Fantastisk oplevelse med RC Fodbold, sjovt andreledes, og alle kan være med. der var masser af grin og kæmpe glade over en 1-0 sejer efter forlænget spille tid, og en kampe indsats af indehaver der ve... See more
Company replied
Virkelig sjov oplevelse - alle burde tage en tur i pitten og køre motorcross i Give hos de to brødre.
Company replied
Vi holdte polterabend for en kammerat. Super god hjælp ved “bestilling” God afvikling af dagen - fede aktiviteter Og i et særligt tilfælde fik vi lov at være efter “lukke-tid” for at spise og d... See more
Company replied
Teambuilding, Polterabend og fællesskab Prøv Pitbike (motocross) , Bow Combat, tømmerflådebygning, stokkekamp og meget mere. Vores aktiviteter sikre en fantastisk dag fyldt med action, sjov og fællesskab.
Hedegårdvej 27 7323 Give, 7323, Sabine Jensen, Denmark

Reply from Give action & event
Super arrangement med dirt bike og bowcombat

Reply from Give action & event
Et virkelig godt sted med gode faciliteter og virkelig imødekommende personale som instruerede os så alle forstod.
Tak for en MEGA fed oplevelse - det gør vi gerne igen.

Reply from Give action & event
Kan varmt anbefales. Vi havde en sjov og kanon polterabend, hvor vi startede hos Give action og event, lørdag d.17. aug. 2024. Godt sammensat arrangement og nogle fantastiske værter, som ikke gør tingene for kompliceret. Der var tid til både snak og hygge undervejs, mellem aktiviteterne.

Reply from Give action & event
Tusind tak for den fantastiske event i Give. Det var en uforglemmelig dag fyldt med action og spænding! Jeres team var yderst professionelle, og alt var perfekt organiseret. Aktiviteterne var spektakulære og fik virkelig adrenalinen til at pumpe.
Jeg har fået mange nye kontakter og værdifulde oplevelser, og jeg kan varmt anbefale Give Action & Event til alle, der søger en dag fyldt med action og uforglemmelige minder. Tak for en vidunderlig dag – jeg ser frem til flere fremtidige arrangementer

Reply from Give action & event
Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Give Action & Event! Det hele var virkelig godt arrangeret, og personalet var utroligt venlige og hjælpsomme. Det var tydeligt, at de virkelig brænder for det, de laver, og det smittede af på hele oplevelsen.
Aktiviteterne var sjove og godt planlagte.Det var også dejligt at se, hvor godt de havde tænkt på sikkerheden, så vi kunne slappe af og nyde det hele uden bekymringer.
Alt i alt kan jeg kun varmt anbefale Give action og event. Det er et sted, hvor man virkelig føler sig velkommen, og hvor man får en oplevelse ud over det sædvanlige. Vi kommer helt sikkert tilbage!

Reply from Give action & event
Vi havde en super sjov dag med massere af action, og god instruktion så alle kan være med, helt klar besøg værd

Reply from Give action & event
Skide sjovt, god introduktion, gode maskiner og alle kan sgu være med 👍🏼😉

Reply from Give action & event
Klasse arrangement. Og virkelig godt personale. Mega sjove og professionelle på samme tid.

Reply from Give action & event
Vi bruge 5 timer derude til polterabend. Det var helt genialt, vi havde det så sjovt. Alt godt

Reply from Give action & event
Vi var seks gutter der skulle køre på dirt bikes og spille bow combat.
Det var vildt sjovt og alle pengene værd, super god service og søde mennesker!
En god dag.

Reply from Give action & event
Mega fed oplevelse! Gode og engageret instruktører, det kan anbefales.

Reply from Give action & event
Alle pengene værd, virkelig et fedt sted at have et arrengement. Kun varme anbefalinger her fra.

Reply from Give action & event
Mega fedt sted med ‘højt til loftet’.
Mange gode og sjove aktiviteter hvor alle kan være med. Kan helt sikkert anbefales .

Reply from Give action & event
Super fedt sted med masse sjove event - ikke sidste gang vi har været der!

Reply from Give action & event
Skønt sted☀️👍 sjovt med de små mini crossere😂

Reply from Give action & event
Mega fedt sted hvor man for noget for pengene.
Der er en rigtig god undervisning så man føler sig tryg når skal gives gas.
Meget flexibel pakke man selv kan samme sætte.