Fantastisk tur til Paris Gina kan bare “ryste” alle data (årstal mm) ud af ærmet At styre 24 personer i metroen med omstigninger mm klarede hun også godt
See what reviewers are saying
Company details
Paris med fly oktober 2025
Fantastisk tur til Paris
Gina kan bare “ryste” alle data (årstal mm) ud af ærmet
At styre 24 personer i metroen med omstigninger mm klarede hun også godt
4-dags tur til Maastricht og André Rieu…
4-dags tur til Maastricht og André Rieu d. 9-12/7-25. Kan varmt anbefale Gibatravel. Vi havde en helt fantastisk tur, hvor alt bare spillede. Lige fra alle de dejlige medrejsende og skønne chauffører Margit og Klis. Det høje humør, sjove historier og sang i bussen. Alt mens vi trygt blev navigeret gennem en til tider udfordrende trafik. Vi boede på Hotel Riche i den smukke lille by Valkenburg. Fik et fint værelse med gode senge og en masse lækker mad.
Koncerten var spitzenklasse og vi havde rigtig gode pladser midt på pladsen foran scenen. Så 10/10 herfra prøv det
Fantastisk tur til Airspace i Bremen
Jeg vil takke for en rigtig god tur til Airspace i Bremen.
Fantastisk hotel og rejseleder Lars Larsen.
Rundturen i Glückstadt og Bremen var virkelig interessant, og Lars har en viden som få. Jeg troede på et tidspunkt, at han læste op i bussen af notater, men det var ren hukommelse, fantastisk.
Rundturen på Airspace var ligeledes en fantastisk oplevelse. Guiden formåede at fastholde os med et meget forståeligt engelsk og humor.
Jeg vil til enhver tid anbefale dig og Lars som rejsearrangør.
Tak for en rigtig god tur til Helgoland…
Tak for en rigtig god tur til Helgoland den 31.5.25.
Turen var veltilrettelagt og vi fik fin service med kage, kaffe, rundstykker m.m Vores chauffør C. kørte bussen med rutineret og behagelig hånd. Vores rejse guide M. fortalte så fint om det vi skulle opleve og var så sød, behjælpelig og grundig.
tur til slien 30-5-2025 dejlig ,bus til…
tur til slien 30-5-2025 dejlig ,bus til tiden dejlig køretur til kaffe og rundstykker.vi kørte videre til kappeln og en dejlig sejltur begyndte.dejlige mennesker i hele bussen .fantastisk mad.god service god buschauffør og rejseleder..tak for en dejlig dag.fredericia købmandsforening
Besøg i Hamborg/Airbus.
Har været på turen til Hamborg/Airbus.
Det var en særdeles veltilrettelagt og spændende tur.
God chauffør og guide og et dejligt hotel.
Vi var med Gibatravel i august 2024…
Vi var med Gibatravel i august 2024 gennem Herning Folkeblad til Sverige - tur på Götakanaln. Rejseleder var ANJA ….
Jeg faldt desværre den 1. nat, og kunne straks mærke, at jeg havde brækket armen, der er så også noget slået af en kno. Vi skulle på Gøtakanalen næste dag og tidligt afsted. Det var ellers planlagt til den efterfølgende dag, og derfor ankom vi også til det forkerte sted, og måtte vende om, hvilket der gik en del tid med. Det medførte, at der var meget lidt tid til at se området! Tilbage til min arm, en medrejsende havde en forbinding med som jeg fik på. Da vi næsten var tilbage ved hotellet, fortalt vores buschauffør, at der var et hospital ca, 15 min. kørsel fra hotellet i Skövde. Efter vi havde spist til aften, bad jeg om hjælp af Anja, til at tage med på hospitalet, men nej det kunne jeg selv gøre. Men da jeg ikke forstår svensk, droppede jeg det - Anja bor i Helsingborg. Jeg kontaktede min egen læge næste dag og fik en tid, til dagen efter vi var hjemme igen. Da var det for sent at “sætte armen” på plads. Jeg har siden hjemkomst skrevet med Giba/ Gina, vedr. noget kompensation, da det jo ikke er den samme ferie med en brækket arm. Jeg er blevet holdt hen. Endelig er der kommet besked om, at jeg ingenting får i kompensation, for den forsømmelse jeg var ude for af Anja. Jeg har ofte smerter i min arm, og må tage smertestillende.
Vi rejser netop med et selskab for at kunne få hjælp hvis der sker noget.
ANJA har i den grad løjet om forløbet, og Gina har valgt at tro på hende, selvom buschaufføren har fortalt nøjagtig det samme som jeg har om forløbet.
Vi har før rejst med Gibatravel, da var der også kludder i planlægningen. Vi bruget en hel dag på at køre til en seværdighed som var lukket netop den dag…
Så vi er helt færdige med Gibatravel!!
Firma weekendtur til Hamburg og Airbus
Vi har lige været 50 mand afsted på en firma weekendtur til Hamburg. Det var en virkelig super god tur! Gina fra Giba Travel arrangerede vores transport, hotelophold og et besøg til Airbus - super sød chauffør, lækkert hotel og mega spændende besøg hos Airbus, så alt i alt en helt fantastisk tur! Vi kan kun give vores bedste anbefalinger til Gina og Giba Travel.
