Wybrałem metodę wgłębnej iniekcji geopolimerowej Geobear i była to dobra decyzja. Prace zostały wykonane szybko i sprawnie, a Ekipa kompetentna. Zdecydowanie polecam Firmę Geobear każdemu kto poszuku... See more
See what reviewers are saying
Dzień dobry. szukałem pomocy w opadającym domu, fundamenty osiadały Tę firmę znaleźlimy przez intrernet, kontakt bardzo miły, pomocny, umówili się na badanie, potem dali czas do namysłu - na spokojnie... See more
Prawie wszystko dobrze - w sensie: ekspertyza jest bardzo fajna i rzeczowa, usługa przebiega sprawnie i jest dość mało inwazyjna. Do poprawienia: kontakt w przedsprzedaży (było tak, że kontakt się prz... See more
Zdecydowanie polecam ekipę Geobear! Cała realizacja przebiegła bardzo profesjonalnie. Największe atuty to prędkość i sprawność prac oraz konkurencyjne ceny. Pełen profesjonalizm od początku do końca.
Company details
Written by the company
Podbijanie fundamentów i podnoszenie posadzek - INIEKCJE geopolimerowe. Szybko i czysto. Bez uciążliwych wykopów i prac budowlanych. W 1 dzień.
Contact info
Poland
- geobear.pl
Ocena Usług Geobear
Miałem problem z osiadaniem fundamentów, pęknięciami ścian, zaciskaniem okien. Minął tydzień od wzmocnienia fundamentów i zagęszczenia gruntu. Jak na razie jest super i mam nadziejey, że tak zostanie. Kojejnych pęknięć brak, niektóre się zamknęły a okna same się wyregulowały. Póki co wydana nie mała kwota nie boli. Taki sposób nie powoduje zniszczeń wokół domu, czysto i szybko. Bardzo polecam. Zespół wykonawczy profesjonalny.
Wczoraj została przeprowadzona…
Wczoraj została przeprowadzona telefoniczna rozmowa. Ocena - BARDZO DOBRA
Sprawnie i bezinwazyjnie…
Bardzo sprawnie i bezinwazyjnie przeprowadzony proces.
Zabrakło jedynie wyjaśnień ze strony ekipy, dzięki którym miałbym mniej stresu.
Na pytania, na szczęście, odpowiadano dość obszernie.
Zdecydowanie polecam! :-)
Rozmawiałem w sumie z 3 różnymi firmami, wybór padł na Geobear ze względu na najbardziej profesjonalne podejście w przygotowaniu oferty.
Realizacja poszła równie fachowo, z bieżącym monitorowaniem przebiegu iniekcji. Szczególnie ważne było to w okolicach kanalizacji, która była pod ciągłą obserwacją kamerami.
Ponieważ pęknięcia nie były jeszcze duże, podbiciu podlegały głównie najbardziej obciążone przestrzenie pod ściankami działowymi. Dzięki temu prace nie wymagały demontażu podłogi i nie były uciążliwe, odwierty zostały wykonane pod listwami przypodłogowymi. Szczeliny rzędu milimetra - dwóch zeszły się w większości do zera.
Bardzo ciekawa technologia, polecam kontakt z firmą Geobear jeżeli zastanawiacie się nad wzmocnieniem gruntu i chcecie mieć pewność, że dołożone zostaną wszelkie starania, aby uniknąć niespodzianek typu wwiercenie się w jakąś rurę, podłogówkę, czy przestawienie kanalizacji (bo to najgorsze i najtrudniejsze do naprawienia, dlatego przed przystąpieniem do wiercenia przeprowadzona została kompleksowa analiza przebiegu rur kanalizacyjnych pod budynkiem, jak również termowizyjna inspekcja podłogówki).
Mam też wrażenie, że iniekcje poprawiły izolacyjność podłogi, dodatkowy efekt uboczny tych prac :-)
Panowie bardzo cierpliwie tłumaczyli…
Panowie bardzo cierpliwie tłumaczyli cały proces iniekcji geopolimerowej
Fundament w starym domu
Jestem bardzo zadowolony z usługi podbicia fundamentów w starym, wiejskim domu, w którym dobudowana część osiadała i odchylała się od starszej bryły głównej. Praca wykonana szybko, była nieporównywalnie mniej uciążliwa w porównaniu z tradycyjną metodą. Należy też zwrócić uwagę na komunikatywność Pana Szymona, elastyczność w podejściu do klienta ( terminy), jasne zdefiniowanie problemu i omówienie zakresu prac. Ekipa techników spisała się "na medal" - było szybko, czysto i...sympatycznie !
usługa wykonana szybko i sprawnie.
usługa wykonana szybko i sprawnie.
bez większych zastrzeżeń jak do tej pory.
Terminowość
Terminowość, bezproblemowość i mam nadzieję, że dzięki dużemu doświadczeniu również skuteczność. Samo opracowanie oferty i kontakt z firmą godny polecenia, miła współpraca
Nie dowierzałam zanim nie zobaczyłem na…
Nie dowierzałam zanim nie zobaczyłem na własne oczy, ściana działowa która wcześniej zapadła się na 3 cm ( na piasku ) w ciągu dwóch godzin została podniesiona do góry i wróciła do pionu. Podniesiona została również ściana na której stało 1000 litrowe akwarium które wcześniej zapadlo się z jednej strony na 7 mm. Akwarium wróciło do poziomu. Wrażenie niesamowite. Prace wykonane profesjonalnie i czysto bez bałaganu nawet mebli nie przestawiałem i obrazów ze ścian nie ściągałem. Z czystym sumieniem polecam tą firmę.
Dajemy nawet 10 gwiazdek !!!!!!!!!!!
Mogę ocenić współpracę z firmą
Mogę ocenić współpracę z firmą, prace przebiegły sprawnie i terminowo. Minęło dopiero dwa tygodnie, więc trudno ocenić efekty. Mam nadzieję, że to dobre rozwiązanie, choć dla prywatnego odbiorcy dość kosztowne.
a poda ktos orientacyjna cene za taka…
a poda ktos orientacyjna cene za taka usluge? licza to jakos od zuzytego materiualy czy na godziny pracy?

Reply from Geobear Poland
Jestem bardzo zadowolony z usługi…
Jestem bardzo zadowolony z usługi realizowanej przez GEOBEAR. Całość projektu przebiegła sprawnie i profesjonalnie. Jako klient czułem się zaopiekowany i doinformowany na temat tej nowoczesnej technologii. Wszystkie aspekty usługi wykonano z należytą starannością i w ekspresowym tempie. Duże uznanie dla Pana Szymona i techników wykonujących iniekcję za rzetelne podejście do swojej pracy. Serdecznie polecam wszystkim :)
Wszystko OK.
Fachowa ekipa
Fachowa i miła ekipa. Praca wykonana szybko i konkretnie. Polecam z czystym sumieniem - wiedzą co robią.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.