Anton var en mycket bra montör och…
Anton var en mycket bra montör och otroligt fina gardiner
Anton var en mycket bra montör och otroligt fina gardiner
Otroligt professionella från början till slut. Fick hjälp och råd att välja färger och styling. Vad jag hade tänkt från början va inte optimalt, MEN det blev också 1000 ggr bättre än vad jag tänkt.
Montören Anton va skicklig och tillmötesgående, gjorde det lilla extra för att helhetsintrycket skulle bli 10/10 🌟
Ett stort tack till Anton – han är så snäll, snabb och väldigt professionell. Stort tack också till Fredrik - Gardinova för en superbra service.
Anton var snabb, noggrann och proffsig vid uppsättning av gardinskenor och gardiner.
Hela resan från att hitta gardiner, få mätning och installation har varit smärtfritt och fungerat riktigt bra.
Anton gjorde en suverän installation och var väldigt trevlig och gav mycket bra service!
Mörkläggningen blev helt fantastisk!
Vill också nämna Fanny som hållit oss uppdaterade under hela processen!
Kan verkligen rekommendera Gardinova! Väldigt fint bemötande och proffigt utförande! Arto som monterar är otroligt duktig, trevlig och nogrann. Det blev precis som jag hade föreställt mig! Tack igen.
Vi har använt Gardinova två gånger nu, både hemma och på vårt kontor, och vi är så imponerade varje gång. Vi hade egentligen ingen aning om vad som passade bäst eller exakt vad vi ville ha, men tack vare Fridas expertis och hela personalens kunnighet blev resultatet bättre än vi någonsin hade kunnat tänka oss.
Senast var det Anton som hjälpte oss och han var helt otrolig. Så proffsig, effektiv och lösningsorienterad. Han gjorde hela jobbet själv på bara fyra timmar och allt blev verkligen perfekt in i minsta detalj.
Man tänker lätt att “det är bara gardiner”, men nej… det tog både lägenheten och kontoret till en helt ny nivå. Allt ser så mycket mer exklusivt, genomtänkt och proffsigt ut nu. Vi hade aldrig kunnat få till det här själva. Rekommenderar Gardinova till alla som vill lyfta sitt hem eller kontor ordentligt!
Fick hjälp av en jättetrevlig Anton! Supernöjd! Kunde inte bli bättre!
Proffsighet, kvalitet, service och fint bemötande.
Allt vad man önskar för en bra affär!!
Fredrik kom hem till oss och lyssnade in kring mina tankar och önskemål. Bollade idéer och gav råd. Fick offert redan samma dag och allt låg i linje med vad vi pratat om. Han var verkligen serviceminded och gjorde allt för att jag som kund ska känna mig trygg. Rekommenderar verkligen!
Jag vill rikta ett stort tack till Fredrik, hans kollega och hela teamet på Gardinova för ett helt fantastiskt arbete!
Från första stund har Fredrik varit otroligt hjälpsam, serviceinriktad och professionell. Han förstod direkt mina behov och gjorde verkligen allt för att resultatet skulle bli perfekt. Jag beställde mina gardiner i början av oktober och berättade att jag behövde dem klara och monterade senast den 30/10 inför halloweenfirande och min dotters födelsedag – och Fredrik såg till att det prioriterades.
Exakt den 30/10 kom han hem till mig med otroligt fina gardiner, och på bara två timmar monterade de allt i hela hemmet. Allt gick smidigt, lugnt och stressfritt, vilket betyder mycket för mig som redan har fullt upp med ett litet barn och två hundar.
Fredrik hjälpte dessutom till att välja rätt tyg som visade sig passa perfekt till vårt hem. Han är verkligen personlig, engagerad och noggrann, och lämnar inte jobbet förrän allt är 100% perfekt.
Det som imponerade mest var deras bemötande och förståelse. Jag hade inte hunnit förbereda något – gamla gardinstänger satt kvar, möbler stod i vägen – men det var inga sura miner, de löste allt själva med ett leende. Jag kunde till och med jobba under tiden trots sjukt barn och två nyfikna hundar, och de visade en fantastisk förståelse och tålamod.
Det kändes verkligen som att jag hade familj hemma hos mig. Hela upplevelsen var UNDERBAR, och jag kan varmt rekommendera Gardinova till alla som vill ha professionellt utförda gardiner med ett personligt och varmt bemötande.
STORT TACK, Fredrik och hela Gardinova-teamet – ni är bäst! ❤️
Långsamma och inte särskilt kommunikativa
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.