See what reviewers are saying
Geweldig personeel ze komen afspraken na zijn behulpzaam en zo vriendelijk. De winkel zelf heeft goeie kleding en schoenen in verkoop. Verder hebben ze nog leuke kleine dingen en sieraden te kop
Goede winkel!! Het ziet er mooi uit binnen.Ze hebben echt van alles
Company details
Written by the company
Getlaced verkoopt exclusieve sneakers
Contact info
Zeisstraat 8, 1445HA, Purmerend, Netherlands
- Info@getlaced.nl
- getlaced.nl
Vriendelijke verkoper en een ruim…
Vriendelijke verkoper en een ruim aanbod aan mooie sneakers!
Mijn zoon wilde Jordan’s
Mijn zoon wilde Jordan’s, maar ik wilde ze niet online kopen. Gelukkig kon hij ze gewoon passen in de winkel. We zijn goed geholpen door Kobe, hij was heel vriendelijk en geduldig. Hij zorgde ervoor dat mijn zoon helemaal tevreden was met zijn keuze.
Ik ben blij dat we naar Purmerend zijn gegaan, de winkel is een aanrader!
Top service en heel aardig personeel
Top service en heel aardig personeel. Kom er graag. Altijd mooie schoenen en ze doen er alles aan om de juiste maten en kleuren voor je te regelen.
Geweldige winkel
Geweldig personeel ze komen afspraken na zijn behulpzaam en zo vriendelijk.
Zeer snelle levering en behulpzaam personeel!
Toen ik mijn schoenen bestelde kon ik de eerstvolgende dag ze meteen ophalen en ook nog eens passen! Maakt goede afspraken en komt ze ook goed na! Goed en behulpzaam personeel!
Hier geen gaan
Hele goeie service werd goed behandeld
Goeie kwaliteit van de winkel en schoenen
Goede winkel!
Goede winkel!! Het ziet er mooi uit binnen.Ze hebben echt van alles
Hele goeie winkel en aardige…
Hele goeie winkel en aardige medewerkers top winkel
Hele snelle surevers en wordt snel…
Hele snelle surevers en wordt snel geholpen
Met vriendelijke groeten, Dante
Baas is chill aardig heeft goeie…
Baas is chill aardig heeft goeie prijzen en denkt niet aanzichzelf
Gwn goede prijzen mooie winkel aardige…
Gwn goede prijzen mooie winkel aardige mederwerkers netjes
Mooie schoenen het personeel zijn heel…
Mooie schoenen het personeel zijn heel vriendelijk als je een vraag hebt dan gaan ze je helpen dus daarom geef ik 5 sterren
Mooie schoenen het personeel is heel…
Mooie schoenen het personeel is heel vriendelijk en helpt je als je vragen heb en de schoenen zijn goeie kwaliteit
Ik ben ontzettend tevreden met mijn…
Ik ben ontzettend tevreden met mijn recente aankoop bij Getlaced! De schoenen die ik heb ontvangen zijn van uitstekende kwaliteit en overtroffen mijn verwachtingen. De service was snel en efficiënt, en ik ben van plan om in de toekomst zeker meer schoenen bij hen te kopen. Ik kijk er zelfs naar uit om hun winkel binnenkort te bezoeken. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar stijlvolle en hoogwaardige schoenen!"
Pracht winkel
Pracht winkel, perfecte service en schoenen zijn natuurlijk geweldig!!!
Top website!!
Netjes verpakt en heb de schoenen snel ontvangen. Ben er heel blij mee en zal zeker vaker wat bestellen hier!!!
Doen wat ze beloven
Doen wat ze beloven, en meer!
Ik heb twee paar dunks aangeschaft via GetLaced en ze hebben in beide gevallen top service geleverd.
Thanks guys🙌🏼
Goede service! Snel reactie ontvangen op de vragen die ik had.
Goede en snelle service!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.