværre har jeg først skulle bruge det efter næsten 4 år og det virker ikke. Kundeservice kan ingenting og de ved intet om de produktet de har som velkomstgaver, det virker som billig Kina bras.
Jeg gider ikke spilde min tid på bras og amatører.
Vh Lars

Reply from Gør Det Selv
Jeg har opretter et abonnement på GDS til 9 kr. for 2 måneder. Jeg modtog ingen ordrebekræftelse og regnede derfor ikke, at min mobilepay på 9 kr var gået igennem. Derfor gentog jeg proceduren. Og jeg modtog herefter en ordrebekræftelse. Efter et par dage, kontakter jeg GDS, via mail men får intet svar fra dem. Jeg kontakter dem igen igen, og nu har de åbenbart opsagt mit abonnement. Fordi at jeg bad,dem returnere 9 kr. for nu var begge betalinger åbenbart gået igennem til dem. Jeg bad blot om de 9 kr. som jeg har betalt for meget, fordi at deres betalingsside ikke fungerede optimalt, og samtidig ønsker jeg at opsige abonnementet, når de to første måneder var gået. Det virker som en stor rodebutik hos deres kundeservice.

Reply from Gør Det Selv
Jeg synes Gør Det Selv er et godt og informativt blad, der giver mange gode og brugbare ideer videre.

Reply from Gør Det Selv
Nærmest umuligt at opsige abonnement, og så får de det ikke lige registreret, så derfor skal man så betale for en ekstra måned

Reply from Gør Det Selv
Jeg synes ideen om gør det selv er fantastisk. Desværre støder jeg for ofte på at der ikke findes artikler om ting, jeg har brug for.
Så om jeg beholder abonnementet, det ved jeg ikke endnu.

Reply from Gør Det Selv
Jeg kan ikke forstå at det er “lovligt” at gøre det så svært at opsige abonnement igen.
Det kræver 5-6 gange “ja, jeg vil gerne opsige mit abonnement, før det er godkendt.
Det er usmageligt!

Reply from Gør Det Selv
Kan følge forskellige projekter på nært hold, samt selv bestemme tempoet

Reply from Gør Det Selv
Fup og bedrageri. Jeg snakker med en sælger om at betale nogle penge for 3 magasiner og få en gave. Nu 1 år efter viser det siger at jeg har betalt for noget wype selvom jeg opsagde gørdetselv. Jeg fik ikke at vide at dette ville blive oprettet og min gave kom aldrig. Ringe kundeservice. De lokker mes alt men du får ingenting.

Godt blad til god pris.
Bruger rigtig mange ting fra bladet som husejer og hobbysnedker mm.

Reply from Gør Det Selv
Selve produktet var fint, problemet er når du skal opsige..
Det rene bondefangeri, hvis ikke du er it uddannet bliver det SVÆRT at opsige..

Reply from Gør Det Selv
Man kan næsten altid finde en anvisning og beskrivelse på et byggeprojekt

Reply from Gør Det Selv
Elsker at nørde forskellige værktøjer og håndværk. Mesterlære i alle håndværk.