Rigtig godt forløb. Man kommer omkring mange dele af et vægttab: det mentale, hjælpsomme strukturer, vaner, info om kost etc. Der er mange gode øvelser og hjælpsomme formuleringer og tips undervejs.... See more
Company replied
Rigtig godt forløb på Vægtvinder som har hjulpet mig til et varigt vægttab. Gitte er fagligt super dygtig og kompetent, der er evidens bag hendes undervisning og de teorier hun bruger. Hun er opdatere... See more
Company replied
Gode forklaringer af forskellige emner og teori bag. Gitte holder et fint tempo undervejs så det ikke bliver for langtrukken. Især anden halvdel blev relevant for mig, når der skal ses fremad.
Company replied
Jeg havde mistet troen på at kunne tabe mig og få det bedre fysisk og mentalt i perimenopausen og jeg var da også lidt skeptisk da jeg meldte mig på vægtvinder forløbet. Men det er det bedste jeg har... See more
Company replied
Gitte Boesen hjælper kvinder i og omkring overgangsalderen med at opnå varigt vægttab gennem kurser, forløb og 1:1 rådgivning, som tilbydes både online og i vægttabsklinikken i Aarup nær Odense. Med en solid uddannelsesmæssig baggrund, herunder en MPH i kvinders sundhed og speciale i overgangsalderen, har Gitte i mere end 10 år hjulpet kvinder landet over med at tabe sig på en sund, hensigtsmæssig og holdbar måde.
Møllebakken 48, 5560, Aarup, Denmark
No history of asking for reviews
Gitte er rigtig dygtig. Hun er indsigtsfuld, og en yderst behagelig person. Man føler sig tryg, og bliver rigtig godt hjulpet. Jeg har prøvet mange forløb, men det her, er det eneste, hvor jeg virkelig føler at jeg, udover gruppe aktiviteterne, er blevet forstået og hjulpet som enkeltperson, på de punkter der var vigtige for mig. Hun er god til at give den enkelte de redskaber man skal bruge. Jeg må indrømme jeg var skeptisk i starten, og havde tanken, om jeg nu igen havde meldt til noget der ikke hjalp mig alligevel. Men alle mine tanker er blevet gjort til skamme. Kan kun give Gitte de aller bedste anbefalinger.
Jeg havde bøvlet med min vægt i 26 år og rent yoyo, det var jeg rigtig træt af og ville gerne noget andet end kun vægttab og derefter tage på. Jeg manglede noget mere og da Gitte er vanecoach valgte jeg hende til en helhedsindsats. Gitte er fantastisk og møder dig, der hvor du er i forhold til vægt og vaner, ingen fordømmelse mht. til startvægt. Gitte kommer med råd og vejledning under forløbet. Jeg har kunnet ringe eller skrive til hende, når jeg havde behov for det under forløbet. Jeg kan klart anbefale Gitte.
Kærlig hilsen Bitten
Gitte har en bred viden om ernæring, sundhed og motion. Hun tager udgangspunkt i den enkelte kvinde. Hver person får en tilpasset individuel vejledning. Gitte lytter og dømmer ikke. Hun forstå at gære det simpelt - så det virker
Jeg oplevede Gitte Boesen have en saglig og meget konstruktiv tilgang til de problematikker, jeg præsenterede hende for. Der var en målrettethed i forhold til at give mig noget brugbart med fra samtalen. Hun siger det, man skulle have fået at vide for mange år siden.
Så er jeg igen i gang med trænings universet. Gitte , for pokker. Det er SÅ godt , alt det du der har lagt ind. Håber det bliver. Du skaber for Mig glæde med det. Og mit mål for resten af 2022 er nu blevet at gå tiere ind og tage et program. Så please lad det blive. Det er ærgeligt for dem der vil bruge det og synd for alt den dejlige energi du har lagt i det ❤️
Hvor er det dejligt at høre et "vægttabs-menneske", der ikke kommer med løftede pegefingre, og hvor intet er forbudt. Jeg har for nylig været 8 dage på Gran Canaria. Jeg har både spist is og drukket både vin og Irish coffee - bare ikke hver dag. Skønt, at motion ikke indgår som et must i programmet, det kan man så altid selv fylde på, hvis man vil. Gitte - tak for dig.

Reply from Gitte Boesen
Har i dag været til samtale med Gitte. Det var en god oplevelse, med gode input. Jeg er trofast følger af tirsdags live, der kommer mange “guldkorn” 🤗
Jeg har nu trænet med Gitte siden første nedlukning. Og med 2 diskusprolapser har jeg mange gange forsøgt at træne og altid endt med flere smerter. Men ved at følge Gitte kan jeg nu træne hver dag. Og kan klart mærke at det gør virkelig godt! God blandet træning, kondition, styrketræning og mobilitet. Og man kommer gennem hele kroppen. Klart min bedste anbefaling!!

Reply from Gitte Boesen
Gitte er en fantastisk vejleder i kost og motion.Du kan være sikker på at møde en kvinde der taler et let forståeligt sprog og giver super vejledning uanset om du er begynder eller øvet.

Reply from Gitte Boesen
Personligt og hjertevarmt vægttabsforløb. Du får redskaber der støtter dig i vægttab lige der hvor du er i dit liv. Det har ændret mit mind set. Hvor jeg før oplevede at løbe panden mod, ser jeg nu nye stier der hjælper mig på vej med mit vægttab. Jeg har på Vægtvinderforløbet tabt mig 6 kg. - jeg er MEGET tilfreds.

Reply from Gitte Boesen
Før corona havde jeg et forløb hos Gitte, corona stoppede det desværre.
Mit forløb hos Gitte, var helt fantastisk, da jeg fik styr på kostvaner og træning.
Gitte er rigtig god til at lytte til ens behov, men samtidig også god til at presse en, når hun kan se der er mere at give af (træningen).
Jeg savner i hvertfald mit forløb hos Gitte og håber på at kunne færdiggøre, når der en gang er mere styr på corona situationen. :-)

Reply from Gitte Boesen
Jeg kan rigtig godt lide Gittes podcast. Meget direkte og ligeud. Man bliver kun klogere af at høre den.

Reply from Gitte Boesen
Fantastiske gratis Live stortset HVER tirsdag kl 19 med de bedste og brugbare råd…
Gitte er osse altid god for et svar hvis jeg har brug for det…. Og vil gerne høre vores tanker …fantastisk menneske💪🌟👍

Reply from Gitte Boesen
Du har fået mig til at tænke over mine vaner med mad og de usunde ting og så håber jeg på det også giver det sidste skub til at komme i gang med et fornuftigt vægttab. 😊
Kan kun anbefale at træne og eller gå på hendes vægttabs hold, Gitte er nærværende, anerkendende og samtidig god til at skabe en god ramme for din udvikling.
Jeg har gået på såvel fysiske som online hold og har været rigtig tilfreds med resultatet af dem begge.
Gitte er opmuntrende og går vejen sammen med dig, hun er tilgængelig og støttende.

Reply from Gitte Boesen
Gitte er værd at følge, hun er meget inspirerende 👍

Reply from Gitte Boesen
Rigtig god formidling. En masse gode råd, vejledning med mm og hvordan man ændre sine vaner, for et mere holdbart vægttab. Så elsker jeg hun tager forskellige emner op.
Gitte er utrolig inspirerende - en af de få som er værd at følge.
👍 fra Charlotte