Jeg skulle udskifte mit gamle gasfyr og min vandvarmer. Jeg har kontaktet firmaet torsdagen, fik tilbud samme dag, tirsdagen efter var opgaven klaret under 4 timer af Frank og hans kollega. Fantast... See more
See what reviewers are saying
Super dygtige medarbejdere, der har hjulpet med, at finde den bedste løsning til vores behov, da jeg skulle have nyt gasfyr. Stor viden omkring de forskellige mærker og deres kapacitet og god rådgi... See more
Vi skulle udskifte vores gamle gasfyr med et nyt, og Kildegaard’s VVS & Gasteknik var de hurtigste til at svare tilbage, og man blev kontaktet af en yderst kompetent mand som vejledte til korrekte fy... See more
Vinteren står for døren. Tid til at sætte varme på i huset, men vandet kom ikke ud i radiatorerne, men ud på bryggersgulvet. Montør blev tilkaldt. Han fældede hurtigt dødsdommen over det 15 år gamle f... See more
Kildegaard VVS
Vores bedste anbefalinger til Kildegaard VVS, vores fyr gik i stykker lørdag morgen og allerede samme dag ringede Frank og gav en god vejledning.
De kom som aftalt tirsdag formiddag og demonterede det gamle og monterede et nyt fyr, de kom til tiden og var meget servicemindede og også fra deres kontor som hjalp med at søge tilskud.
Hurtigt og meget effektivt, stor ros til Frank og hans medarbejdere.
Hej nu skal i høre om et VVS firma
Hej nu skal i høre om et VVS firma, hvor der ingen grænser er på god kunde service! Jeg ringer til dem 5 min. før fyreaften og får tilbudet i mail boksen i løbet af natten. De ankom den 4/1-2018 kl 8:00 og begyndte arbejdet og var færdig kl.13:00.
Nu kører gasfyret efter at to VVS ansatte har knokle for at huset ikke bliver for koldt. Mange tak Kildegaard's VVS og Gasteknik.
God oplevelse før og under installation …
God oplevelse før og under installation , men efter 2-3måneder er der pludselig ikke varmt vand.. hvem ringer man til? .. Kildegaard sender Valliant, som finder ud af at det måske skyldes de sensorstyret blandingsbatterier.. sjovt nok var der ikke tilsvarende problem, med det gamle fyr.. 45min tilstedeværelse 900kr! Det er total ripoff! Så nu tør jeg ikke ringe til Kildegaard hvis der Sker noget med fyret i frygt for at få ligeså stor regning igen for ingen ting! 😔 alt tillid forsvundet
God rådgivning, godt håndværk, god pris!
God rådgivning, rykkede ud på kort tid, godt håndværk, prise,n som aftalt, installatør kompetent,grundig, dygtig, fleksibel og venlig. En god erfaring på et marked med mange tvivlsomme aktører. Meget tilfreds.