“Snelle en persoonlijke service van een jong en enthousiast team. Fijne communicatie en erg leuk om mee samen te werken – een aanrader!”
See what reviewers are saying
7 dagen voor 31 december een bestelling geplaats. Alle bedrijven dicht, maar deze heren hebben het mogelijk gemaakt om de jassen voor Karbidploech De Dolle Stier in Menaldum te leveren! Onze ploech ko... See more
Professioneel, persoonlijk en snel in reactie. Ook de service was top, ik kwam op locatie en Marijn heeft mij vlot geholpen. Ik wist niet precies hoe het design eruit moest komen te zien en heb dit... See more
Op tijd het juiste geleverd. Goede kwaliteit
Company details
Written by the company
GBdesigns: Uw Partner voor Drukwerk en Textiel Bij GBdesigns staan kwaliteit, flexibiliteit en klanttevredenheid centraal. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardig drukwerk en textieloplossingen, aangepast aan uw wensen. Onze Diensten: Kleding Bedrukken & Borduren: Of het nu gaat om één stuk of grotere aantallen, wij zorgen voor unieke ontwerpen die uw merk of boodschap perfect uitstralen. Drukwerk: Van visitekaartjes tot vlaggen en promotiemateriaal, wij leveren drukwerk dat indruk maakt. Spoedlevering: Heeft u haast? Geen probleem, wij zorgen dat uw bestelling snel en efficiënt wordt afgehandeld. Waarom kiezen voor GBdesigns? Flexibiliteit: Wij helpen zowel particulieren als bedrijven, van kleine oplages tot grote projecten. Persoonlijke service: Wij denken graag met u mee om het beste resultaat te behalen. Betrouwbaarheid: Uw deadlines zijn onze prioriteit. Neem contact met ons op via info@gbdesigns.nl en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!
Contact info
Pastorijbuorren 26, 8855HS, Sexbierum, Netherlands
- info@gbdesigns.nl
- gbdesigns.nl
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
Top service en klantgericht
Top service en klantgericht. Denkt met je mee en werkt alles tot in de puntjes. Prijs en kwaliteit is helemaal in orde
Goed geholpen
Goed geholpen bij wat ik wou, heel erg klantvriendelijk
Toppers
Heren hebben keurig werk afgeleverd. Badstof afdruk, conform opdracht. Super tevreden. Kom zeker bij ze terug.
Goed contact
Goed contact, snelle afhandeling en kwaliteit shirts met een mooie bedrukking.
Keurig gedaan en snel resultaat.
Keurig gedaan en erg snel hadden we het resultaat al, de t-shirts waren precies hoe we het hadden aangegeven.
Goede kwaliteit en snel geleverd
👍🏻Top service en vlotte levering!!
👍🏻Top service en vlotte levering!!
Alles was goed voor elkaar en een zeer goede kwaliteit!!👍🏻
Als we weer wat willen bedrukken weten we waar we moeten zijn!!!👍🏻
👍🏻🤗👍🏻
Goede ervaringen met dit bedrijf…
Goede ervaringen met dit bedrijf meerdere stickers laten printen en fantastische service erbij gehad!
Goede communicatie
Goede communicatie, snelle levering en fijn dat ze met je meedenken.
Ben blij met het logo en productverpakkingen die zij voor mij hebben ontworpen.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.