Bestilte et pindesæt, som desværre var oprettet under forkert beskrivelse. Altså fik jeg ikke det sæt hjem, som jeg ifølge beskrivelsen havde købt. Jeg skrev en mail og fik tilsendt returlabel på firm... See more
See what reviewers are saying
Lille hyggelig garnbutik i hjertet af Ribe. Her kan man finde alt i lækre garner, tilbehør og smukt keramik. Man bliver altid mødt med smil og den bedste kundeservice. Man kan altid få hjælp til... See more
Fantastisk butik og fantastisk service! Jeg elsker at handle hos garnslusen! Kamma er bare så sød, utroligt hjælpsom og serviceminded! Og jeg har tænkt mig at handle hos garnslusen mange gange i... See more
Jeg havde fået et fysisk gavekort, som ikke kunne benyttes online. Da jeg bor langt fra butikken ringede jeg og på få minutter fra problemet løst. Super service. Anne-Mette Kristiansen.
Written by the company
Foged Ceramics er en lille familiedrevet keramikvirksomhed med rødder i Ribe. Vi – far og datter, Knud Erik og Kamma Foged – skaber håndlavet keramik. Hver eneste del er lavet i hånden i vores værksted i Bindeballe, hvor kvalitet og æstetik går hånd i hånd. Vi elsker at dele vores keramik med både lokale og besøgende og sætter en ære i personlig service – både i butikken og online.
Torvet 12, 6760, Ribe, Denmark
- Kontakt@fogedceramics.dk
- garnslusen.dk
Meget fint studenterkrus
Meget fint studenterkrus, som både studenten og gæster beundrede
Skøn og smuk studenterkop ❤️🇩🇰
venlig betjening
Super fin og hurtig levering.
Kamma er altid sød og imødekommende
Kamma er altid sød og imødekommende. Og der er et lækkert udvalg i hendes fine butik.
Skøn service og hurtig levering 🤩
Hurtig og mega sød betjening
Hurtig og mega sød betjening. Og super flotte varer. Kæmpe anbefaling herfra
Lækker butik og supergod betjening
Lækker butik og supergod betjening
Jeg fandt og købte det jeg kom for……