Juletur til London hvor der var en fantastisk guide der tog imod og var med rundt og havde en mega viden
Juletur til London hvor der var inkluderet en Dansk rejse guide
Alt blev indfriet og de forventninger med det satte program levede op til det vi forventede
Den danske guide Kåre som stod for programmet var virkelig fantastisk havde en stor viden også med det som ikke lige var planlagt Fantastisk oplevelse
Veltilrettelagt bustur til julemarked i…
Veltilrettelagt bustur til julemarked i Lübeck.
Dygtig og forberedt rejseleder med stor viden om byens historie
Firestjernet hotel der på alle måder levede op til stjernerne
Komfortabel bus med dygtig og erfaren chauffør der gjorde at busturen blev afslappende
Giba travel får de varmeste anbefalinger
sejltur på Kiel kanalen med læseklubben
har lige været på en tur til Rendsburg for at sejle på Kiel kanalen med hjuldamper sejlturen var god selv om der var 2,5 timers ventetid.vi kom med bussen til Fleggaard hvor vi skulle have en ny bus chaufør på.
magen til ubehøvlet chaufør skal man lede længe efter hans køretid var næsten opbrugt da vi kom til Skive vi havde en handicappet med som var dårlig gående han blev nærmest smidt af bussen chaufføren skældte ham ud det gik for langsom da han skulle ud af bussen
med venlig hilsen
Aage Petersen
God service og vel tilrettelagt tur.
God service og vel tilrettelagt tur.
Der bliver altid fulgt godt op på spørgsmål, og taget godt af gæsterne.
Vi rejste med Giba fra 09.juli-12 juli…
Vi rejste med Giba fra 09.juli-12 juli -24
- til koncert i Mastricht
Vi boede på Hotel Valram i Valkenburg.
Værelse 603(dobbeltværelse)
Fyldt med fejl og mangler:
- værelset er ikke for fysisk besværet gæster
-du skulle træde op i et stort spabad
for at få dig et bad. (glat) gribe ned efter bruseren på kanten af spaen)
- 3 spot som lys over hovedgærdet over sengen kunne kun være tændt alle på en gang🤔- dog var en af pærerne sprunget
- sengebord/hylden faldt på gulvet.
Ingen plads til tøjet( blot en knagerække og 5 bøjler😟
Den sidste dag regnede det ind.
Halvstoppet håndvask på badeværelse. Alt i alt . Vi orkede ikke at klage- da vi kun skulle overnatte der 3 nætter. Maden var ok og ok personale.
God tur til Öland og Gotland.
God tur til Öland og Gotland.
16-21 juni 2024 var jeg med på en bustur gennem Danmark og Sverige til de to nævnte øer.
God bus, gode hoteller med god mad. Lidt information om og selvoplevelse af spændende geografi, biologi og historie. Og vejret var godt :-)
Desværre havde der angiveligt været noget kludder med færgebooking, så den annoncerede dagstur rundt på Öland blev i stedet på kun et par timer. Også andre tider/steder undervejs var der lidt småforvirring omkring, men ellers . . .
Bussen var ikke helt fyldt op, så vi alenerejsende havde begge sædets pladser for os selv. Super! :-)
Bedste guide i Paris fra en guide som…
Bedste guide i Paris fra en guide som selv har boet i Frankrig, og vi fik derfor alle guldkornene om den franske levevis og den franske historie fortalt fra hjertet.
Oplevelsesrigt gensyn med Paris
Med Gina Banke fra Gibatravel flyver man ikke forgæves til Paris.
Hotel i gåafstand til Montmatre, og når man har fået god undervisning vedr. Metroen, ligger hele byen tæt på....det triller derudad🇨🇵😏🇨🇵
Udflugt og "optankning" til holdet
hver formiddag fra en meget vidende Gina, ja så var hovederne helt klare til at gå på egen hånd og altid mulighed for at mødes til aftensmåltid på et af Ginas anbefalede restauranter. Ingen så skævt til os, hvis vi selv fandt et spisested - ET GODT HOLD PÅ 20.
Med 5 dage i Paris med program formiddag og fri leg eftermiddag samt fælles aftensejllads på Seinen, så kunne vi ikke rumme mere i 25 graders varme.
TAK Gina.
Manglende reservation
Jeg købte via Sweetdeal et 3 dages ophold 2 på et Hotel ved Götakanalen i Sverige. Jeg havde overset at opholdet skulle konfirmeres hos Giba Travel inden for 48 timer. Jeg frygtede at jeg havde mistet rejsen og pengene. Det opdage jeg en måned senere og kontaktede Gibatravel.
Jeg fik kontaktede Gibatravel hvor jeg forelagde problemet for Henning Vinter, som var meget forstående selv om der kun var en uge til afrejse. Kort efter fik jeg mail med reservation af værelse på hotellet og sejltur på Götakanalen.
Mange tak for hjælpen.
venlig hilsen Karsten Nilsen
Med Giba Travel til Mercedes i Bremen
Vi var med Giba Travel til Bremen for at se Mercedes-fabrikken. Super god tur - og jeg vil især gerne fremhæve turens guide, Margit, som var super sød, imødekommende, vidende og lavede en rigtig hyggelig stemning i bussen. De bedste anbefalinger herfra.
Meget tilfreds
Paris med Gibatravel kan på alle måder anbefales, Gina er meget vidende om Paris og ret god til at formidle både det praktiske og det informative. Vi rejser meget gerne Gibatravel en anden gang.
Giba travl
Vi har flere gange været med Giba travl bla til cirkus revyen og på guidet tur i Italien, det er altid en fornøjelse at være med...