Jeg modtog hurtigt min bestilling. Pakken var sikret på bedste vis, og var meget sirligt pakket ind. 😊 Jeg er meget tilfreds med min bestilling, og det er ikke sidste gang jeg bestiller hos Godebak... See more
See what reviewers are saying
Fin hjemmeside Nemt at finde produkter, dejligt at kunne betale med MobilePay. Bestilte fredag og varerne kom tirsdag. Anmelder produkterne senere, da jeg endnu ikke ved, om de ændrer noget/virker
Company replied
Olien giver både min hest og hund en rigtig god pels. Begge for også tang som de spiser uden problemer Kan kun anbefale produkteterne
Jeg har brugt only good hores produkter i 1,5 måned nu. Min vallak har altid haft problemer med efterløb om vinteren, men i år havde han også meget løs afføring. Jeg var lidt skeptisk, da jeg først l... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Vi ser det som vores mission at sælge det bedste produkterne til din hests fordøjelsessystem som findes på markedet samt sprede viden (baseret på forskning) som findes om GODE bakterier samt mave- og tarmsystemets indflydelse på dit dyrs velvære.
Skyttehusvej 4, 8464, Galten, Denmark
- Kundesupport@godebakterier.dk
- godebakterier.dk
Kan kun anbefale alle at prøve den her…
Kan kun anbefale alle at prøve den her spray EM SkinCare
Har brugt den 10 dage (5 gange) på min multi-allergi hund, og der er tydelig bedring😊.
Hans hud var meget betændt og rød, allerede nu er den fin og hel.
Så vi forsætter helt sikkert 😊👍

Reply from Godebakterier
Bare helt fantastisk gennemført service…
Bare helt fantastisk gennemført service og kvalitet. At man bruger tid på at finde ud af om ens kunder, og nye handlende har fået fat i det rigtige de skal bruge. Top karakter
Altid super service
Altid super service, lynhurtigt hjælp og deres produkt virker. Har virkelig gode erfaringer med at bruge Onlygoodhorse, det har hjulpet flere af mine heste og føl siden jeg hørte om det for et par år siden.
Hurtig ekspedition
Lynhurtigt svar, og jeg kunne hente mit køb, nærmest med det samme👍🏻😁

Reply from Godebakterier
Jeg bestilte på hjemmesiden en søndag, og samme dag fik jeg en besked om at der efterfølgende var 20% på netop det jeg havde bestilt, hvorfor de regulerede beløbet der blev trukket fra mig. 2 dage efter havde jeg varen.
Super service 👍

Reply from Godebakterier
For 4 år siden købte jeg en…
For 4 år siden købte jeg en varmblod/fuldblodspinto på 7 år. Hesten blev leveret af tidligere ejer og synet, der ventede mig, da bagklappen på traileren blev åbnet, glemmer jeg aldrig. Der var ganske enkelt afføring over det hele. Hestens tykke hale var lavet om til dreadlocks af afføring, bagbenene var smurt ind og det samme var traileren. Jeg tænkte dengang, at der var fordi hesten var nervøs pga kørsel. Det skulle vise sig de efterfølgende år ikke at være tilfældet.
De næste 3½ år var en lang sej kamp. Efterløb, våde prutter og kokasser ... og min utrolig dårlig samvittighed overfor min stakkels hest, som åbenlyst ikke havde det godt i sin mave. Jeg startede fra en anden af. Ingen wrap - kun tørt godt hø. Ingen stivelse. Loppefrøskaller og ca 20 forskellige "vidunder"-midler fik jeg prøvet fra diverse forhandleres konsulenter, der i hvert fald havde løsningen til min hest. Kikkertundersøgelse i maven for mavesår, prøver af klatter til undersøgelse for bakterier, skrap antibiotikakur for at slå (syg) tarmflora ihjel og derefter opbygning med fæses fra en sund hest. Alt samme uden eller kun med ganske kortvarig effekt.
Jeg opdagede tilfældigt, at Zoolac havde god effekt. Den bedste effekt af alt, jeg har prøvet. Jeg antog at de meget store mængder af mælkesyrebakterier var årsagen. Jeg gik på jagt og fandt jeres produkt Onlygoodhorse. Jeg købte en lille pakke til afprøvning. Min hest spiste det med velbehag og effekten var overraskende god. Jeg købte derefter en megapakke med 200 doser i, som vi nu har brugt siden 1/12 2022. Og HURRAAAA!!!!! Endelig har jeg fundet løsningen. Efter snart 4 måneder med 2 doseringer dagligt, kan jeg sige, at jeg har fundet løsningen. Min hest har ikke længere efterløb ned af sine bagben, en hale der er klistret og der er ikke længere eksplosive afføringer med meget tynd gødning. Min hests trivsel er i den grad højnet!!
En kæmpe tak for Onlygoodhorse!!!
Altid en 5-stjernes oplevelse
Altid en 5-stjernes oplevelse. Lyn hurtig levering og god service ved spørgsmål.

Reply from Godebakterier
Gode service og hurtig levering
Gode service og hurtig levering. Informerende mail da der var forsinkelse.
Leveret dagen før lovet.

Reply from Godebakterier
Altid hurtig levering og hvis ikke
Altid hurtig levering og hvis ikke , gives der besked herom.
Kan altid kontakte firmaet med spørgsmål 👍🏼

Reply from Godebakterier
Gør mirakler for min hest!
Jeg har fornylig opdaget OnlyGoodHorse og det har reddet min akut syge hests mave. Vi har før prøvet nærmest alt tilskud for at hjælpe hendes mave til balance, men uden held. Jeg er SÅ lykkelig for at jeg fandt dette produkt. Min hest tåler ikke det smertestillende, som hun skal have lige nu for akut laminitis, men hun får en voldsom og livstruende diarre af medicinen, og bliver derfor endnu mere syg. Men OnlyGoodHorse, har simpelthen gjort (fra første dag), at hun nu afleverer fine små hestepærer og ingen dårlig mave! Jeg er så lettet og glad. Det her pulver har reddet min hest, så hun står op i dag. Derfor kan jeg på det kraftigste anbefale produktet og vil bruge det fremover fast. Fantastisk effekt. TAK! Kh Tine
God kundeservice
God kundeservice, hurtig levering. Gode bakterier brugt efter penicillin behandling, og umiddelbart er jeg tilfreds med effekten, som jo kan være lidt svær at måle.
Ingen ændring eller bedring desværre
Hurtig levering og rimeligt nemt at finde rundt på hjemmesiden. Produktet er lige til den dyre side, og der var desværre ingen ændring for min hoppe, trods jeg har fulgt firmaets anbefaling ift dobbelt dosis i opstart.

Reply from Godebakterier
Virkelig godt produkt og god…
Virkelig godt produkt og god service/rådgivning på mail.
Mit føl har døjet en del med dårlig mave i perioder. Efter opstart på godebakterier, har hun stort set haft almindelig afføring og kun en sjælden gang lidt efterløb.
God rådgivning ved køb af produkt :-)
God rådgivning ved køb af produkt :-)
Produktet havde effekt, desværre var det ikke 100% løsningen på lige den problematik min hest havde.
Kanongode produkter og super hurtig…
Kanongode produkter og super hurtig levering 👍
God vejledning og hurtigt svar på mail