Glowstudio Reviews 199

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

En skøn og afslappende atmosfære hos GlowStudio, hvor man straks føler sig i trygge hænder. Karina er yderst kompetent og professionel, og behandlingen var både behagelig og effektiv. Jeg kan kun give... See more

Rated 5 out of 5 stars

Aalborgs bedste kosmetolog. Hos Carina bliver du forkælet på en helt unik måde. Hun er så omsorgsfuld og dygtig. Hun laver fantastiske ansigtsbehandlinger tilpasset din hud og så bliver du ekstra fork... See more

Rated 5 out of 5 stars

Glow Studio fået som altid mine varmeste anbefalinger. Det bedste sted til alle slags skønhedsbehandlinger. Om du leder efter det rigtige sted til ansigtsbehandlinger, lash lift, brow lift, voks eller... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Verdens bedste sted! Så dybt proffesionelle og ligegyldigt om du skal vokses eller have ansigtsbehandling går du derfra med følelsen af total forkælelse! Udover det har Carina og co et alt for lækk... See more

1. Beauty Salon
  2. Butcher Shop Deli
  3. Hair Product Store
  4. Skin Care Clinic

Written by the company

Glow Studio er din skønhedssalon - også online. Vi tror på at skønhed er for alle, og hos os finder du altid gode råd, gode priser og store smil! Vi fylder jævnligt vores webshop med lækre nyheder, vilde tilbud og ikke mindst med produkter som du kan stole på. Hos os er alting testet på egen hud og krop, så skulle du have spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar på de sociale medier, med et smil, et godt råd, tips og tricks. Vores brands er primært skandinaviske, men den seneste tid har vi udvidet sortimentet efter efterspørgslen og trends, som i tiden peger mod k-beauty. Hjemmesiden huser både produkter til hår, krop, gane, ansigt og sjæl, så der er også rig mulighed for at finde en lille værtindegave eller fødselsdagsgaven til en som aldrig ønsker sig noget. Hvad end du mangler hårpleje, makeup, hudpleje, lækkerier eller forkælelse, så er vi sikker på at glowstudio.dk gemmer på et godt bud til lige præcis dit behov. Og er du, ligesom os, VILD med sheetmasker, så finder du altid et bredt udvalg af disse på webshoppen. Velkommen indenfor - vi ser frem til at sende skønhed afsted til dig.

4.9

3-star
2-star
1-star

Fantastisk lille cremebiks

Fantastisk lille cremebiks, med gode produkter og skønne mennesker.

1 June 2023

Reply from Glowstudio

1000 tak fordi du tog dig tid til at skrive så skøn en anmeldelse Stine, og tak for de 5 stjerner <3

Rated 5 out of 5 stars

Pigerne ved Glow er mega dygtige!

Pigerne ved Glow er søde, dygtige og lynhurtige!
Både ved bestilte varer på nettet og behandlinger. Jeg har kørt et forløb med ansigtsbehandlinger for bedre hud, og min hud føles for første gang i mange år blød og lækker! Så tak for jer ♥️

24 April 2023

Reply from Glowstudio

Ej hvor er det dejligt at høre at du mærker gode resultater Gitte <3 Tak for den store ros!

Rated 5 out of 5 stars

God pris & hurtig levering :)

God pris - hurtig levering & en personlig hilsen med pakken 😀 Vil klart handle der igen samt anbefale dem

28 April 2023

Reply from Glowstudio

1000 tak for din anbefaling Natacha - ha' en skøn dag :-)

Dejligt sted at komme

Dejligt sted at komme. Smilende og sltid god service, når man køber via deres shop🥰

25 April 2023

Reply from Glowstudio

Tak for din dejlige anmeldelse Jette :-)

Dejlig hurtig levering

Dejlig hurtig levering, indeni pakken var der skrevet en lille håndskrevet personlig hilsen. En rigtig god service.

27 April 2023

Reply from Glowstudio

1000 tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse - og tak for alle stjernerne Majbritt :-)

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering, personlig hilsen i pakken. Flot service

5 April 2023

Reply from Glowstudio

Stort tak for din anmeldelse Jesper :-)

Humoristisk og god service

Jeg bestilte blot en enkelt læbestift, som endda var på tilbud. Fik en humoristisk besked da min pakke var afsendt, og da jeg modtog pakken var der både et stykke chokolade og en prøve på natcreme i pakken. Både besked og ekstra service var en super god og uventet oplevelse. Kan give mine varmeste anbefalinger til Glow Studio, og det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg handler hos jer :-)

25 March 2023

Af hjertet tak for stjernerne og din dejlige anmeldelse Mette! <3

Varmeste anbefaling

Hurtig ekspedition, lækre produkter, fin indpakning og personlig hilsen fra sælger, som giver et smil på læberne

15 March 2023

1000 tak for den skønne anmeldelse Louise :-D

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte en læbestift den giver…

Jeg bestilte en læbestift den giver dine læber en naturlig glød den var på tilbud et seriøst godt tilbud :) også fik man et rigtig sødt kort som var skrevet i hånden meget personligt og en lille chokolade 🍫 jeg vil give dem den varmeste anbefalingen i sætter virkelig pris på jeres kunder os selvom man kun køber for et lille beløb det er ikke sidste gang jeg har bestilt produkter hos jer

10 March 2023

Reply from Glowstudio

Af hjertet tak for din dejlige anmeldelse Maria Oline - og skønt at du er glad for læbestiften :-D

Rated 5 out of 5 stars

Lækker produkter og hurtig levering…

Lækker produkter og hurtig levering selv når de har kørt kampagner /rabater.
Flot indpakning der får en til at føle sig som noget særligt når man åbner pakken med et personligt håndskrevet kort og lækker prøver.

2 March 2023

Reply from Glowstudio

Af hjertet tak for stjernerne Lis - skøn dag til dig :-)

Rated 5 out of 5 stars

Altid super service hos de søde glow-piger

Jeg er altid super tilfreds med at handle med Glow-pigerne 🤩. Altid hurtig levering, en sød hilsen og lidt lækkert i vareprøve. Og er man i tvivl omkring hvilke produkter man skal vælge, så er de altid hurtige og søde til at hjælpe ♥️. De varmeste anbefalinger herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.
Mvh Karina

12 February 2023

Tak for din varme anbefaling Karina, det betyder mere end du aner <3

…….,

Super søde og god service

5 February 2023

Af hjertet tak Sophie!

Søde opdateringer undervejs🤩

Super hurtig levering og søde beskeder / opdateringer undervejs.
Fin indpakning med lidt sødt og en lille prøve samt brugsvejledning til produkt.
Mega tilfreds og det samme blev min mor.
Ikke sidste handel og har givet link videre❤️

1 February 2023

Reply from Glowstudio

Ih hvor det varmer vores hjerter Rina - og hvor er det dejligt at din mor også blev glad! <3 I er altid mere end velkomne på Glowstudio.dk

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering og lækre produkter

Havde bestilt en masse lækre ting på jeres hjemmeside. De kom super hurtigt og så var der en personlig hilsen med i pakken - det kan altså noget:)

23 January 2023

Tak Maria, hvor er vi glade for at du kunne lide pakken <3

Rated 5 out of 5 stars

En super go handel 😊 lækre ting

En super go handel 😊 lækre ting, hurtig levering 😊
Ikke en finger at sætte på noget 😊😊😊

16 January 2023

Af hjertet tak for de fem stjerner, Louise <3