See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Was iets niet duidelijk met mijn bestelling,kreeg mail met de vraag u heeft vorige bestelling een andere maat gehad klopt klopt dat? Heb terug geschreven,gelijk een andere vraaggesteld. Alles is su... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik wist niet dat een simpele bestelling zo’n impact kon hebben — blijkbaar veroorzaak ik feestjes in Helmond met alleen een klik op ‘bestellen’. 😄 Wat een hilarische en hartverwarmende bevestigi... See more

Rated 4 out of 5 stars

Het blijven prachtige armbanden en supervriendelijk mensen. De mails zijn grappig en vrolijk. Elk jaar weer een mooi kado voor onder de kerstboom en superfijne service!!

Company details

1. Fashion Accessories Store

Written by the company

Wij zijn Getsome bracelets. Een armbandenmerk voor Hem & Haar opgericht in 2020 door Eefje & Lowie uit Helmond. Al onze armbanden zijn handgemaakt op basis van een eigen design. Wij vinden het belangrijk dat onze sieraden met veel liefde & plezier worden gedragen. Onze armbanden zijn daarom uniek, van hoge kwaliteit en betaalbaar. Bij ons staat U als klant centraal en daar hechten wij zeer veel waarde aan. Wat ons doel is?? U te laten stralen met een van onze prachtige creaties!

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Erg leuk allemaal

Goh, wat een leuke reacties van de kant van Getsome Bracelets! Superleuke communicatie met klanten. Maar belangrijker: prachtige kwaliteitsproducten, tegen leuke prijzen. Ik ben een fan!

8 August 2025
Unprompted review

😃🫶🏻thanks

Gerard-momentje bij Getsome!”

Wat een hilarische en hartverwarmende bevestiging! De confetti, champagne en gejuich waren bijna hoorbaar door het scherm heen. Lowie en Eefje, jullie zijn goud waard. Als dit de ontvangst is bij een eerste bestelling, dan ben ik heel benieuwd wat er gebeurt bij een herhaalbestelling… vuurwerk?

Kortom: topservice, geweldig team en ik voel me écht welkom bij de Getsome bracelets-familie. Tot snel!

16 July 2025

Reply from Getsome Bracelets

Haha leuk dat we dit teweeg hebben kunnen brengen😍

Alles prima

Goed geïnformeerd, fijne communicatie
Goede pasvorm en snel geleverd
Dus alles prima!
Aanrader!

12 June 2025

Reply from Getsome Bracelets

Bedankt voor de fijne review😃

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kwaliteit is uitstekend en alles was goed ingepakt. Een klein probleem werd snel en netjes opgelost. Prijs-kwaliteitverhouding is helemaal in orde. Zeker een aanrader!

22 May 2025

Reply from Getsome Bracelets

Bedankt voor deze fijne review🙏🏻

Rated 5 out of 5 stars

De website werkt heel gemakkelijk

De website werkt heel gemakkelijk. Eenmaal een bestelling geplaatst werd ik al heel blij van de enthousiaste bevestigingsmail. Mijn bestelling was snel klaar en helemaal naar tevredenheid.

18 May 2025

Bedankt voor je reactie😘

Rated 5 out of 5 stars

Super armbanden voor dames en heren op maat!

Leuk berichtje bij de bestelling! Alles kan op maat gemaakt worden, dat is ook top en een super snelle levering die ook nog heel erg leuk verpakt is zodat je het zo kado kunt geven! Ik ben er echt super blij mee!!

7 May 2025

Reply from Getsome Bracelets

Ontzettend bedankt voor de leuke review!

Super leuke bag strap!

Heel blij met de bagstrap, heb er meteen nog een in een andere kleur besteld. Heel vriendelijk geholpen, snelle levering en uitstekende service. Echt heel blij mee!

12 March 2025

Reply from Getsome Bracelets

Bedankt voor de super lieve review!

Rated 4 out of 5 stars

Het blijven prachtige armbanden en…

4 December 2024

Reply from Getsome Bracelets

Hoi Geri, bedankt voor je review. Het kan idd zijn dat de armbanden iets groter of kleiner uit kunnen vallen. Dat komt omdat we natuursteen kralen niet op de mm nauwkeurig kunnen maken. Wanneer je bijvoorbeeld 18cm opgeeft dan kan het dus best zijn dat de armband een paar mm groter of kleiner uitvalt omdat we te maken hebben met de diameter van de kraal en kan het dus zijn dat we niet precies op 18cm uitkomen maar bv 18,3. Ik las ook in je review dat groter of kleiner maken lastig is maar dat klopt niet. Vermaak kosten voor kralen armbanden is bij ons namelijk GRATIS. Je betaald alleen de kosten voor de retourzending en het opnieuw versturen. Maar neem gerust even contact met ons op dan lossen we het samen wel op. Groetjes Lowie

Rated 5 out of 5 stars

Mooi en correct aangekomen ben er te…

Mooi en correct aangekomen ben er te vreden mee!, maar de maat zou beter 20 zijn denk ik !,😉

4 November 2024

Reply from Getsome Bracelets

Hoi! Ik zal het bij u in de info zetten , dat het toch 20 cm de volgende keer moet zijn, bedankt voor uw bericht😃

Slechts verzendkosten.

Wat een geluk bij het stoeien met een hond, drie complete armbanden gebroken. Iedereen op de knietjes in de tuin, behoorlijk wat steentjes en slotjes teruggevonden. Kosten reparatie slechts verzendkosten. Chapeau!

28 July 2024
Unprompted review

Reply from Getsome Bracelets

Bedankt voor je lieve review🫶🏻

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look